Şimdi Ara

--__DH METAL MUZIK ODASI__-- (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
595
Cevap
0
Favori
27.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • virgin steele manowar syesinde güme gitmiş bir gruptur telihsizliği manowarla aynı zamanda albümlerinni çıkmasıdır bence
  • Bence de öyle, yanlış zamanlama. 82'den beri albüm çıkarıyo adamlar yani.
  • manowar bence bir efsane kendi alanı içinde ve kalıplaşmış ben kimseyi ona rakip göremiyorum.manowar ın yeri herşeyden ayrı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: UndeRqRo.uNd

evanescnecceeeeeeeeeeeeeeeeeeee

HMMMMMM Evanescence metal grubu hmmmmmmmmm
  • Virgin Steele harbiden sağlam grup. Ben de bir kaç seneye kadar adını duymuş ama dinlememiştim. Özellikle "The House Of Atreus Act1" albümü tavsiye ederim.

Bu arada Iron Maiden'ın brutal vokalle yapılan coverlarını hiç beğenmiyorum. Zaten genel olarak brutal vokal'i(scream vokale bayılmama rağmen) beğenmem. Vital Remains ile Lord Belial'ın The Trooper cover'larını dinledim. Sonuna kadar bile dinlemek istemedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalized

manowar bence bir efsane kendi alanı içinde ve kalıplaşmış ben kimseyi ona rakip göremiyorum.manowar ın yeri herşeyden ayrı...

o zmn Iron maiden a hadi demeye gelir snn söylediğin tartışırım bende Manowar hiç sevmeme gerek sözleri gerek müzikleri /ki adamların ensturman tekniklerine lafım yok yanlış anlaşılmasın) ama adamlar metal müziğin kilit isimlerinden onada bir lafım yok kişisel tercihim ayrıca manowar a gelene kdr bi ton grup var bence
  • Manowar'la Iron Maiden zaten kıyaslanmaz ki aynı tarzda değiller.
  • 16 / 12 Krom Çelik
  • Rocco Lolipop
  • benim içinde manowardan sonra bir çok grup var.manowar a benzeyen başka bi grup yok.o yüzden kimseyle kıyaslanamaz zaten.

benim için aslında grup sıralaması yok.sevdiğim grupların hepsinin bendeki yeri ayrı.hçibiri arasında kıyaslamaya giremem.BENİM İÇİN EN BAŞTA HEAVY METAL GELİR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalized -- 27 Aralık 2004, 17:06:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pokemaster

koRn -- tabiki 1 numara

slipknot -- tabiki de 2 numara

system of a down -- tabiki de 3 numara

+ 1
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalized

bazıları metal müzik ne demek bilmiyo galiba.slipknot korn ne oluyo.soyunuz kurusun sizin be.bunları dinleyip metal müzik dinliyoruz diye ortalıklarda mı geziniyosunuz ne diyeyim ben.
    METAL MÜZİK'E DAHA NE KADAR FAZLA LEKE SÜRMEYE DEVAM EDECEKSİNİZ SİZLER.bence siz bu kelimeleri ağzınıza almayın sert bi kayaya çarpabilirsiniz.

1.blind guardian
    2.manowar
    3.ıced earth
    4.stratovarius
    5.children of bodom
    6.pentagram
    7.credial of filth
    8.marduk
    9.slayer

10.ıron maiden

arkadasım iiyi guzel de nasıl bir listedir iced earth ,marduk nası iron maidenı gecer???.Jon shaferın aynı rifflerini duymaktan biz sıkıldık adam hala sıkılmadı.Horror showdan sona dustu iice .en son steve digiorgioya yaptıgı ukalalııgın haddi hesabı yok.bir death bir cynic bi control denied,opeth,Quo vadis bunnarın alayını alır.yani haklısın slipknot fln yalan ama bole gelip millete artislik yapma.belli ki metal havalarındasın simdi surda 2 soru sorarım g... olup kalırsın.Ben daha cok death metal dinlerim ama iron maidena saygımız vardır.

bak kardeşim o öyle yazılmaz
    quote:

7.credial of filth

doğrusu budur cradel of filth

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampyr -- 28 Aralık 2004, 12:34:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: korncu21

quote:

koRn -- tabiki 1 numa

+ 1

bu yazdıkların metal muzik mi sanıosun?????
    bence bunlar grup bile diil .gitar calmayı bilmeyen hicbir muzikalitesi olmayan gruplara metal threadi altında nasıl 1 numara dersin anlamıorm.biraz gercek muzik dinle!!!!!

• Burada yazanlarin bir kismi Hip-Hop cular gibi bak ben bu grubu dinniyom. Aaa bak bende bunu Dinniyom. der gibi yorumlar yapmislar.

Metal cok farkli bir turdur Bak benim cicilerim var der gibi oyle cikip bak ben bunu dinliyorum demez Metalci adam.

Hafiften ozenti gibi.
    Ritimleri sana yeterince sert geliyorsa dinlersin. Bir sure sonra daha sert bir seyler arasin.
    Bazen Heavy Metal keser adami bazen Doom Metal. Belki biraz Melodic Death Metal yada Semphonic Black Metal.

Dojazi tamamen size bagli. Ne kadar sert istiyorsaniz o kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 28 Aralık 2004, 13:37:47 >
  • önceden baslarda metallica dinlerdim sonraları manowar
  • uufff be kaç kere yazacam yaptığım o şarkı listesi sağlam dan kötüye doğru falan değil.Birisi der ıron maiden sonda, birider o bunu sollar ne sorun ettiniz abiler.bunları dinliyorum ve yazdım işte.ortalık karıştı ya. sadece dinlediğim iyi kötü sıralaması olmadan yazdım.kim karışır benim keyfime. pu ha ha!bir de tabi metalci olmanın en büyük kuralı ii liste yapmak sanki.

ben bi şeyleri sıralamak istemedim.bilmem anlatabildim mi?bana artislik taslıyo deyip çocuk gibi (sorarsam .... kalırsın) demene gerek yok.boşuna ne laf kalabalığı yapıyosun.sorucaksan sor rahatsızlanmana gerek yok.
    metal müzik konusunda galiba hatim indirdin.sorguya mı çekecen beni?

STAY DARK!
  • Dark Tranquillity
    In Flames
    Accept
    Iron Maiden
    Kreator
    My Dying Bride
    Judas Priest
    Helloween
    Stratovarius

• quote:

Orjinalden alıntı: Vampyr

quote:

Orjinalden alıntı: korncu21

quote:

koRn -- tabiki 1 numa

+ 1

bu yazdıkların metal muzik mi sanıosun?????
    bence bunlar grup bile diil .gitar calmayı bilmeyen hicbir muzikalitesi olmayan gruplara metal threadi altında nasıl 1 numara dersin anlamıorm.biraz gercek muzik dinle!!!!!

ne yani , sen abidik gubidik grupları dinleyince has metal'ci mi oldun!! saçmalamayın arkadaşlar... metallica ve iron maiden (maybe slipknot) rakipsiz, yılların tecrübesi metal grupları... gidin allah aşkına yaw
    yazdığınız saçma sapan metal gruplarından hangisi 250.000 kişilik konser vermiş

• Ah o konserden bitane de Türkiye'de verse
  • keşke gelse...biz nacak Iron maiden ın türkiyedeki büyük stad konserini anca byüklerin ağzından dinleriz işte.ama eninde sonunda gelecek!
    zaten geçen sene manowar ın geleceği ile ilgili laflar dolaşıyodu.gelicekti...ama nerde.türkiye de bi manowar konseri olsa statta yetmez herhalde!

STAY DARK!
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.