Şimdi Ara

DH Metal Toplulugu (1610. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.612
Cevap
65
Favori
935.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16081609161016111612
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yeni albüm 12 Şubatta geliyor, eski tarzlarına yakın bir albüm gibi duruyor. Son albümü pek sevememiştim bu adamlar black metalden uzaklaşmamalı.

Edit; Albüm çoktan sızmış bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KatakIysm -- 5 Şubat 2016; 12:50:32 >
  • Vay be! Metal dinlemeye ilk Motorhead ile başlamıştım, usta rahmetli olup gitti Sıra Ozzy'de diyeceğim; ama adam herkese kök söktürür.
  • tobias sammett's avantasia yeni albüm çıkarmış... albümün ilk klibini Mystery Of A Blood Red Rose'a çekmişler... eski avantasia şarkılarına göre soft olmuş bence... üzgünüz tobias...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CBAC2479 -- 5 Şubat 2016; 17:32:38 >
  • Son Slayer albümü hiç olmamış. Abbath da öyle. İnsan bir yerde bırakmasını bilecek.
  • Obscura'nın son albümünü baya beğendim. Bu ay beklediğim Myrath var bir de. Bakalım onlar nasıl bir şeyler yapacaklar.
  • Disfear birleşmiş benim yeni haberim oluyor. tompa yine döktürür umarım.

Ha bu arada jesper'ın grubu the resistance'ın yeni albümü çıktı ona bi bakın. üzerine koymuşlar jesper'ın kalitesi bariz hissediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oroborus -- 11 Şubat 2016; 11:43:34 >
  • çıktı mı albüm ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megadeth'in son albümü bayağı güzel olmuş.

• Lenna kullanıcısına yanıt
    Obscura çıktı evet, Myrath 19'unda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Algol

Son Slayer albümü hiç olmamış. Abbath da öyle. İnsan bir yerde bırakmasını bilecek.

Özledik be...
  • Beyler bir şeyler yapalım metal topluluğu olarak. Bence buluşma düzenlensin.
  • Şebnem Ferah 10 Mart 2007 İstanbul Konseri

DVD9 olan varmı Ankara?
  • immortal'ın dağılması bence iyi oldu. abbath olarak güzel işler çıkıyor
  • geçen sene sizden öneri istemiştim sonra unutup bakmamışım :D

şu an Xandria ile başladım gerçekten güzel başladık

bi teşekkür edeyim dedim
  • Rubai R kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardesim, ne demek, neler tavsiye ettik hatirlamiyorum ama aklina takilirsa istek vs yardim edelim yine insallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acayip. Yalnız sevmediyseniz bir defadan fazla izlemeyin. Bağımlılık yapıyor bir yerden sonra.
  • Hahaha selam dostum

Sen de mi baby metal :(
  • 
Sayfa: önceki 16081609161016111612
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.