Şimdi Ara

|| Dh SpRiTiNg ShOp || Başlık Değişti !!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
0
Favori
10.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @m3hladon1907 Lütfen herzaman yaptığın gibi mesaj kazanmak için saçma saçma şeyler yazmadan önce onları önizleme yap.Senin yaptıın kaçıncı forum kirliliği olayı.Biz 1000 karakter yazarken sen her mesaj için bir cümle Yazıyorsun.Seni ne zaman banlayacaklar diye merak ediyorum.(İnşallah kısa sürer.)

•  || Dh SpRiTiNg ShOp || Başlık Değişti !!!
     || Dh SpRiTiNg ShOp || Başlık Değişti !!!

Kurallara uymadım ama kimse mesaj yazmadığı ve ben de sms ile forumu onaylamdığım için değiştiremeyeceğimden bu mesajı yazdım.Heat Mew ve Leaf Mew

Edit:Artık değiştirebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinataki -- 27 Temmuz 2009; 10:28:04 >

• senin saçma dediğin şey resim onu kopyala internet sayfasına yapıştır görürsün.
    Böyle çocukça hareletlride kes.
  • Senin İnternet ve bilgisayar anlayışına bişeyler dicem ama Dh'ye saygım var senin gibi küçük çocukların teğmen gibi olmak için hep bebek gibi saçma sapan şeyler yazıp editlemediği için'de senin gibi küçük çocuklara saygım olamayabilir.Bak şimdi benim gönderdiğim şeyi internet sayfasına aç görürsün.Gerçi senin gibi insanların yazdığı gülümseme bile bu forumu kirletmeye yeterlidir.Kaç yaşındasın 5'e girdin mi bu ay .Al

file:///C:/Documents%20and%20Settings/xxx/Desktop/hamzan%C4%B1n%20%C5%9Feyleri/Pokemon/dpmfa100.PNG

Aç Bakalım.

EDİT:AÇILDIMI LAN HE.AÇILMADI DİMİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinataki -- 24 Temmuz 2009; 10:34:41 >

• banada bi norm. charazard Iyvasaurun karışımı

Buyur kardeş.
  • yaprakların üstündeki ateş biraz saçma olmuş
  • Altın yaprak olarak düşündüm orayı.
  • Lugia,Groudon karışımı yapabilir misiniz?

Buyur
  • Up
  • Bende en beğendiğimi koyucam şimdi arada bende yaparım siparişleri isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal* -- 22 Temmuz 2009; 15:03:40 >

Rayquaza,Kyogre ve Nidoking karışımı

ben aynısını koymuştum ama göremiyorum diye tekrar gönderiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak100000 -- 22 Temmuz 2009; 14:54:59 >

Kaplumbağalarda Uçar ...

benden bi tane daha yüzü olmadı ama napcez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak100000 -- 22 Temmuz 2009; 15:40:31 >
  • Yorum yok mu spritelere
  • kimse yok galiba yorum yazacak da benim 2. sprite im yüzüne güzellik maskesi sürmüş biraz kokoş
  • Rayquaza,Deoxys,Articuno karışımı yapabilir misiniz?
    İğrenç ama

Not:Tekrar mesaj yazıp forumu kirletmeyin diyorum.O yüzden Articuno'nun kısmı Rayquaza'nın kafasındaki şey.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.