Şimdi Ara

|| Dh SpRiTiNg ShOp || Başlık Değişti !!! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
0
Favori
10.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ah be...Crater zamanında az mı yapardık... :/
  • Up
  • İstek yaparsanız sprite yapabilirim beyler
  • bana hepsinden azar azar karıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih81

bana hepsinden azar azar karıştır

http://www.serebii.net/pokedex-rs/

Resimlerini hatırlamıyorsan burdan bakabilirsin pokemonlara dediğin imkansız
  •  || Dh SpRiTiNg ShOp || Başlık Değişti !!!

Al öylesine bişey neyleri karıştırdığımı hatırlamıyorum parçaları koydum istersen sen değiştir
  • :D güzel olmuş sağol. bide zahmet olmazsa şunu da yaparmısın Crobat+Charmelon+Balbazar(3. olmuyosa da olur) bide bunları nerde yapıosun?
  • quote:

:D güzel olmuş sağol. bide zahmet olmazsa şunu da yaparmısın Crobat+Charmelon+Balbazar(3. olmuyosa da olur) bide bunları nerde yapıosun?

Paintten yapıyorum t.edrm yaparım şimdi isteğini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kağan_ -- 12 Temmuz 2010; 11:18:58 >
  • tmm bekliyorum. kolay gelsin.
  • quote:

tmm bekliyorum. kolay gelsin.

Elimden geldiği kadar

|| Dh SpRiTiNg ShOp || Başlık Değişti !!!

Görüntü kalitesi düşmüş jpeg yapınca k.bakma

|| Dh SpRiTiNg ShOp || Başlık Değişti !!!

hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kağan_ -- 12 Temmuz 2010; 11:44:47 >

• sağol usta tam istediğim gibi olmuş. eline sağlık
  • quote:

sağol usta tam istediğim gibi olmuş. eline sağlık

ö.değl daha varsa isteğin söyle
  • dostum yaptıklarından birini seçtim boyutunu 83x62 yaptım. fakat avatar olarak koyamıyorum. disk okunamadı! gibi bi hata verior. neden olabilir?
  • quote:

dostum yaptıklarından birini seçtim boyutunu 83x62 yaptım. fakat avatar olarak koyamıyorum. disk okunamadı! gibi bi hata verior. neden olabilir?

Bilmiyorum sen hangisini seçtiğini söyle ben sana hazırlarım.
  • Banım açıLsın bende başLıcam tekrar sprite yapmaya KoL3Ra_[two_rapboyz] bu ilk nickim
  • Vay tekrar mı başladın bu sprite işine Kağan
    Bu arada her türlü serinin (Ruby, Sapphire, Emerald, FireRed, LeafGreen, Diamond Pearl falan filan) pokedexini indirebileceğim bir yer var mı? Diğer bilgisayarımda vardı da buna da indirmek istiyorum, sprite yaparken daha kolay oluyor.

quote:

Orijinalden alıntı: .::iki_silahsör::.

Banım açıLsın bende başLıcam tekrar sprite yapmaya KoL3Ra_[two_rapboyz] bu ilk nickim

Çok belli etmeseydin ya fake olduğunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon

Vay tekrar mı başladın bu sprite işine Kağan
    Bu arada her türlü serinin (Ruby, Sapphire, Emerald, FireRed, LeafGreen, Diamond Pearl falan filan) pokedexini indirebileceğim bir yer var mı? Diğer bilgisayarımda vardı da buna da indirmek istiyorum, sprite yaparken daha kolay oluyor.

quote:

Banım açıLsın bende başLıcam tekrar sprite yapmaya KoL3Ra_[two_rapboyz] bu ilk nickim

Çok belli etmeseydin ya fake olduğunu

Bak şurda tek tek var ama hepsinin olduğu siteyi unuttum bende arıyorum BlueDragon seni tanıyorum la ben crater zamanında vardın dimi isim neydi?

http://www.serebii.net/pokedex-rs/

quote:

başla kardeş bekleriz sen cok ban yiyosun two_rapboyzdada ban yedin hatırlıyorum

• http://www.psypokes.com/dex/index.php

birde burası var ama gene tek tek
  • BUldum beylerhttp://www.pokemonelite2000.com/sprites.html burda alayı var tıklayın sayfaları tek tek açın IDM ile tüm linkleri indir de yaslan arkana
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.