Şimdi Ara

* DH SRO 2.İstanbul Buluşması 4 Ocak 2009 Gerçekleşti Ss'ler İlk Say * (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
1
Favori
8.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hah işte bu sabiha gökçen sunexpressten sorulur..
    %50 yaz gelebilirim ben bi yatlara bakim
  • bende gelmek isterim ama herkes birbirini önceden tanıyor galibasap gibi kalmayayım sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

bende gelmek isterim ama herkes birbirini önceden tanıyor galibasap gibi kalmayayım sonra

Alakası bile yok. Biz İlk buluşmada birbirimizi bulana kadar ne çekmiştik bir bilsen . . . Senide bekleriz Gel mutlaka Adını ekliyeyim mi ?

@Lurtz

Tamam Öndercim yazıyorum . . . Ve bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Messerschmitt BF109 -- 17 Aralık 2008; 14:47:27 >

• Benide Yaz Bende Gelim Tanışalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

quote:

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

bende gelmek isterim ama herkes birbirini önceden tanıyor galibasap gibi kalmayayım sonra

Alakası bile yok. Biz İlk buluşmada birbirimizi bulana kadar ne çekmiştik bir bilsen . . . Senide bekleriz Gel mutlaka Adını ekliyeyim mi ?

@Lurtz

Tamam Engincim yazıyorum . . . Ve bekliyorum.

Birbine 30 dk boyunca saf saf bakan ve tanımayanlar :D

Mücahid abi Ben 3 ocagı bile bile söylediydim :F
    4ocak da dershane var ama gelmeye çalışırım sanırım o gün sabahcı olurm

• @fener1907

Tamam ekliyorum . . .

@FeTeLin0

Taylan canım o günü bende unutamam. O sıcakta bakınıyorum sende bakınıyorsun ve Yarım saat yan yanan bekliyoruz ne güzel değil mi . . .
  • Yer Warmı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: *£Lv£dA*

Yer Warmı...

Olmaz mı . . . Yerden Bol ne var
  • Istanbul'luyum ama suan Konya'dayım keske orda olsamda gelebılsem...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder AYDIN -- 17 Aralık 2008; 14:42:34 >
  • Boga mı Kaldı ya Boga Yokki Artık
  • Boğa halen orada duruyor . . .

- Evet arkadaşlar bu kadarmıyız yahu. Koca İstanbul Grubu bu kadarmı Hadi
  • legend3 plus indiriyordum %25 di elek. gitti ne yapmalıyım lütfen yardım edin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yardımleyn

legend3 plus indiriyordum %25 di elek. gitti ne yapmalıyım lütfen yardım edin.

Tekrar indirmen gerek veya CD bulabilirsin.
  • Bütün Yönceticilere sonsuz teşekkürler. Sorun giderildi ve Konular eski haline geri geldi . . . Tekrar Tekrar Teşekkürler
  • antalya da olmanın kötü bi tarafı.
    ama diğer yönlerde tek geçerim

gelmeyi isterdim göreceğim çok adam var istanbulda

buluşun bakalım hadi
  • Saat 1'demi erken değilmi ya farketmez aslında gecelere akarız falan ahh ahh bu arada kadıköy ana baba günü gibi böle daha değişik semtlere gidek bide benim beşiktaşta bildiğim güzel bi dürümcü var ama seyyar olduğu için ve gece çalıştığı için 6'da açıyo galiba ama fenaa hacım.Nese fikirler çoğalır amaç 20 kişi
  • Geleßilirim Kadiköye hiç gitmedim ßahçelievlerde oturuyorum Kadiköye nasıl geçicem ?
  • İstanbulda olsam %100 gelirdim
  • öncelikle cok süper bir uygulama yapmışsınız 4 ocakta istanbulda olsaydım gelirdim ama kktcde öğrenciyim yoksa haberim olcak ve gelmiyecem olmaz öle şey
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.