Şimdi Ara

* DH SRO 2.İstanbul Buluşması 4 Ocak 2009 Gerçekleşti Ss'ler İlk Say * (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
1
Favori
8.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

@synaX:Lecter

Sağlık olsun . . .

- Das Auto sevdim bunu

- Bu arada arkadaşlar birkez daha hatırlatma yapayım, Elimde İSRO Legend III Plus ve KSRO Son Client mevcut. İsteyen arkadaşlara CD ye hazırlayıp Buluşmaya getirebilirim . . .

bu pazar yapamazmıyız ? 2 hafta çok uzun :(
  • ermandan haber gelirse bizde oradayız gençler

inş gelir bizde arada free free takılırız xD
  • :D allah çok heycanlandım şimdi 4 ocağı halatla çekiyorum :D
  • Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __EFENDİ__ -- 23 Aralık 2008; 0:54:38 >
  • Müco abiiii bu pazar gününe ayarla yaw gelecek adam bu pazarda gelir zaten ??????
  • bide arkadaşlar ufak bi ricam olcak haddime düşmez ama lütfen kendiniz gelin sadece.. ilk buluşmada kuzenler,kardeşler falan.. açıkçası güzel olmaz yani gelen arkadaşlar tek gelsin derim ben..
  • Pazar günüyse beni de ekle Mücahit abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

bide arkadaşlar ufak bi ricam olcak haddime düşmez ama lütfen kendiniz gelin sadece.. ilk buluşmada kuzenler,kardeşler falan.. açıkçası güzel olmaz yani gelen arkadaşlar tek gelsin derim ben..

düşündügümü ancak belirtemediğimi acıkca sölemişsin..bencede kalabalığa lüzum yok
  • quote:

Pazar günüyse beni de ekle Mücahit abi

Tamam kardeşim ekliyorum . . .

quote:

Müco abiiii bu pazar gününe ayarla yaw gelecek adam bu pazarda gelir zaten ??????

İlhancım Önceden ayarladık herkes 4 Ocak'a uymuştur. Hem bu Hafta sonu 2 günlüğüne Edirneye gitmem lazım . . . İnce bir iş var

quote:

düşündügümü ancak belirtemediğimi acıkca sölemişsin..bencede kalabalığa lüzum yok

Evet zaten şuanki listeye bakılırsa 12 - 13 kişi olduk bile . . . Yani bir cafeyi dolduracak kadar adamız

• Mucahit İstanbul'da olsam gelirdim, sana da iyi bir sopa çekerdim.Ancak malum izmir'deyiz.Gelmek imkansız başka bahara artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Virtus

Mucahit İstanbul'da olsam gelirdim, sana da iyi bir sopa çekerdim.Ancak malum izmir'deyiz.Gelmek imkansız başka bahara artık.

Gel bana sopa çek . . . Gidiş Dönüş Biletinide ben alacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

quote:

Orjinalden alıntı: Virtus

Mucahit İstanbul'da olsam gelirdim, sana da iyi bir sopa çekerdim.Ancak malum izmir'deyiz.Gelmek imkansız başka bahara artık.

Gel bana sopa çek . . . Gidiş Dönüş Biletinide ben alacam

• olsun 12-13 olsun ..ancak 20 25 olmasında..
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

olsun 12-13 olsun ..ancak 20 25 olmasında..

20 - 25 olursa artık otobüs kiralanır, O bile iflah etmez DH'yi . . .
  • Ben 15.5 yaşımdayım geliyomuyum anlamadım yaw bi öncekindede aynısı olmuştuİsterseniz gelmem yani farketmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: N0f3ar_74

Ben 15.5 yaşımdayım geliyomuyum anlamadım yaw bi öncekindede aynısı olmuştuİsterseniz gelmem yani farketmez

Olurmu öyle şey Geleceksin tabi Hakanım . . .

• Virtus sen gel kavga edelim...
    Birilerinin bana vurmasını istiyorum ama bende ona vuracam...Ağzımız burnumuz kanıcak ama sonunda polise gidip şikayet etmek yok
    -PiToN- gelsede biraz dövsem
  • güzel bi organizasyon

Auto CAD

kardeş çok uğraşıyor hakkını vermek lazım

neyse tebrik ediyorum foruma birazda olsa hareket getiriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: kittyMiE

güzel bi organizasyon

Auto CAD

kardeş çok uğraşıyor hakkını vermek lazım

neyse tebrik ediyorum foruma birazda olsa hareket getiriyor

• quote:

İlhancım Önceden ayarladık herkes 4 Ocak'a uymuştur. Hem bu Hafta sonu 2 günlüğüne Edirneye gitmem lazım . . . İnce bir iş var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 24 Aralık 2008; 21:22:42 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.