konu acıldıgında bıyıkları yeni terleyen kardeslerimiz şimdi genç delikanlı olmuş komik bir durum gercekten cok seviyorum bu konuyu yaw
quote:Orijinalden alıntı: orionsguard konu acıldıgında bıyıkları yeni terleyen kardeslerimiz şimdi genç delikanlı olmuş komik bir durum gercekten cok seviyorum bu konuyu yaw Aha- ben büyüdüm mesela :P Adam olmadıysamda ergenim :D üşenmedim bütün postlarımı okudum, ulan ne veletmişim :D Selamlar herkese, işte yeni halim ^^
quote:Orijinalden alıntı: FuinFea quote:Orijinalden alıntı: orionsguard konu acıldıgında bıyıkları yeni terleyen kardeslerimiz şimdi genç delikanlı olmuş komik bir durum gercekten cok seviyorum bu konuyu yaw Aha- ben büyüdüm mesela :P Adam olmadıysamda ergenim :D üşenmedim bütün postlarımı okudum, ulan ne veletmişim :D Selamlar herkese, işte yeni halim ^^ Hahaha.. ulaş..
quote:Orijinalden alıntı: RadonTR Ayrıca, Böyle konu gelmez bi daha buralara, böyle olmaz buralar daha fazla..
Vay arkadaş konunun açıldığı günü hatırlıyorum.. İlk mesajı sanki dün okumuşum gibi.. Çok eğlenceli konuydu her gün takip ederdim.. Devam edelim bu konuyu unutmayalım..
quote:Orijinalden alıntı: raydric ulan gulmemek elde değil resmen kım var eski tayfadan el kaldırsın Kimseler kalmadı. .
süper olmuş bu konunun hortlaması yha kim yazıyor kimdirler diyordum ??????????? tek tek baktım fotolara
quote:Orijinalden alıntı: raydric ulan gulmemek elde değil resmen kım var eski tayfadan el kaldırsın ben varım ben GlavieMaster**,KnightOfKingdom, şu anki nikimdebu yenileyeylim fotoyu