Şimdi Ara

DH üyeleri sınırsız mobil internet talep ediyor: Kampanya başlatıldı! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
13
Favori
21.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
235 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam dediginiz sey imkaniz nedeni ise su. Tl cok deger kaybetti. 2020 yilinda 10 euro arpu (avarage revenue per user) yani kullanici basina gelir ile calisan operatorler su an 5.5 euro ile calisiyor. 50 tl 1.5 dolar bile etmiyor gunumuzde. Sinirsiz paketler herkesin isine gelecek tek cozum. Hem operatörler yüksek gelir ve kar ile calisacak hem de biz kotadan kurtulmus olacagiz. Siz bugünün sartlariyla dusunuyorsunuz ancak 5 yil sonra mobil internet ihtiyaci bugunkunden en az 3 kat fazla artacak. Sinirsiz tek cozum kisaca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklıma AKN zamanları geldi hey gidi günler. DonanımHaber'in kükrediği, zirve yaşadığı zamanlardı.

• berkayjan kullanıcısına yanıt

Hala ayni etkiyi yaratma gucune sahip tek platform bence

• Sınırsız olursa, telefonu modem e cevırıp erısım noktası yaparlar ve hıc kımse İnternet satın almaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yooo aslında çok da güzel kullanıyorum. Genelleme de yapmadım ki, mevcut paketlerin pahalılığından bahsettim. 25gb paket kullanıyordum şu an bütçeyi kısıp 20gb'a geçtim muhtemeln kıtı kıtına yetecek ama bit kadar telefon ekranından 4k yayın izlemediğim için bana oldukça yetiyor. Pahalı mı pahalı yine de.

Zaten dediğim fiyata dediğim paketler olsa bir çok insana rahatça yeter. 100gb dan sonrası mobil için fazla bile. Kırsal kesimde yaşıyor ve altyapınız yok mobile muhtaçsanız bilemem tabi. Onun içnde superbox var turkcell'de onların fiyatları düşsün diye bir hareket de başlatılabilir.

Mantıklı bir fiyat ve paket seçeneği sunulmalı ki dikkate alınsın. Adamlar superbox'da bile 1tb paketi aylık 2K ya satarken mobil hatta sınırsız interneti kaçtan verecekler ?

Mevcut paketlerin fiyatları düşsün ona bile razıyız diyorum. Ama olmazzzz. Ha umarım istediğiniz gibi olur 200 300'e kotasız ve hız sınırı da olmayan tam bant genişliğinde bir paket sunarlar :) herkes sabit internetini kapatır ve mobile geçer. Çünkü en mantıklısı o oluyor.

• Ulan Musk kullanıcısına yanıt
    Forumda başlık var zaten. Keşke haberi okusaydın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ebu41 E kullanıcısına yanıt

Sınırsız interneti ev internet fiyatiyla ayni mi verilecegini saniyon. %80 daha fazla fiyatli olur fakat sorun degil yeter ki sinirsiz internet diye birsey olsun. Turkcell de sınırsız youtube bile yok

• Yaparlarsa kötü olur çünkü birkaç tane paketin fiyatı artacak ve sonrada genel olarak diğer paketlere de bu fiyat yansıyacak. Yararı değil zararı olur bence böyle kalsın gerek yok  

vodafone'daki sınırsız internet tarifesinde 15 gb hakkın var. daha fazlasını paylaşım yapamıyosun

• Vodafone kullanıyorum . Hız sınırı ve kota yok sınırsız internet , dakika , sms 1000₺

• DH üyesi olarak bitmeyen mazot istiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Destekliyorum.

• Bagimli Adam B kullanıcısına yanıt

Umarım Turkcell de yapar bunu çünkü vodafone benim işyerinde çekmiyor

• Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

Turkcell biraz zor yaparsa telekom yapar.

Onu ayarlaması kolay. Hotspot a izin vermez veya kota verir onun için

• fiiliyol kullanıcısına yanıt

50 gb hotspot normal bir kullaniciya yeter su an

• gowlet kullanıcısına yanıt
    Hocam demek istediğim "forumda da bir konusu bulunsun" değildi. Burada da yazabiliyoruz zaten. Eyleme geçmeden önce istişare yapılması gerekiyor. Fakat açılan forum başlığı da haberin aynısı ve doğrudan eyleme geçmek için açılmış hâlde. Doğal olarak benim açılmasını talep ettiğim konu hâlâ yok ortada.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mobil hatlar çekmiyor, bedava İnternet verseler olacak çekmiyor. Teknoloji yükseldikçe çekim gücü düşüyor. Öncelikle Türkiye de İnternet çekim gücü Artırılmalıdır. Ben boşandım, ev İnterneti i kapattım, modilden 2 yıl kadar İnternet kullandım fakat son bir yıldır mobil internet çekmemeye başladı, çektiğinde ise sık sık kesintiler oluyor du mecburen ev İnterneti aldım. Önce alt yapı ve çekim gücü yüksek kesilmeyen mobil internet diyorum.

• Cahil cahil konuşmayın 3 aylık avrupa ve Türkiye'de sınırsız esim bile 4500 lira şu anda. Turkcell buna rakip bir fiyat veremiyorsa ona geçeceğim şahsen ben.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.