Şimdi Ara

DH üyelerinin Hotel izlenim ve Yorumlari (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
12
Favori
5.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Woil

VOYAGE SORGUN:

Arkadaşlar merhaba cuma günü Voyage Sorgun'dan döndüm 5 gecelik tatil gerçekleştirdim.Biraz tecrübelerimi paylaşıyım,öncelikle otel aşırı derece de büyük bir alana sahip ve doğayla iç içe heryer yeşillik ve bizim gittiğimiz de otel full kapasitedeydi tek bir oda bile boş yoktu ve bu kadar kalabalık olmasına rağmen ne yemek sırası vardı ne de hizmette bir aksaklık bunca insan nerde diye şaşırıyorsunuz yani.Hizmet kalitesi aşırı derece de üst düzey en ufak bir sorunda hemen gelip hallediyolar.Her gün bir isteğiniz,sorununuz var mı diye soruyolar 1 dediğiniz 2 olmuyor yani.

Yemek ve içmeyle başlarsak aşırı derece de kaliteli bir mutfağı var aç kalmanız ve yemekleri beğenmemeniz mümkün değil özellikle et yemekleri nefis.Ben genelde alkol tükettiğim için yemek yemeye fazla zamanım kalmadı.Alkollere gelirsek viski olarak chivas regal,jack daniels başta olmak üzere votka absoult ve tekila olmeca marka yani anlıyacağınız üzere hep kaliteli markalar bol bol tükettik malesef.Alkolsüz içecekleri kutuda servis ediyolar yanında cam bardakla plastik bardak olayı yok yani bile bilir bazı otellerde plastik bardakta servis edilir havuz başında tüketirken falan snack bar oldukça zengin et döner menüsü,tost,mantı,gözleme ve daha sayamayacağım kadar çok çeşit var yani bu otelde aç kalmanız mümkün değil.Otelin belirli yerlerinde Algida dondurma dolapları var ve istediğiniz dondurmayı alabiliyorsunuz sabah 10:00 dan akşam 18:00 e kadar.Otelde 8 adet A La Carte restoran mevcut ve konaklama boyunca sadece Çin haricinde hepsinden faydalanabiliyorsunuz ücretsiz olarak Rum tavernası muhteşemdi.

Genelde çocuklu ailelerin tercih ettiği bir otel fazlaca çocuk mevcut otelde,yalnız hiç sorun değil çocuk gürültüsü istemeyenler için +16 havuz ve plajda iskele var ayriyetten +16 restoranı da mevcut yani dert edilecek bir durum değil.Aklıma gelenler bunlar şuan için sormak istediğiniz sorular varsa cevaplarım.En son toparlarsak muhteşem bir tatil deneyimi yaşadım keşke şu da olsaydı diyebileceğim hiç birşey yoktu hizmet kalitesi güleryüzlü personeller animasyon şovları gece eğlenceleri herşeyiyle çok iyiydi.Yani seneye de Voyage kalitesinden ödün verip macera aramaya gerek duymam.

Bende bu otele geçen sene gittim otel güzeldi fakat açık havuzlarını tercih etmeyin çok pis oluyor kapalı havuzu ve denizi tercih edin derim onun dışında yemekleri güzel zaten voyage hotellerde animasyonlardan daha çok gece etkinlikleri parti gibi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hotel tavsiye konusunda forum genelinde sorunlar mevcut amacim Dh üyelerinin Tatillerini gecirdikleri hotellerin iyi yada kötü yorumlarini bu baslikta toplamak istiyorum hem herkes icin rehber olur
    Benim eklemelerim disinda hem yorum hemde resim atmak isteyen Arkadaslari bekliyorum
    Musadenizle basliyorum Arkadaslar

Hocam harika fikir tam aradigim konuydu tesekkurler

• quote:

VOYAGE SORGUN:

Arkadaşlar merhaba cuma günü Voyage Sorgun'dan döndüm 5 gecelik tatil gerçekleştirdim.Biraz tecrübelerimi paylaşıyım,öncelikle otel aşırı derece de büyük bir alana sahip ve doğayla iç içe heryer yeşillik ve bizim gittiğimiz de otel full kapasitedeydi tek bir oda bile boş yoktu ve bu kadar kalabalık olmasına rağmen ne yemek sırası vardı ne de hizmette bir aksaklık bunca insan nerde diye şaşırıyorsunuz yani.Hizmet kalitesi aşırı derece de üst düzey en ufak bir sorunda hemen gelip hallediyolar.Her gün bir isteğiniz,sorununuz var mı diye soruyolar 1 dediğiniz 2 olmuyor yani.

Yemek ve içmeyle başlarsak aşırı derece de kaliteli bir mutfağı var aç kalmanız ve yemekleri beğenmemeniz mümkün değil özellikle et yemekleri nefis.Ben genelde alkol tükettiğim için yemek yemeye fazla zamanım kalmadı.Alkollere gelirsek viski olarak chivas regal,jack daniels başta olmak üzere votka absoult ve tekila olmeca marka yani anlıyacağınız üzere hep kaliteli markalar bol bol tükettik malesef.Alkolsüz içecekleri kutuda servis ediyolar yanında cam bardakla plastik bardak olayı yok yani bile bilir bazı otellerde plastik bardakta servis edilir havuz başında tüketirken falan snack bar oldukça zengin et döner menüsü,tost,mantı,gözleme ve daha sayamayacağım kadar çok çeşit var yani bu otelde aç kalmanız mümkün değil.Otelin belirli yerlerinde Algida dondurma dolapları var ve istediğiniz dondurmayı alabiliyorsunuz sabah 10:00 dan akşam 18:00 e kadar.Otelde 8 adet A La Carte restoran mevcut ve konaklama boyunca sadece Çin haricinde hepsinden faydalanabiliyorsunuz ücretsiz olarak Rum tavernası muhteşemdi.

Genelde çocuklu ailelerin tercih ettiği bir otel fazlaca çocuk mevcut otelde,yalnız hiç sorun değil çocuk gürültüsü istemeyenler için +16 havuz ve plajda iskele var ayriyetten +16 restoranı da mevcut yani dert edilecek bir durum değil.Aklıma gelenler bunlar şuan için sormak istediğiniz sorular varsa cevaplarım.En son toparlarsak muhteşem bir tatil deneyimi yaşadım keşke şu da olsaydı diyebileceğim hiç birşey yoktu hizmet kalitesi güleryüzlü personeller animasyon şovları gece eğlenceleri herşeyiyle çok iyiydi.Yani seneye de Voyage kalitesinden ödün verip macera aramaya gerek duymam.

Evlendigimden bu yana voyage torba,private falan surekli bodrumda tatillerimi gecirdim ancak degisiklik amacli sorgunda rezervem var ve oglumla ilk tatilim olacak verdiginiz bilgiler kesinlikle icimi rahatlatti.cok tesekkur ederim club odada mi kaldiniz acaba hocam

• quote:

VOYAGE SORGUN:

Hocam bu arada odalardaki dolaplarda alkol mevcut mu soft icecekler disinda.hergun dolduruluyor mu acaba belirtilmemis merak ediyorum tesekkurler

• tuuuuuuğra kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler voyage hotellerinde kalmadim bu soruyu yorumunu etiket ettigim muzminrahatsiz cevaplar ama genel olarak okudugum voyage hotellerinin yorumlarinin hepsi pozitif ve kaliteleri birbirine yakin tabi bence kalmadim ama okudugum yorum ve seyrettigim hotel videolarina göre en babasi voyage belek

• yurt dışı ibis.com kesinlikle ilk bakacagını z yer
  • quote:

Hocam iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler voyage hotellerinde kalmadim bu soruyu yorumunu etiket ettigim muzminrahatsiz cevaplar ama genel olarak okudugum voyage hotellerinin yorumlarinin hepsi pozitif ve kaliteleri birbirine yakin tabi bence kalmadim ama okudugum yorum ve seyrettigim hotel videolarina göre en babasi voyage belek

Geçen sene beleğe gittik bu sene sorgun u deniyoruz şikayet ettiğim bir şey hatırlamıyorum gayet mükemmeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sn0wFlake -- 28 Temmuz 2014; 6:48:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokberkoz

quote:

Geçen sene beleğe gittik bu sene sorgun u deniyoruz şikayet ettiğim bir şey hatırlamıyorum gayet mükemmeldi

Hocam merhaba suan sorgundamisiniz acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: tuuuuuuğra

quote:

quote:

hayır değilim hocam bayram sonunda gidiyorum

• antalya göynük de, Le Chateau De Prestige, royal palm beach, queen elizaneth

kemer tarafında bona dea, grand haber otel

alanya da mukarnas spa resort

hiçbirinde de sıkıntı yaşamadım, içlerinde 4 yıldız da var 5 yıldız da var

istanbul da ise, celal ağa konağı çok güzel, taksim de marmara pera güzel, gümüşsuyunda cvk bosphours çok iyi

yurt dışında ibis budget lar fiyat olarak fena değil ama prefabrik tarzı odaları var yani ben gezicem kalıcağım yer önemli değil denirse rahatlıkla gidilebilir
  • gece hayatı hareketli akdeniz 5 ya da 4 yıldızlı otel tavsiye edermisiniz.kişi başı 1200tl olarak 2 arkadaş gideceğiz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tuuuuuuğra

quote:

quote:

hayır değilim hocam bayram sonunda gidiyorum

Super izlenimlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim 2 hafta sonra bende oradayim ailemle.simdiden iyi tatiller

• delphin imperial lara
    ağustosun ilk haftası ordaydık. delphinler içinde en yenisi. otel de eskimiş eşya yok gibi bişi herşey yepyeni pırıl pırıl.

oda :
    bize deniz superior oda aldığımız halde bi üst oda olan junior siut verdiler. odada yerler lamine parken. serili iki tane halı var.bütün eşyalar yeni gibi eskimiş bişi yok. banyo geniş büyük bir duşakabin var küvet yok. mini bar hergün doluyor. 4 tane efes 33 bira. 2 tane pepsi 20 cl şişe 2 tane yedigün 20 cl şişe. 2 tane küçük kutu dimes meyve suyu. 2 tane kutu diet pepsi. bi tane lipton ice tea 33 cl kutu. bi tane küçük yörükoğlu süt. bi tane küçük poşet tuzlu fıstık. 2 şişe beypazarı maden suyu. 4 tane milka gofret. 2 şişe 50 cl erikli su. hergün mutlaka doluyor. girişte birer şişe 37,5 cl lik beyaz ve kırmızı şarap vardı diren karmen marka. ikinci gün koymadılar üçüncü gün koydular falan onda biraz kafalarına göre takıldılar. odalarda klimalar mükemmel çaalşıyor. gece klimayı açmasak bile artık nasıl oluyorsa oda süper bir havada oluyordu. sabahları odanın kapsını poşette hürriyet gazetesi bırakıyorlardı.

deniz plaj :
    plaj kum. şezlonglar bol. deniz girişi biraz çakıl sonra çabuk derinleşiyor. iskelesi var orda şezlonglar var ama hep doluydu. isklelede bar var her türlü içecek var.

havuz :
    4 tane büyük havuzu var. 3 tane çocuk havuzu var. bi tane de aqupark ı var. çocuk havuzlarında üstte şemsiye var gölge olsun diye. bu gölgeli havuzlar 35 cm havuzun içinde mini kaydıraklar ve youncaklar var. çocuk aquparkı var o da 85 cm. gayet eğlenceli çocuklar için.

çocuklar için :
    çocuk havuzları oyuncaklı ve gölge için şemsiyeli. bir de çocuk aquapark ı var 3 parkurlu. çocuk oyun yeri var salıncak kaydırak trambolin falan ama pek gerek kalmıyor havuzlar çok oyualıyor çocukları. luna park var akşma 19 30 21 30 arası açık. küçük bir tren var. büyük bir gondol var ki büyüklere göre biraz. çarpışan arabalar var pist yeterince büyük ve 9 10 araba var. salıncak var o da güzel. adını bilemedim şu etrafında dönen ve üzerinde atların olduğun bi alet var yavaş dönüyor. bide bayağı büyük bir dönme dolap var.

yemek:
    yemekler çok çeşit. her öğünde tüm myeveler oluyor muz kivi elma armut nerdeyse herşey var. baazı akşamlarda da ananas doğruyorlardı. her sabah sıkma portakal suyu var ama biraz posalı. her sabah belmderda yapılmış gerçek muzlu ve çilekli süt var.peynir reyonu var her öğün açık içinde gouda edam cheddar mimolette rokfor ve daha adını bilmediğim bi sürü peynir çeşidi var. 4 5 çeşit baklava kadayıf olan bir reyon var. her öğün açık deniz mahsulleri reyonu var. valla oa kadar çok şey var ki. her akşam bi konsept oluyor yemekte .mesela türk gecesinde kokoreç içli köfte et döner künefe vb şeyler vardı. italyan gecesi uzakdoğu gecesi falan gibi oluyor. normalde her gün pirzola tarzı et oluyor hemde 2 3 çeşit kuzu antrikot falan. yemeklerin bitmesi sözkonusu eğil hafif azalınca hremen dolduruolyor yenisiyle. içecekler hep şiişeli içecekler. yalnız bardak ve tabaklarda lekeler oluyordu. o yüzden seçmek gerekiyordu. bu hoşuma gitmedi.

animasyon :
    gündüzü bilemeyeceğim de gece bir gece bayağı kaliteli bir sihirbazlık vardı. bir gwece yine kalteli bi dans gruubu. bi gece türk oyunları. yani kendini izlettiren şeyler hep. barda ve lobide atyrı ayrı canlı müzük oluyordu.

genel yeme içime :
    pastane vardı sürekli dondurma var her tür pasta tatlı çikolata ve sıcak soğuk içecek. lobi çok geniş ti yumuaşk koltuku kanepeli 25 30 ytane oturma grubu vardı. içecekler biralar efesin 33 cl lük normal ve dark ı. becks 33 lük ve mariachhi 33 lük. havuz bölgesinde belli saatlerde kumpir döner gözleme sosis tavuk vb şeyler bwlli saatlerde yapılıyor. plajda bi çocuk içecek arabasıyla dolaşıyor. akşamlar popcorn ve pamuk şeker var. gündüz hıyar havuç ve elma soyan bir çocuk var o da arabayla dolaşıyor.

genel :
    otel 9 katlı 15 tane asansör var asansör bekleme diye bişi yok. giriş çıkş işlemleri çok çabuk ve ilgili. personelin çoğu ilgili bir kaç kişi hariç. sürekli gelip bişi içermsiniz diye soruyorlar selam veriyorlar gülümsüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 11 Ağustos 2014; 8:42:01 >

• arkadaşlar temmuz ortalarında antalya / belek bölgesinde alva donna exclusive hotel & spa 'da eşimle beraber 1 hafta konakladık..

gitmeyi düşünenler için tek kelime ile mükemmel bir tesis.. hayatımda bu kadar çok yemek çeşitini bu kadar çok animasyonu bir arada yaşamamıştım :)

animasyon derken bıdı bıdı şeyler değil, bir gecesinde alexandra stan konseri vardı ücretsiz olarak.. her saat her yerde yiyecek içecek vs mükemmel bir tesis..

içeceklerde jack daniels, black label vs.. vs.. istediğiniz bütün yerli yabancı içecekler her saat ücretsiz.. deniz otelin bulunduğu bölgede biraz dalgalı ama tertemiz, havuzlar, aqua park, kids clublar çok aktif..

düşünenler için kesinlikle tavsiye derim tesisi

• quote:

arkadaşlar temmuz ortalarında antalya / belek bölgesinde alva donna exclusive hotel & spa 'da eşimle beraber 1 hafta konakladık..

gitmeyi düşünenler için tek kelime ile mükemmel bir tesis.. hayatımda bu kadar çok yemek çeşitini bu kadar çok animasyonu bir arada yaşamamıştım :)

animasyon derken bıdı bıdı şeyler değil, bir gecesinde alexandra stan konseri vardı ücretsiz olarak.. her saat her yerde yiyecek içecek vs mükemmel bir tesis..

içeceklerde jack daniels, black label vs.. vs.. istediğiniz bütün yerli yabancı içecekler her saat ücretsiz.. deniz otelin bulunduğu bölgede biraz dalgalı ama tertemiz, havuzlar, aqua park, kids clublar çok aktif..

düşünenler için kesinlikle tavsiye derim tesisi

hocam su ve meşrubatların markası ve veriliş şekli nasıl acaba

• Merhaba, yaptığınız alıntıdaki postu ben atmıştım.. Woil arkadaşımız güncellemiş mesajı..

Sorunuzun cevaına gelince;

meşrubat markaları, fanta, coca cloa, sprite şeklinde.. odalarda mini bara bildiğimiz 330 ml kutu olarak konuluyor; 2 cola, 2 fanta, 1 zero, 1 sprite, 2 efes, 2 şişe su şeklinde.. günlük yenileniyor ve ücretsiz

bar kısmında ise cam bardaklarla servis ediliyor, havuz başında gündüzleri ise otelin kendi kalın karton bardaklarıyla servis ediliyor..

en basitinden türk kahvesi bile isteseniz yanında suyu ve lokumu ile servis ediliyor..

böyle büyük bir otelde ince detaylara verilen özeni çok beğendik biz

@yedikeresekiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Umi_TR

Merhaba, yaptığınız alıntıdaki postu ben atmıştım.. Woil arkadaşımız güncellemiş mesajı..

Sorunuzun cevaına gelince;

meşrubat markaları, fanta, coca cloa, sprite şeklinde.. odalarda mini bara bildiğimiz 330 ml kutu olarak konuluyor; 2 cola, 2 fanta, 1 zero, 1 sprite, 2 efes, 2 şişe su şeklinde.. günlük yenileniyor ve ücretsiz

bar kısmında ise cam bardaklarla servis ediliyor, havuz başında gündüzleri ise otelin kendi kalın karton bardaklarıyla servis ediliyor..

en basitinden türk kahvesi bile isteseniz yanında suyu ve lokumu ile servis ediliyor..

böyle büyük bir otelde ince detaylara verilen özeni çok beğendik biz

@yedikeresekiz

teşekkürler. benim delphinde en çok houşma giden her yerde şişe ve kutu ile içecekler. ayrıca isterseniz bardakla da getriyorlar

• Umi_TR kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler...Sizin yorumlarınıza dayanarak bu oteli gidilebilecekler listeme alıyorum...
  • Rica ederim hocam, umarım bizim gibi memnun kalırsınız sizde..

@D@rbeli M@tk@p

• mesajım bulunsun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.