forum adına mail geliyor mail aynen şu şekilde gmaile gelmiş
, Tanıştığımıza memnun oldum Nasıl ve ne kadar işiniz nedir? umarım seninle iyi olduğunu, İsmim sana e-posta almak nasıl bir sürpriz olabileceğini biliyorum, Mary özledim, i (forum.donanimhaber.com) i dürüst ortak tarama bakıyordu zaman adresinden e-posta bugün var sonra sana bunu birkaç satır yazmak için hissediyorum, ve seni birbirimizi biliyoruz ki ve resimleri döviz yüzden benim e-posta yoluyla bana ulaşın gibi olacak, ve biz de olabilir partner.My e-posta adresi (*****@yahoo.dk) mesafe konularda ne önemi yok hatırla birbirlerine sevgi paylaşımıdır. i kısa zamanda sizden haber bekliyorum. Miss Mary ilgili
(******@yahoo.dk) ile doğrudan benimle temasa geçin
Nice to meet you, How are you and how is your work? i hope that all is well with you, My name is miss Mary ,i know that you may be surprise how i get your email, i got your email today at(forum.donanimhaber.com)when i was browsing looking for honest partner,then i feel to drop this few line to you , and i will like you to contact me through my email so that we can know each other and exchange our pictures, and we may be come partner.My email address is (****@yahoo.dk) Remember the distance does not matter what matters is the love we share with each other. i am waiting to hear from you soon. With regards Miss Mary
Please contact me directly with (******@yahoo.dk)
Okumadım.
Google translate terk
Eyvah eyvah volkan yapma. Kırmızı kart.. YAPMA VOLKAN ya!!.. zaten öyle bir attı ki oyuncu.... yapma! OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ HAKKIMIZ DA DOLDU!!!.. oyuncu hakı deği.. DOLDUUUU!! .. YAPMAA!!
F harfinDen sonrasini okumadim
dedeler göndermiş onu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme