Şimdi Ara

Diablo 3 Arayan Masum İzmir'li (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
4.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: the gamers

quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

İzmir'de nerede var şimdi, gidip alıcam hemen ya

yok kardeş hiçbir yerde yok

Koskoca Karşıyaka D&R'ye (gerçi dükkan büyük değil ama 10 tane Diablo 3 gelmiş... Hay onların akıllarına ben.. Dün saat 5 gibi arayıp sormuştum, bir daha ne zaman getircekleride belli değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the gamers

quote:

İzmir'de nerede var şimdi, gidip alıcam hemen ya

yok kardeş hiçbir yerde yok

Koskoca Karşıyaka D&R'ye (gerçi dükkan büyük değil ama 10 tane Diablo 3 gelmiş... Hay onların akıllarına ben.. Dün saat 5 gibi arayıp sormuştum, bir daha ne zaman getircekleride belli değil.

aynen saçmalık ya hepsi aral ın suçu bence koskoca izmire maximum 500 tane diablo 3 mü getirilir tüm mağazarda birden olmamasının sebebi bu

• Hakkaten cok ilginc butun cikan oyunlar raflarda adetli dururken bu sefer neden boyle oldu acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gaziemir optimum da- saturn de oyun war arkadaslar , hatta ordaki dnr da da wardi
  • Guzelbahceden diablo 3 ugruna kipa cigli, karfur, ege parka gittim bi bakmadigim oralar kalmisti gene sonuc ayni, yarin son bi kez saturne gidicem yoksa pes ediyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marco87

Guzelbahceden diablo 3 ugruna kipa cigli, karfur, ege parka gittim bi bakmadigim oralar kalmisti gene sonuc ayni, yarin son bi kez saturne gidicem yoksa pes ediyorum..

walla içerde adamı olana veriyolar kardeşim , izmirdeki son diablo 3'ü ben aldım bi daha 1 ay sonra anca gelir diyo içerdeki adamım :)
  • İzmirde oturan arkadaşlarım elinizde diablo 3 cd si varsa özellikle buca tarafında konaklayan lütfen bana pm atın lütfen herhangi bir save dosyasıda olabilir online olarak oyunu aldım fakat elimde internetle indirmem imkansız yakınsak zaten bilgisayarınızda bile olsa harici hdd getiririm standart edition bilgisayarında setup ı olan arkadaşlar pazar günü oynamak istiyorum lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenses

İzmirde oturan arkadaşlarım elinizde diablo 3 cd si varsa özellikle buca tarafında konaklayan lütfen bana pm atın lütfen herhangi bir save dosyasıda olabilir online olarak oyunu aldım fakat elimde internetle indirmem imkansız yakınsak zaten bilgisayarınızda bile olsa harici hdd getiririm standart edition bilgisayarında setup ı olan arkadaşlar pazar günü oynamak istiyorum lütfen

Sen Gediz Üniversitesine mi gidiyodun ?
  • Canolar ben 3 gün evvel balçova teknosa exxtradan aldım egeparkın arkasında olan ellerinde 5-6 tane vardı.Ama standa koymamışlar başka bir yere ayırmışlar ordan veriyorlar.Hep dnrlara sorulmuş anladığım kadarıyla.Teknosalarda satıyor oyunu.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.