Private ve Public secenekleri var istersen pv solo takılıp kendi kendine kasabilir yada publicten partilere katılarak (max 4 kişi partiler) oynaman mümkün. Onların dışında tamamiyle actler üzerinden farma dayalı oyun. He bunlar sarmadı diyip ros satın alarak (d3 key: 40 $ + ros paket key: 40 $ ) 70 e kasıp adventure modda oynaman mümkün. Bounty ve Rift olarak iki secenek var bu modda. Birinde 5 li görev yapıp hediye kutusu alırsın, diğerinde rift denilen olay belli bir map üzerinden ilerleyerek yaratık kesip yeterli miktara ulastıgında son bossu keserek exp ve shard toplarsın. pvp değilde pve üzerine kurulu oyun anlayacagın. umarım yardımcı olur..
Hocam teşekkür ederim gayet iyi anlatmışsınız anladım
quote:
Orijinalden alıntı: baris7777
quote:
Orijinalden alıntı: Xecutioner_QQ
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Zamorak
tek seferlik
Teşekkür ederim hocam siz tavsiye eder misiniz oyunu ?
İtem bulup daha iyisini bulmaya yani farma dayalı oynanış tarzı var.Ek paketiyle alırsan baya götürür.
Hocam oyun çok hoş ama işte bağımlılık etkeni var sanırım biraz ve kpss var benim ben online olduğunu bilmiyordum bide 10 yıllık knight ve lol bağımlılık olunca korkuyorum buna başlamaya ücreti sıkıntı değil
En fazla 4 kişi oynayabiliyosun zaten , sorun olmaz sanırım
4 kişi derken hocam bi key alıp o keyle 4 kişi girebiliyor mu ?
online derken 4 kişiye kadar online oynanabiliyor yani, 1 kişi 4 key değil, bağımlılık yapcağını düşünmüyorum o manada dedim
Hocam özür olsun anlamadım şimdi knight online gibi yani bi karakter açıp geliştirip online olan kişilerle oynamıyor muyuz yoksa 4 kişi derken 4 arkadaşınla sadece gibi mi ? diablo 3 reaper of souls dan bahsediyorum
Başka insanlarla oynayabilirsin, ama en fazla 4 kişi oluyor bi partide gibi, diğer insanları görmüyosun knighttaki anlamında söyledim
Hocam kendimi kötü hissettim anlamayınca oyuna girerken mi 4 kişi oluyoruz yada oyuna girince bi partiye girip mi dört kişi oluyoruz yada her bölüme girerken oyuna bağlanıp sonra kopuyor muyuz oyundan ? Aklımda deli sorular
Oyuna giriyosun, oyunda tek kişisin , public seçersen 3 kişi daha gelebiliyor takımına, knight gibi değil yani.Açık dünya değil mi diyim nasıl anlatıyım , videolarını izle bence
İlginiz için teşekkür ederim hocam :)
Hocam dünyaya açık yapsalarmış daha iyi olmaz mıydı böyle olunca sadece sınırlı kişilerle oynuyorsun ros da da öyle değil mi herkes i göremiyoruz ?
quote:
Hocam dünyaya açık yapsalarmış daha iyi olmaz mıydı böyle olunca sadece sınırlı kişilerle oynuyorsun ros da da öyle değil mi herkes i göremiyoruz ?
PoE gibi bir sistemi olabilirdi şehirler 15'er kişilik trade vs. olaylar ama yapcak bişey yok Diablo'nun genel yapısı bu sanırım .
quote:
quote:
PoE gibi bir sistemi olabilirdi şehirler 15'er kişilik trade vs. olaylar ama yapcak bişey yok Diablo'nun genel yapısı bu sanırım .
Hocam farklı olması güzelde son levele ve itemleri tamamlayınca ne oluyor yani savaşları filan var mı ? vs mantığı yok sanırım ?
quote:
quote:
quote:
Hocam farklı olması güzelde son levele ve itemleri tamamlayınca ne oluyor yani savaşları filan var mı ? vs mantığı yok sanırım ?
Yeni patchde late game'ye yeni eklentiler gelicekmiş , gelişmeye açık oyun olduğu için sorun olmaz bence
Xecutioner_QQ
kullanıcısına yanıt
Bence Path of Exile veya Marvel Heroes oyna 2 side APRG ve F2P. En azından bu tür oyunlar hakkında bilgi edinirsin. Path of Exile ı öneririm gayette eğlenirsin.
baris7777B
kullanıcısına yanıt
Dediğiniz gibiyse oyun gerçekten çok güzel bir hal alır oynanmaya değer gibi gözüküyor kpss den fırsat buldukça kafa dağıtmaya değer. Hocam key alırken filan tekrar rahatsız ederim sizi ilginiz için gerçekten teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: Ledox
Bence Path of Exile veya Marvel Heroes oyna 2 side APRG ve F2P. En azından bu tür oyunlar hakkında bilgi edinirsin. Path of Exile ı öneririm gayette eğlenirsin.
Hemen inceliyorum hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim
quote:
Dediğiniz gibiyse oyun gerçekten çok güzel bir hal alır oynanmaya değer gibi gözüküyor kpss den fırsat buldukça kafa dağıtmaya değer. Hocam key alırken filan tekrar rahatsız ederim sizi ilginiz için gerçekten teşekkür ederim
Bu arada ben Diablo oynuyorum çok önceden PoE oynuyordum. Detay ve oyun içeriği bakımından PoE daha başarılı. Ama grafikler ve interface yönüyle Diablo daha iyi ayrıca Diablo serilerini de uzun yıllar oynamış biri olarak Diabloyu tercih ettim. Eğer ilk defa bu tür oyun oynayacaksan ve para vermek istemiyorsan hemen Path of Exile ı dene. Yok ben Diablo oynamak istiyorum dersenhttp://eu.battle.net/d3 den demosunu indir dene.
Bu arada ben Diablo oynuyorum çok önceden PoE oynuyordum. Detay ve oyun içeriği bakımından PoE daha başarılı. Ama grafikler ve interface yönüyle Diablo daha iyi ayrıca Diablo serilerini de uzun yıllar oynamış biri olarak Diabloyu tercih ettim. Eğer ilk defa bu tür oyun oynayacaksan ve para vermek istemiyorsan hemen Path of Exile ı dene. Yok ben Diablo oynamak istiyorum dersenhttp://eu.battle.net/d3 den demosunu indir dene.
Hocam parası sorun değil ama cevapları incelediyseniz küçüklüğümden beri online oyunlarla zamanını tüketmiş biriyim hala da öyle ama diablo serisi ilgimi çekti bu sene kpss sınavına çalışmam gerek eğer çok bağımlılık yapan bir etkisi varsa erteleyip seneye başlarım diye düşünmüştüm. Ama önerdiğiniz oyunları inceliyorum şimdi de diablo 3 e başlamadan önce path of exile yi oynarım
Xecutioner_QQ
kullanıcısına yanıt
Bağımlılık konusu sana bağlı olan bir şey bağlar veya bağlamaz diyemeyeceğim. KPSS yi ne kadar çok isteğine bağlı. Bunların hepsi oyun sonuçta
quote:
Orijinalden alıntı: Ledox
Bağımlılık konusu sana bağlı olan bir şey bağlar veya bağlamaz diyemeyeceğim. KPSS yi ne kadar çok isteğine bağlı. Bunların hepsi oyun sonuçta
Kesinlikle haklısınız hocam path of exile yi indiriyorum anlayamadığım bişey olursa tecrübelerinizden faydalanmak isterim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme