Şimdi Ara

Diablo 3 Isı Oranları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Iankas

Ekran kartının fanını nasıl maksimuma alabilirim?

msi afterburner da aşağıdaki fan bölümündeki auto ya basıp fanı istediğin değere sabitleyebilirsin
  • Tşekkür ederim max a aldım guzel ses vermeye başladı:) Bunun bir tehlikesi varmı? Karta yada kendine zararı?

Masa ustu ısısı 37-38 deyken bu sayede 32 ye dustu su anda:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iankas -- 12 Mayıs 2012; 19:02:12 >
  • zararı olmaz hatta kartın ömrünü uzatır ama ses çok fazla olur
    75-80 arasında tutmaya çalışırsan sorun olmaz
    ben gtx570 direct CU II yi öyle tutuyorum ki oc yaptığım halde 78 dereceyi geçmiyor
    daha düşük ısı kulağına zarar hocam yukarıdaki değerlerde tuttuğun an kartı daha düşüğüne hiç gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 12 Mayıs 2012; 19:04:46 >
  • Mukemmel paylaşım oldu benim için içten teşekkür ederim ses sorun değil benim için 85 de çalıştırıyorum canavar oldu su anda:)
  • quote:

Mukemmel paylaşım oldu benim için içten teşekkür ederim ses sorun değil benim için 85 de çalıştırıyorum canavar oldu su anda:)

hatta şöyle bir şey var hocam
    Msi afterburner>Settings>Fan>enable automatic fan control ve buradan artık istediğin değerlere göre grafiğini çizebilirsin

Diablo 3 Isı Oranları

benim değerler böyle oyun ya da grafik yükü fazla olan bir program açtığında pc kendiliğinden sıcaklığa göre fanın dönüş hızını artırır
    masa üstünde kafanı ütülemez yani
    istersen sen bu sıcaklıklarda fan rpm ini %10 daha artırırsın tamamdır

• Aynısını işlemci için yapabilirmiyiz? Yoksa biostanmı yapmalıyım?
  • quote:

Aynısını işlemci için yapabilirmiyiz? Yoksa biostanmı yapmalıyım?

onu yapabilmek için x79 asus anakartının olması lazım
    onun bios undan yapılabiliyor başka türlüsünü bilmiyorum
  • hocam psu nun yetip yetmediğine baktım hiçbir sorun yok yeterli gözüküyor
    olmadı test amaçlı bir fanı %100 e al kulaklık vs bir şey kullan 1-2 saat güzel bir test yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 12 Mayıs 2012; 19:30:29 >
  • Peki işlemci ısı aralıkları nasıl olmalı auto OC duruyor kendi otomatik yapıyor örneğin su an 3,6 ve 3,8 arası değişiyor çalışması. 30-33 derece arası değişkenlik gosteriyor core lar arası stabil halde iken. Dogrusu nedir hangi aralıklardır oto OC yi kapatıyımmı?

ASUS Suitte ise 24 gosteriyort CPU ısısını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iankas -- 12 Mayıs 2012; 20:37:38 >
  • quote:

Peki işlemci ısı aralıkları nasıl olmalı auto OC duruyor kendi otomatik yapıyor örneğin su an 3,6 ve 3,8 arası değişiyor çalışması. 30-33 derece arası değişkenlik gosteriyor core lar arası stabil halde iken. Dogrusu nedir hangi aralıklardır oto OC yi kapatıyımmı?

ASUS Suitte ise 24 gosteriyort CPU ısısını

core temp ne gösteriyorsa o doğrudur hocam
    çekirdek sıcaklıkları 70c yi geçmesin sorun olmaz
  • Bu oyun Skyrim kadar geniş grafik içermediğini düşünüyorum.Grafik den çok işlemciyi yoracaktır iyi bir işlemci ile sorunsuz oynanabilir.Aion oynuyorum laptop lenova G570 ile kasmadan diablo yu oynarım diye düşünüyorum.Bence abartılcak bir durum yok arkadaşlar.Aion grafiklerini bilenler biliyor.Diablo grafik için değil action için oynatıyor değilmi firma :))
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.