Bildirim
Diablo 3 Item Alış/Satış Konusu (12. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
para eder mi çöp mü direk? -
npc bile almıyor diyim sen anlarsın -
-
Arkadaslar,
185 str
%7 life
40 all resist
ve hatirlamadigim 1-2 ekstra ozellikte bir belt ne kadar eder ortalama 200-250 k uygun mudur?
Satisa koymayi dusunuyorum AH de ucuza gitmesin...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cihancndn
Arkadaslar,
185 str
%7 life
40 all resist
ve hatirlamadigim 1-2 ekstra ozellikte bir belt ne kadar eder ortalama 200-250 k uygun mudur?
Benzer özellikteki itemlere baksana hocam ona göre uygun bir fiyata koy.Ben genelde öyle yapıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: IronyOfFate
quote:
Orijinalden alıntı: cihancndn
Arkadaslar,
185 str
%7 life
40 all resist
Benzer özellikteki itemlere baksana hocam ona göre uygun bir fiyata koy.Ben genelde öyle yapıyorum.
Benzerlerini 100 k dan bid koyanda var 900k dan buyout koyanda o yuzden bir sorayim dedim. kararsiz kaldim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tekliflere açığım... -
Dostlar bu oyuna yenı başlayan bırı olarak kendi itemlerime baktım rezalet dıyebılırım -
Arkadaslar elinizde blackthorne yada natalys set itemlari varsa satin alabilirim.pm ile ulasabilirsiniz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu yeni sipariş ettim D&R den,guest pass oynuyorum bir sorum olacak
Konudaki itemelre baktımda bu itemlerle oyunda çok rahat ilerleyebiliyor musunuz ? bana burdan 3-5 item alan oyunu çok rahat bitirebilir gibi geldi -
Merhaba arkadaşlar,
Aşağıdaki armor kaç gold ile satışa sunulabilir ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: SellYourSoul
Oyunu yeni sipariş ettim D&R den,guest pass oynuyorum bir sorum olacak
Konudaki itemelre baktımda bu itemlerle oyunda çok rahat ilerleyebiliyor musunuz ? bana burdan 3-5 item alan oyunu çok rahat bitirebilir gibi geldi
burda satılan itemler ahım şahım bişi değil, ben bile satmaya üşendiklerimi koyuyorum arada güzel itemler koyanlar var tabi. ne itemler var peh peh bunlar hiç bişi
@borealatis
10 20ktan fazla para etmez mlsf, şuan baktım daha iyileri 15ktan çok rahat bulunuyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: VLX
Merhaba arkadaşlar,
Resimdeki Amuletin ederi nedir sizce ? AH'de bakıyorumda 1m den aşağı görmedim. O kadar edermi etmez mi. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkürler.
Bundan daha kötü dexli olanını 2m ye sattım hocam -
50 saatlik oyun süresinin ardından ilk kaliteli itemimi düşürdüm. butcherden düştü.
para edermi beyler? birde bu set itemin bi farkı yok herhalde legendary itemden felan. -
quote:
Orijinalden alıntı: kronik
50 saatlik oyun süresinin ardından ilk kaliteli itemimi düşürdüm. butcherden düştü.
para edermi beyler? birde bu set itemin bi farkı yok herhalde legendary itemden felan.
Valla iyi bi item degil belki magical find bakan wizard veya witch doctorlar alabilir ama cok pahalliya da gitmez
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bu set itemler alt gri şekilde yazılmış özelliklerin hepsini veriyor mu? (2) set, (3) set diye yazan. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ravalond
quote:
Orijinalden alıntı: VLX
Merhaba arkadaşlar,
Resimdeki Amuletin ederi nedir sizce ? AH'de bakıyorumda 1m den aşağı görmedim. O kadar edermi etmez mi. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkürler.
Bundan daha kötü dexli olanını 2m ye sattım hocam
as nerfiden dolayı as ye talep inanılmaz derecede düşmüş durumda..
-
Varmı elinde 1h sword olan 900-1100 dps arası, gayet iyi fiyata alabilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dev@dam
bütün yorumları okudum. konu çok güzel olmuş aksine. Mesela şu an ah dolu satılacak itemlerim var ama elimde bekliyor koyamıyorum.
Hem satın alacak arkadaşta buradan teker teker kontrol edebilir ah bazen çıldırtıyor adamı .
Beyler bu geceki farmım. Fiyat konusunda araştırmayı yapar anlaşırız.
resmin büyük hali için
https://store.donanimhaber.com/89/f7/7a/89f77a89b790695086807cb3e23ae7b4.jpg
Abi nerde nasıl farmlıyonuz da böyle itemlar düşüyor. İnferno act II yalan dolan :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X