Şimdi Ara

Diablo 3 + ROS ilk tecrubelerim yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar diablo 3 almıştım 5 gün falan oldu alalı ama bekletiyordum. bugun ogrendimki pasifik saatiyle 31 mart 11:59 dan sonra alınan ROS paketlleri kanat vermicek hemen sarıldım us battle nete giftledim rosu, e dedim bakiiym kanat gelcekmi bi karakter acıyım dedim ( şu yenisni açtım sanki digerlini oynamıs gibi) giriş o giriş aga :S skeleton kingi kestim bile :) Legendry sword cıktı bitane boss dan. S K dan bişey cıkmadı :) kalkanım falan kıyafetlerim saglam, haitayı iyice geziyorum sandıkları acıyorum direk göreve dalmıyorum izledigim videolar ögretti oyunu baya.. ŞİMDİ SORULARIMA GELELİM :) şimdi benim her actıgım karaktere bitane kanat gelecek dimi? bu kanat harici bir hediyem varmı? ve ben bu oyunu nasıl multi oynicam şuan camping oynuyorum resume game diyip ? ben online odlgunu sanıyodum bu oyunun? 15 level oldum bu arada

ve sandıgımda cok az yer var :( he birde legendry swordu takamıyordum :D townda bitane kitaba tıkladım item kullanıabilir hale geldi :D:D

hocam birde İnvatory i acıtıgımda paragon puanları var str falan veriliyor. kac tane level aldım 1 tane puan gelmedi. neden olabilir ? ROS a ilk bakıs diye bi video izledim gece adam takır takır level aldıkca puan veriyodu

destek olun bana yeni playerim :(

• arkadaşlar yardım edin, paragon puanı nedne gelmiyor bana delircem. townda millet bişeyler yazıyor aşşadan ama onları göremiyorum :S multiplayeri nasıl bunun
  • Kanat harici bir şey yok. Her açtığın charda ayrı kanat gelecek. Sol altta mesajlar vardır. Oradan alabilirsin.

Settings'den private game kısmını public yaparak istediğin görevi public oynayabilirsin. Ya da oyun içinde ESC'ye bas open game to public yap. Damlarlar hemen.

Legendary itemleri takmak için önce sağ tuşla tıklayıp açman lazım.

Level 70 olduktan sonra paragon level atlıyorsun. Puanlar o zaman dağıtılıyor.
  • Paragon icin 70 lvl tamamlıcaksın.
    Daha sonra paragon kasmaya başlayacaksın. O aldığın leveller paragon değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekoitachi B kullanıcısına yanıt
    allah allah youtubedehttp://www.youtube.com/watch?v=s5LwFbLcyk8 şu linke bak Ros ilk bakış videosu dakika 14:30 a sar direk. adam çatır çatır veriyor puanları inventory i acıp. :S bide bu oyunun multisi nasıl anlamadım hiç bişey
  • hmmm yani bu oyunun amacı birleşip görev yapıyosun başka bişey yok öylemi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: emclord00

allah allah youtubedehttp://www.youtube.com/watch?v=s5LwFbLcyk8 şu linke bak Ros ilk bakış videosu dakika 14:30 a sar direk. adam çatır çatır veriyor puanları inventory i acıp. :S bide bu oyunun multisi nasıl anlamadım hiç bişey

o adamın başka bi karakteri 70lvl olmuş ve onunla paragon kasmış oradan gelen puanları diğer karakterlerde 1lvl olsanda kullanabiliyosun oyunun amacıda eğlenmek görev yapmak olarak düşünme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • [GoD]MrPoseidon kullanıcısına yanıt
    yo gayet eğlenceli, sadece herolar arası savaş vs olmaması üzdü beni en azından VS güzel olurdu
  • quote:

yo gayet eğlenceli, sadece herolar arası savaş vs olmaması üzdü beni en azından VS güzel olurdu

herolar arası savaş var zaten.
  • neuro kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar ACT II ye geçtim Hard da oynuyorum level 23 oldu 3 tane legendry sword düştü en son düşen bayagı iyi. gem falan düşüyor biriktiriyorum çöpleri satıyorum 100k para yaptım Expert moda geçmemi önerirmisniz ? pot satılmaması sıkıntı ama daha bir kez öldüm örümceklerde :(
  • quote:

arkadaşlar ACT II ye geçtim Hard da oynuyorum level 23 oldu 3 tane legendry sword düştü en son düşen bayagı iyi. gem falan düşüyor biriktiriyorum çöpleri satıyorum 100k para yaptım Expert moda geçmemi önerirmisniz ? pot satılmaması sıkıntı ama daha bir kez öldüm örümceklerde :(

eğer hızlı bir şekilde öldüremeyeceksen expert moda geçmeni tavsiye etmem.

Bu arada pot satılıyor. İyi bak merchantlara.
  • pot satılıyor, act2de senin towndaki sandığından ileri doğru yürü köprünün üzerinden aşağıda bir vendor olacaktı. act1de de hemen sandığın yanındaki küçük binaya girince barmen satıyor :)
  • Simonsorcerer S kullanıcısına yanıt
    Onu araştırmadım hiç youtubedeki ilk bakışta satılmıyor dedi diye, potsuz oynadım oyun boyu:D sabaha kadar sandık koşturdum sonra oyuna oturdum kalkmadım, benden buladar act 2 de bıraktım :) yalnız şeyi hala anlamadım multiplayer olayını:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.