Şimdi Ara

Diablo 3 Sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün aldım kutulu orjinal diablo 3 ancak oyun sürekli pikselleşiyor yani oynanıyor ama grafikler en düşükteyken bile pikselleşiyor ki sistemim iyi.Aynı zamanda 3003 hatası alıyorum ondan Asia Serverine girdim sistem aşşada

MSI 970A-G46
    ASUS DirectCU II DirectX 11.1 HD7870 2GB 256Bit
    8GB 1866Mhz Ram Gskill
    Amd Fx x8 8320

• quote:

Orijinalden alıntı: microlap

Bugün aldım kutulu orjinal diablo 3 ancak oyun sürekli pikselleşiyor yani oynanıyor ama grafikler en düşükteyken bile pikselleşiyor ki sistemim iyi.Aynı zamanda 3003 hatası alıyorum ondan Asia Serverine girdim sistem aşşada

MSI 970A-G46
    ASUS DirectCU II DirectX 11.1 HD7870 2GB 256Bit
    8GB 1866Mhz Ram Gskill
    Amd Fx x8 8320

Bu Arada Oyun en altta grafikleri en yüksekte oynayabilmem gerekirken en yükseğe alınca feci kasıyor
  • +1
  • ati chipsetten olmasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: savrotin

ati chipsetten olmasın ?

Nvidia mı lazım oynamak için hay ben böyle oyunun yarın electro worldden almıştım geri mi götürsem anlamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: microlap

quote:

ati chipsetten olmasın ?

Nvidia mı lazım oynamak için hay ben böyle oyunun yarın electro worldden almıştım geri mi götürsem anlamadım

Bu arada nedenini çipset önerilenleri geçiyor sistemim neden böyle blizzardın işi artık yaza nvidia alıcaz gtx 760

• ekran kartını güncelleyebilirsin güncel değilse.

Geri alma olmaz oyunlarda, kodu girdin sonuçta hesabına
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

ekran kartını güncelleyebilirsin güncel değilse.

Evet eve gidince driver güncelleme yapacağım radeon ekran kartlarında bu sorunun düzeltildiği söylendi ve Asus 7870 kartının üstüne diablo 3 resmi falan koyuyor ben driverleri Cd'nden yüklerdim eve gidince bir güncelliyeyim.Bu arada benim ekran kartıda asus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi microlap -- 18 Ocak 2014; 23:46:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

ekran kartını güncelleyebilirsin güncel değilse.

Hocam büyük kasılmalar büyük ölçüde gitti medium High arasında oynuyorum az pikselleşiyor sadece onunda monitörden kaynaklanabileceğini düşünüyorum.Hocam bu arada pcye win8.1 çekersem performans artar mı

• valla kardeş bende ati ile baslangıc yapmıstım dc2 ile sonra geri götürüp dc2 gtx 570 aldım şuan sorunsuz oynuyorum.Oyun yapımcıları bunları göz önünde tutuyor. Cs source ati chipsetli bir kart ile min 100 fps alırken nvdia ile 20 yi gecmiyordu.oyun oyun değişiyor yani.
  • quote:

valla kardeş bende ati ile baslangıc yapmıstım dc2 ile sonra geri götürüp dc2 gtx 570 aldım şuan sorunsuz oynuyorum.Oyun yapımcıları bunları göz önünde tutuyor. Cs source ati chipsetli bir kart ile min 100 fps alırken nvdia ile 20 yi gecmiyordu.oyun oyun değişiyor yani.

dc2 ile nasıl götürüyorsun şimdi ne yapayım ben tüm donanımım kutuları duruyor ve d3ün kutusuda duruyor
  • Eğer anakartın kendi işlemcisi varsa oyun simgesine sağ tıklayıp grafik istemcisiyle çalıştır diyebilirsin. Sonuçta bunun ekran kartından olduğunu sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silent knight

Eğer anakartın kendi işlemcisi varsa oyun simgesine sağ tıklayıp grafik istemcisiyle çalıştır diyebilirsin. Sonuçta bunun ekran kartından olduğunu sanmıyorum.

Hocam oyundayken Ctrl+R yaptım oyun High ayardayken fps 60 stabil bazen 52-53 gidiyor ama 60 dayken bile kasıyor ben monitörden diye düşünüyorum monitörüm shopping Tv'den alınan kasanın monitörü Queen markalı ama modern warfare 2 yide ultrada oynuyorum hiç kasmıyor.Sömestrede monitör alacağım. Ayrıca Windows 8.1'de de denedim odada sonuç aynı sanıyorsam monitör ghosting yapıyor.Bu arada Lowda da Highde de aynı kasıyor sanırım monitörden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi microlap -- 19 Ocak 2014; 22:33:05 >
  • microlap kullanıcısına yanıt
    dostum sorunu anlamadım ama benim sistem, senin sistemin yarısından az ve çok iyi oynayabiliyorum .

edit:high qualty herşey ayrıca anti-aliasing diye bir özellikvar (option > video sekmesinde)o pixellesştiriyo onu kontrol et derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siriyus -- 20 Ocak 2014; 13:28:54 >
  • Ekran Kartından Sanmıyorum. Bende Amd HD4850 Ekran Kartım var High oynuyorum hiç kasma olmadı. FPS en düşük 60 alıyorum
    Sen bir yerde hata yapmışsın. Bilgisayarda ekran kartını driveri tamamen kaldır ve yeniden başlat. Amd sitesinden Catalyst Software Suite 13.12 versiyonu indir yükle
    Hard disk doluluk oranı nedir.? Antivirus programı varmı varsa nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethisagol

Ekran Kartından Sanmıyorum. Bende Amd HD4850 Ekran Kartım var High oynuyorum hiç kasma olmadı. FPS en düşük 60 alıyorum
    Sen bir yerde hata yapmışsın. Bilgisayarda ekran kartını driveri tamamen kaldır ve yeniden başlat. Amd sitesinden Catalyst Software Suite 13.12 versiyonu indir yükle
    Hard disk doluluk oranı nedir.? Antivirus programı varmı varsa nedir?

Windows 8.1 kurulu ondan virüs yok harddiskin tamamı bomboş 7200 rpm sata 3.0 harddisk catalistin son versyonunu indirdim herşeyi yaptım sanırım monitörden dediğim gibi shopping tvden gelen pcnin monitörü :D ctrl r yapınca 60 fps gözüküyor full ayarda ama yinede kasıyor anlamadım ben bu oyunu
  • Monitorden sanmıyorum Laptopumda Ndivia GT650M ekran kartım var SDD takılı % 60 doluluk oranı Windows 8.1 kurulu ama hiç kasma olmuyor

Kullandığınız işletim sistemi orijinal mi Korsan mı ?
    Windows 8.1 kurulmadan önceki Windowslara denedinmi ?Kasma varmıydı
    Harddisk sorunlumu? Ses çıkıyorsa bozulmaya çalışıyor.
    Ekran kartın Mininum 550W Güç Harcar. Sistemin Kaç Walt ?
  • quote:

Monitorden sanmıyorum Laptopumda Ndivia GT650M ekran kartım var SDD takılı % 60 doluluk oranı Windows 8.1 kurulu ama hiç kasma olmuyor

Yok Crysis Şaka bir yana bende de arkadaştaki sorun vardı sildim oyunu tekrar kurdum driverları güncelledim ekranı HDMI ile bağladım düzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Monitorden sanmıyorum Laptopumda Ndivia GT650M ekran kartım var SDD takılı % 60 doluluk oranı Windows 8.1 kurulu ama hiç kasma olmuyor

arkadşaım crysis 3ühigh de oynuyorum hiç kasma olmuyor diskim ssd değil win7 de de kasıyor win 8.1 de de berbat bir durum windowslar korsan ama çok etki yapıcağını sanmıyorum sistemim 700W sorun çıkmıyor watt sorun çıkarmıyor Harddiskim gıcır gıcır sesi bırak varlığını bile hissetmiyorum kasa içindeki havalandırmamda çok iyi sorun monitörden bence

• Hocam ekran kartının çipsetinde problem var gibi görünüyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.