Arkadaşlar almak isteyenler düşünenler varsa birkaç site keşfettim ve siparişleri geçtim güvenilir sitelere benziyor. Türkiyede bulunmadığı ve tek tük bulunsa bile pahalı olduğundan yurtdışından getirtmek çok mantıklı ve gümrüğe de takılacağını sanmıyorum.
Şu yüzük ve bileklik ve Tyrael Figürünü themesjewelry'den (Tyrael figürü bronz olarak sitede var, ben gerçek renklisini buldum yine hongkongtan geliyor);
Sipariş geçtim. Rahat bi 15 gün bekleme süreniz olacak ama ürünler burada satıldığından çok daha ucuza gelir. TR'de tek bir sitede buldum zaten bilekliği, o da 189TL (!!!) istiyor.
Toplam aldıklarım tişört vs. herşey dahil kargo da dahil 250 lirayı geçmemiştir. Sadece bileklik TR'de 189 lira hesap edin.
Neyse alacak olanlara iyi bir alternatif. Hatta en iyi alternatif ve tek seçenek eğer TR'de aşırı yüksek fiyatlara almayı düşünmüyorsanız.
bunu kredi karti olmadan almanin bir yolu yokmu? kartim var fakat guvenemyorum anahtarlik ve yuzugu almak istiyorum bende fakat baska bir alternatif lazim.
Ben de vakti zamanında 300TL'lik WoW , SC ve Diablo T-shirt siparişi vermiştim . Diablo olanı büyük geldiği için bir kere deneyip kaldırdım aynı şekilde .