Windows 7'de oynayanlar extra bir şeyler yaptı mı? Yoksa oyun direk çalışıyor mu?
Extradan 1.13c patchi var onu kurup , tam ekran için ise ekran kartı ayarlarından bir ufak seçenek ile tam ekran yapabilirsin. Başka birşey yapmadım ben...
Necromencer ile diabloya kadar geldim, keyif almak için summon ve curse olayına yoğunlaştım. Bir ateşle bütün partiyi kül ediveriyor başbaşa kalıyorsun Wand ile istediğin kadar vur diabloya ne yapsın 15-20 kere ölüp town portal metodu ile diabloyu zor kestim ama diabloya kadar geliş çok keyifliydi summon curse attrack iron maiden çok farklı bir deneyim oldu bilerek strenght almadım dexterity mana life kastım necromencer tam bir beleşçi :)
arkadaslar bu Ik kaskı bı dusuremedım ya hell de mephiso farm yapıorum dunden beri gene dusmuyor cıldırcam ya bu kaskın en cok dustugu bı yer yok mu ??
windows 7 de ufak ayar yapman lazım renk sournu felan oluyor uyumluluk modunu sevice pack 2 yap bi de o kısımda: görsel temaları devre dısı bırak massaustu olusturmayı devre dısı bırak bı de yuksek dp ayarları fılan var bu ucune tıkla calısır buyuk ıhtımal bende öyle en azından
win 7de direk çalışıyor bende, reset stat skills 3 kere hakkınız var, necro ile summonlar,curse ve corpse explosion ile ilerleyeceksiniz.hellde bitirdiğim tek karakter necro.
Barbarla hellde bitiren yok mu şu oyunu doğru düzgün?
quote:
Orijinalden alıntı: barisdragon
win 7de direk çalışıyor bende, reset stat skills 3 kere hakkınız var, necro ile summonlar,curse ve corpse explosion ile ilerleyeceksiniz.hellde bitirdiğim tek karakter necro.
reset stats sadece act 1de oluyor sanırım diğer 2 hakkımı nightmare ile hell modlarına geçince mi alacağım? bide win7de oyunu açıp explorer kapatarak oynuyorum renkler bozulmasın diye daha kolay bi yolu yok mu nvidia kartım var hangi ayarı yapacağım?
Her zorluk seviyesi için bir hakkın var reset için.
Win7 64 bit ultimate var bende.Hiç bir oynama yapmadım hiç sorunsuz oynuyorum 1.10 patchi ile. Sadece çok hafif slutter eder gibi oluyor ama gözüm alıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: siberarmi
Her zorluk seviyesi için bir hakkın var reset için.
Win7 64 bit ultimate var bende.Hiç bir oynama yapmadım hiç sorunsuz oynuyorum 1.10 patchi ile. Sadece çok hafif slutter eder gibi oluyor ama gözüm alıştı.
dostum sağol, o zaman ben druid'imde köpeklere dağıtayım skilleri 30 lvl olunca ayıyla elemental kasarım harika olmuş bu özellik senin dediğin slutterden şikayetçiyim ben, task managerdan explorer kapatıyorum hiç bişey kalmıyor görüntü bozukluğu olarak ama bu seferde torrent antivirüs hepsini kapatıyor bari arkaplanda onlar çalışsa sorun olmayacaktı
1.13 C ya da 1.12 de çözünürlük patchleri var onlarla slutter kalmaz ama ben oynayamadım öyle çok küçük geldi oyun.
ben hayatımda hiç diablo oynamadım başlayammı
Battle.Net'de oynayan var mı?
quote:
Barbarla hellde bitiren yok mu şu oyunu doğru düzgün?
Ben bitirdim kardeş 2 aya yakın bir sürede :) hatta belki sürmedi bile.
süper taktikleri alalım o zaman
yaw arkadaslara bana daha yeni Gheed's Fortune Grand Charm çıktı nasıl kullancam hiç bilmiyorum :S biri beni bilgilendirirse sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: malkhem
yaw arkadaslara bana daha yeni Gheed's Fortune Grand Charm çıktı nasıl kullancam hiç bilmiyorum :S biri beni bilgilendirirse sevinirim
çantanda durunca zaten sana extra statlarını sağlıyo extra birşey yapmana gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Burag
quote:
Orijinalden alıntı: malkhem
çantanda durunca zaten sana extra statlarını sağlıyo extra birşey yapmana gerek yok.
tmm saol kardesım
quote:
süper taktikleri alalım o zaman
Hocam taktikten ziyade kendi stratejimi anlatayım. Kimisi oyunu, oyunculuğu ve itemleri sayesinde 60-70 level aralıklarında bitirebiliyor. Ben ise oyunu bitirdiğimde 87 leveldim. Yani str ve vit e gayet ve yeterince stat basmıştım bu yüzden pek sorun olmadı benim için yaratıklar. Bunu ise şu şekilde yap, oyuna başladın diyelim 10 level filan olduktan sonra yeniden başla ancak /players 8 komutuyla oyna, hem daha çok exp alırsın hemde ileride zorlandığın yerde /players 1 düşürme şansın olur. Bitirdiğin bir act ı geçme, ben aynı yerde defalarca kez oynadım böylelikle item para ve level kastım. Act3ün son bölümünde çokça oynamıştım orada çok fazla level kastığımı söyleyebilirim. Yani oyunu hemen bitirmeye çalışma bolca level kas :)
1.10 ve sonrasında başlayıp bitirdinizse tamam, sabırla tekrar tekrar kesmeli galiba. Player 8 filan hile olur yav :) Normal düzgün oynamaktan bahsediyorum.
quote:
1.10 ve sonrasında başlayıp bitirdinizse tamam, sabırla tekrar tekrar kesmeli galiba. Player 8 filan hile olur yav :) Normal düzgün oynamaktan bahsediyorum.
Valla kardeşim hile mi değil mi orası tartışılır ancak emin ol bir çok kişi oyun içinde normal bir komut diyor. Çünkü sana gelen 8 kat fazla exp hayrına gelmiyor, aynı anda yaratıkların canı ve vuruşları da 8 katına çıkıyor exple doğru orantılı olarak. Sana kalmış birşey. Yazmam diyorsan da sorun değil, 2 ayda bitirmek yerine 3 ayda bitirirsin, acelen yok zaten ne zaman bitçeği önemli değil yavaş yavaş kas gitsin o zaman :) Bu rada ben 1.13te oynadım.