Şimdi Ara

Diablo II [ANA KONU] (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.911
Cevap
11
Favori
104.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xLordRealx

quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

Orijinalden alıntı: Vip3r

quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *Soldierblood*

quote:

Yahu nedir bu Diablo sevdası açıkçası ben de bilmek istiyorum. Gördüğüm kadarıyla Diablo'nun aşırı hastaları var. Ve ben de oyunu çok merak ediyorum . Bana oyun hakkında bilgi verirseniz çok makbule geçer. Sanırım indirip başlayacağım.

oyun görsellik açısından yeni çıkan oyunlara benzemez ama öğrenirsen nasıl oynayacağını o zaman kolay kolay bırakamazsın, 2003-2004 den beridir severek oynarım, single oynamak insana tat vermez. oyun sadece görevleri yapmakla kısıtlı değil yani oyunda kendine bi amaç bulabilirsin, örneğin 99 yapmak,örneğin benim ilk baştaki amacım bütün rune ları en az bir kere bulabilmekti ve 32 rune un 32 sinide oynadım oynayalı bulabildim. craft item yapabilirsin yada oyundaki bütün item ları bulmaya çalışırsın, yada bütün char lar ile tek başına yardım almadan oyunu bitirmeye çalışırsın, yada yaptığın char ile başkaları ile duel yaparsın, yada başkaları ile trade yaparsın yani ticaret e atarsın kendini, yada bir kaç kişi toplanıp hardcore da level 9 a kadar ulaştıktan sonra hostile açıp birbirinizi öldürürsünüz buna ironman deniyor , ama single oynarayarak zevk almazsın

şuan bnette 1.13d patch yüklendi bu patch botları engelliyor ondan dolayı başlamak için iyi bir fırsat bnette botlar oyunun tadını kaçırıyordu :) ve 25 ekimdede ladder resetlendi, ladder karakter açacaksan, non ladder oynayacaksan alakadar etmez tabi

İlla orjinal oyunmu olması lazım? Sizce başlamalı mıyım?

Başla hocam bir şey kaybetmezsin, önce bir korsan dene beğenirsen orijinalini alırsın.Rpg ve karakter geliştirmeyi seviyorsan beğeneceğinden eminim

Şunu da belirtmek istiyorum RPG oyunculuğum sıfır diyebilirim

Valla sen bilirsin o zaman denemesi bedava

Dur hocam naptın direk RPG diye dalınır mı korkuttun adamı

Öyle Dragon Age'e Mass effect'e falan benzemez. Hack & Slash dediğimiz RPG'nin alt türüdür yani RPG'ler gibi kasıntı değildir oyunu bitirmek için üstün İngilizce gerekmez sadece ortalığı temizleyerek görevleri tamamlıyorsun yani korkmana gerek yok rahatlıkla oynayabilirsin :)

Deniyeceğiiiiim

• MULTI OYNUYORUM

beyler ben diablo 2'de bir gorev aldim, fakat harita oyle acayip bir sey ki bu gorev yeri neresi bilemiyorum. Birkac kopru
    gectim karsima dark hunterlar cikti aninda indiriyorlar beni. Oncelikle bu stony field falan nerede ?

2.sorum ise ben baskalariyla bulusup gorevi birlikte yapip onlar sayesinde level atlamak istiyorum. Karsima gelen ekranda
    public chat, amazon europe gibi serverlar var, bir de bilindik isimlerden olusan ve tepesinde game... yazan menu var.
    Multi modda baskasiyla birlikte gorev yapmak icin sirasiyla neleri yapmaliyim?
  • Hocam haritada ana yoldan gidersen Stonly Field'i bulursun. Orada çevreyi biraz araştır, çember oluşturmuş taş topluluğu göreceksin. Oraya daha sonra tekrar geleceksin şimdilik devam et (waypoint'leri açmayı unutma). Underground Passage'ye girdikten sonra Dark Wood'dan çıkacaksın. Orada bir ağaç var, çevresi golemler tarafından korunuyor. Onları öldürüp ağacı tıklarsan bir kağıt düşecek, kağıdı alıp akaraya okutacaksın, daha sonra Stonly Field'deki taşların oraya gelip taşlara kağıttaki sırayla tıklayacaksın ve taşların ortasında kırmızı portal açılacak oradan girip dechart'ı kurtaracaksın. Aslında Diablo tam çözüme bakarak oynanacak bir oyun değildir, etrafı dağıtıp, temizleyip yolunu bulacaksın

Multi oynarken görevleri yapabilmen için oyunu senin kurman gerekiyor başkasının oyununa girersen ve ladder kişi görevleri yapmışsa görev yerlerine gidip ilgili yaratıkları kesseniz dahi görevleri tamamlayamazsın, başka bir oyun kurup tekrar deneyin şeklinde bir uyarı yazar görev ekranında.

• quote:

Hocam haritada ana yoldan gidersen Stonly Field'i bulursun. Orada çevreyi biraz araştır, çember oluşturmuş taş topluluğu göreceksin. Oraya daha sonra tekrar geleceksin şimdilik devam et (waypoint'leri açmayı unutma). Underground Passage'ye girdikten sonra Dark Wood'dan çıkacaksın. Orada bir ağaç var, çevresi golemler tarafından korunuyor. Onları öldürüp ağacı tıklarsan bir kağıt düşecek, kağıdı alıp akaraya okutacaksın, daha sonra Stonly Field'deki taşların oraya gelip taşlara kağıttaki sırayla tıklayacaksın ve taşların ortasında kırmızı portal açılacak oradan girip dechart'ı kurtaracaksın. Aslında Diablo tam çözüme bakarak oynanacak bir oyun değildir, etrafı dağıtıp, temizleyip yolunu bulacaksın

Multi oynarken görevleri yapabilmen için oyunu senin kurman gerekiyor başkasının oyununa girersen ve ladder kişi görevleri yapmışsa görev yerlerine gidip ilgili yaratıkları kesseniz dahi görevleri tamamlayamazsın, başka bir oyun kurup tekrar deneyin şeklinde bir uyarı yazar görev ekranında.

Tesekkur ederim cok aciklayici oldu.

Peki, baskasinin oyununda, yapilmamis bir goreve denk geliyorum hep. O da tools of trade. Bunu birlikte yapabilecegim adam ariyorum ama kimse gelmiyor benimle. Nasil bulacagim?

2)Diger gorevler yapilmis gorunuyor. Tools of trade de bitince yeni Act mi acilacak?

• Yeni act ancak bölüm sonu canavarını öldürürsen açılır. Birlikte takılacağın birini arıyorsan, oyuna girdiğinde P tuşuna basıp oyuncu listesine bir göz at. Açılan ekranda oyuncuların isimleriyle beraber levelleri de yazar senin leveline yakın olanlarla bir konuş bakalım anlaşırsanız beraber takılırsınız. Bulamazsan da kendi başına yapabilirsin görevleri Hell seviyesine kadar tüm görevleri fazla zorlanmadan, tek başına bitirebilirsin. Tabii oyunda çok yeni olduğun için zorlanman normaldir. Oyunu çözebilmek için youtube'dan falan aç birkaç video izle bakalım adamlar napmış. İtemler hakkında bilgin yoksa bir sürü bilgi mevcut çeşitli sitelerde. Oyunda yaratıklardan düşürdüğün sarı renkli exceptional ve kahverengi renkli elite itemlere bakmadan geçme, yüksek seviyeli itemlerdir, ancak sağlam itemler bulduğun taktirde ilerlemen kolaylaşır.
  • Arkadaşlarr bu item bölümünü genişletmenin yolu yordamı yok mu yav? İkide bir rogue kampına ışınlanmak zorunda kalıyorum. Hemen doluyor yav. Daha dün gece başladım oyuna. İlk kez oynuyorum, ilk başlarda sıkıcı geldi ama sonra baya bi alıştım. Zevk vermeye başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoGuKahN

Arkadaşlarr bu item bölümünü genişletmenin yolu yordamı yok mu yav? İkide bir rogue kampına ışınlanmak zorunda kalıyorum. Hemen doluyor yav. Daha dün gece başladım oyuna. İlk kez oynuyorum, ilk başlarda sıkıcı geldi ama sonra baya bi alıştım. Zevk vermeye başladı.

Alışmaya çalış alan dalığına, Diabloyu diablo yapan yegane özelliktir o
  • Amacın para kazanmaksa hiç ilk bölümlerde boltları arrowları quilted armorları falan toplamakla uğraşma. Boşa vakit kaybına gerek yok. İlerde iyi zırhlar, karaktere özel ekipmanlar çıkacak onlar düştükçe satarsın oynadığın zorluk seviyesine göre 25-35k arası veriyorlar bol bol da düşüyorlar zaten ilerde hiç para sıkıntın olmayacak merak etme ilk bölümlerde topladığın itemlerle 300-500 gold ile bir yere gelemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 13 Kasım 2011; 19:38:43 >
  • Merhaba arkadaşlar , uzun zamandan sonra tekrar d2 yukledim ve single olarak oynuyorum daha once necro ve paladin oynamıstım ama sonra savelerım gıdınce bırakmıstım sımdı barb. kasıyorum ve level 23 act 3 quest 1'deym farmlıyarak gidiyorum :) Fakat WW barb stat ve skiller'i + silah onerilerine ihtiyacım var , IK set filan dızmeyı dusunuyorum :) tesekkurler sımdıden
  • Önceki sayfalarda bir mesajım vardı Barbarian için.

20 Kullanılacak silahın mastery'si (Axe Mastery, Mace Mastery, vs.)
    1 Bash (Geçiş skilli)
    1 Leap (Geçiş skilli)
    1 Stun (Geçiş skilli)
    1 Concantrate (Geçiş skilli)
    1 Berserk (İmmune to physical yani fiziksel hasardan etkilenmeyen yaratıklar için)
    20 Whirlwind

1 Howl (Geçiş skilli)
    20 Shout
    20 Battle Orders
    1 Battle Command

1 Increase Stamina (Tercihe bağlı)
    1 Increase Speed (Tercihe bağlı)

20 Iron Skin (Bunu level 99'a göre düşünerek yazdım diğer skiller level 80 civarlarında tamamlanıyor ondan sonra artan skillerin hepsini buraya yatıracaksın.)
    1 Natural resistance

İtemlere gelirsek

Silah: 1.Breath of the Dying Berserker Axe (Superior ve Ethereal bulursan iyi olur) ve 2. Beast Berserker Axe
    İkinci silah slotu: 2x Call to Arms (Battle Orders'a + skill vermesi için)

Zırh: Enigma ya da Fortitude Archon Plate

Kask: Arreat's Face Slayer Guard

Eldiven: Steelrend War Gauntlets

Ayakkabı: Gore Rider War Boots

Kemer: Verdungo's Hearty Cord Mithril Coil

Yüzükler: Raven Frost ve Bul Katho's

Kolye: Mara's Kaleidoscope ya da Highlords Wrath

Mercenary

Silah: Breath of The Dying Ethereal Giant Threaser
    Zırh: Fortitude Ethereal Sacred Armor
    Kask: Andariel's Visage ya da Delirium Runeword

• quote:

Önceki sayfalarda bir mesajım vardı Barbarian için.

20 Kullanılacak silahın mastery'si (Axe Mastery, Mace Mastery, vs.)
    1 Bash (Geçiş skilli)
    1 Leap (Geçiş skilli)
    1 Stun (Geçiş skilli)
    1 Concantrate (Geçiş skilli)
    1 Berserk (İmmune to physical yani fiziksel hasardan etkilenmeyen yaratıklar için)
    20 Whirlwind

1 Howl (Geçiş skilli)
    20 Shout
    20 Battle Orders
    1 Battle Command

1 Increase Stamina (Tercihe bağlı)
    1 Increase Speed (Tercihe bağlı)

20 Iron Skin (Bunu level 99'a göre düşünerek yazdım diğer skiller level 80 civarlarında tamamlanıyor ondan sonra artan skillerin hepsini buraya yatıracaksın.)
    1 Natural resistance

İtemlere gelirsek

Silah: 1.Breath of the Dying Berserker Axe (Superior ve Ethereal bulursan iyi olur) ve 2. Beast Berserker Axe
    İkinci silah slotu: 2x Call to Arms (Battle Orders'a + skill vermesi için)

Zırh: Enigma ya da Fortitude Archon Plate

Kask: Arreat's Face Slayer Guard

Eldiven: Steelrend War Gauntlets

Ayakkabı: Gore Rider War Boots

Kemer: Verdungo's Hearty Cord Mithril Coil

Yüzükler: Raven Frost ve Bul Katho's

Kolye: Mara's Kaleidoscope ya da Highlords Wrath

Mercenary

Silah: Breath of The Dying Ethereal Giant Threaser
    Zırh: Fortitude Ethereal Sacred Armor
    Kask: Andariel's Visage ya da Delirium Runeword

Teşekkür ederim :) Sen oynuyormusun halen ?

• Ben Diablo III'ü bekliyorum artık bu oyunun suyunu çıkardık :) Tabii istersen item konusunda yardımcı olabilirim.
  • quote:

Ben Diablo III'ü bekliyorum artık bu oyunun suyunu çıkardık :) Tabii istersen item konusunda yardımcı olabilirim.

Valla ben diablo 2'yi orjinal bulamadığım ııcn zamanında sadece lod paketi orjinal ondn battle.nette oynuyamıyorum ama bulursam mutlaka alacağım , arsivimde olsun istiyorum ki diablo 3'u bende bekliyorum :) sımdı zaman gecırıyorum boyle oynuyarak keyifte alıyorum barbdan :) İtem dusurmek icin duriel filan farmlıyorum act 1'deki bossu filan kesiyorumda drop yok doğru duzgn full itemlerim sarı filan iyi kotu gidiyoruz bakalım :)
  • Normal seviyede item mi kasılır hocam :) Temizle geç etrafı hiç itemle falan uğraşma. İtemler Hell'de bulunur. Koleksiyon yapmak istiyorsan Diablo III'ün koleksiyon paketini alacaksın tüm oyunlar mevcut.
  • quote:

Normal seviyede item mi kasılır hocam :) Temizle geç etrafı hiç itemle falan uğraşma. İtemler Hell'de bulunur. Koleksiyon yapmak istiyorsan Diablo III'ün koleksiyon paketini alacaksın tüm oyunlar mevcut.

5. köyün Eldrici veya Pindleskin farmlana bilir.Eldricten hell de Doombringeri düşürmüştüm.Boss kesmekte güzel fakat uğraştırıcı.Girip çıkıp bu dediğim mobları kesebilirsin.
  • quote:

Normal seviyede item mi kasılır hocam :) Temizle geç etrafı hiç itemle falan uğraşma. İtemler Hell'de bulunur. Koleksiyon yapmak istiyorsan Diablo III'ün koleksiyon paketini alacaksın tüm oyunlar mevcut.

Vallaha hocam daha iyi daha rahat kesiyim diye bir umut çıkarsa diye gidiyordum artık kasar geçerim :) diablo 2 lod var diablo 2 lazım sadece koleksiyon paketine gidip cok para vermeye gerek yok ya :) d2 alıp bide d3 alırım yeter :) simdi ben burda farmlamıyım mı hocam hiç bişey ?
  • Inventory de sandık da çok küçük. Sadistçe küçük yapmışlar. Ayrıca oyunda para hiçbir işe yaramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Inventory de sandık da çok küçük. Sadistçe küçük yapmışlar. Ayrıca oyunda para hiçbir işe yaramıyor.

Aksine, HELL'de oynarken ölen kölenizi canlandırmak için ve silahlarınızı tamir etmek için o kadar çok para gerekiyor ki...
  • Orası doğru ama parayla alacak birşey yok. Silah alınsa, eğitim yapılsa hoş olurdu. Bir de para limiti var. Zaten oraya dayanıyor bir süre sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breathtaking

quote:

Vallaha hocam daha iyi daha rahat kesiyim diye bir umut çıkarsa diye gidiyordum artık kasar geçerim :) diablo 2 lod var diablo 2 lazım sadece koleksiyon paketine gidip cok para vermeye gerek yok ya :) d2 alıp bide d3 alırım yeter :) simdi ben burda farmlamıyım mı hocam hiç bişey ?

Hell'e kadar item kasmadan gelebilirsin zaten öldürdüğün yaratıklardan seni idare edecek itemler düşecektir. Hell'de ilerleyebilmek içinse sağlam itemlere ihtiyacın olacağı için Nightmare Baal Run falan yapman gerekecek. Dolayısıyla normal seviyede item kasmanın hiçbir anlamı yoktur. Ancak Nightmare'de rahat edeyim diyorsan Baal Run ile level 40'a kadar falan exp kasabilirsin ki bu şekilde seni bir süre idare edecek itemler de düşürürsün. Ama item bulacağım diye Duriel falan kasmana hiç lüzum yok. Sağlam itemler Hell'de düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 17 Kasım 2011; 20:03:48 >

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.