Şimdi Ara

Diablo II [ANA KONU] (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.911
Cevap
11
Favori
104.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KiowagEE

quote:

Orijinalden alıntı: imparatore

quote:

Orijinalden alıntı: KiowagEE

Arkadaşımla hamachi üzerinden diablo 2 - lod oynamak istiyoruz ikimizinde version 1.11 hamachi versiyonlarıda aynı ancak bir türlü giremiyoruz hep cannot sorunuyla karşılaşıyoruz aramızdaki tek fark onunki orjinal benimki ilaçlı sizce sorun nedir ?

Hamachi'yi boşverip direk TCP/IP kısmından oynasanız?

Denemiştik ve malesef oda olmamıştı

Modemden portları açmak gerekli. Portları yazıyorum;

TCP Portlar 6112-6119,4000
    UDP Porttlar 6112-6119

• Hocam mesaj yazacaksın dediysek de ikide bir flood(üst üste mesaj) yap da demedik :) Başka konulara da yaz tek buna bağlı kalma gereksiz mesaj kalabalığı oluyor çünkü.

İstediğin soruların cevaplarına google'dan bir tık ile rahatlıkla ulaşabilirsin. Gerek runewordler, gerek craft itemler hepsi yazar. Örnek olarak şu sitede:

http://classic.battle.net/diablo2exp/items/cube.shtml küp ile yapabileceğin kombinasyonları ve craft itemleri bulabilirsin. Ya da aynı siteden:

http://classic.battle.net/diablo2exp/items/runewords.shtml şu linkte runewordlere ulaşabilirsin altta üç tane link var orijinal yani senin kullandığın versiyon için yazılabilecek runewordler ve sonraki patchlerla birlikte gelen runewordler.

Ben versiyonunu yükseltmeni öneririm. Versiyon yükselttikçe oyun daha zorlaşıyor ve sağlam item düşürme şansı artıyor, yeni runewordler falan ekleniyor. 1.13d çıktı sanırım en son onu indirmeni tavsiye ederim.

• hiç oynamadım şu oyunu. ama merak etmişimdir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nizam1292

hiç oynamadım şu oyunu. ama merak etmişimdir...

o zaman oyna kardesim :)
  • daha öncede oynamıştım 1.13 oynadım en son fena değil daha zor ve zevkli ama internet yok işte indiremiyorum bu benim pc değil ama burdan indirip flasa felan atabilirim ben bi deneyim
    Sen bana hangi patchı öneriyosun hocam v 1.13 d mi
  • Kardeş öncelikle şuan kaç lwl olduğunu bilmiyorum sadece başlarını okudum o yüzden 16 lwlkenki haline göre değelendiricem.Öncelikle stat ve skill sıfırlamasını akaradan sadece 1 kez(yanlış hatırlıyorda olabilirim) sıfırlama hakkın var.Oyunda yere düşen herşeyi toplama ve en önemlisi iki dane tomb of identfy 2 tanede tomb of scrool bulundurmalısın onlar en önemli itemlerin yerde kullanacağını al ve diğerlerini sakın alma ve taktığındada kendi itemini sat veya yere at yani envanteri iyi değerlendir.Paralarını sadece pot almak için klulan.horodric cube(lut gholeine gelmediysen okuma)ve potlar hariç neredeyse hiçbişey bulundurma.Chipped topaz filan asla sonra kullanırım diye alma.ilerki levellerde toplamıycaksın bile.eğen kesin işe yarar dediğin birşey vrasa kesin stash a koy ve kesinlikle paranı yanında bulundurma.rare ve unique itemler idefty yapmadan önce ezik görülebilir ama idefty yapınca 20 k değerinde olabilir(ben 14 lwlde buldum rare cap i 25 lwle kadar kullandım sade cap en eziği)Set item kullanmaktan çekinme sadece paladin ve soccerla bitirdiğim için sana skilleri söyüyorum paladinde hammerdin ol ve ilk işin blessed hammeri 20 lemek olsun soccersen sharget blot(ilerki seviyelerde lightining) i 20 le paladinde ben 3 vit 3 str gitmiştim sakın energye flan verme soccersen ilk önceleri 2 str 3 energy 1 vit giy çünkü soccer olsanda halen iyi bir zırha ihtiyacın var o yüzden str 60-70 olana kadar söylediğim gibi git sonra 4 energy 2 vit git(dexe verilmiş her stat çöpe gitmiş sayılır)Diablo 2 gibi bir oyuna başlayanlar(oynamak demiyorum çünkü diablo oynanmaz yaşanır :D)da bu yazıyı dikkatle okusun daha ayrıntılı bilgi için mesaj yeterli ama bukadar bilginin herkeze yetceğini umuyorum ve unutmadan diabloyla karşılaşırken bayağı fire resistli birşeyler al bence

• Yarın bende başlayacağım oyuna. Başlangıç için hangi class seçmeliyim sizce ? Diğer oyunlarda(titan quest, loki) warrior seçmiştim kolaydı. Barbar iyi bir seçim mi ?
    Edit: Paladin olarak başladım. WoW'da da paladin oynuyordum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moltherion -- 15 Ocak 2012; 15:46:53 >
  • Rhpsody arkadaş ilk başlangıçta barbarianla oyna paladinde skilleri fln bilemezsin soccer ayrı bir mesele necromancer güçlü ama tecrübesiz oyuncular hemen geberir ilk seviyeler için barbarian en kolayı sora istersen sil baştan kas
  • arkadaşlar necro ile lvl 76 yım. Hell de oynuyorum. 2. bölümdeyim ama artık adamlar ölmüyor. level atlamakta baya zorlaştı. zaten atlasamda yine ölmeyecekler gibi.. doğru düzgün silahta çıkmıyo.. ne yapmalıyım lütfen yardım... canyon of magi deyim.. throller devasa yaratıklar geliyor üzerime. ben yardımcım ve golemim canlarını götüremiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraysenol

arkadaşlar necro ile lvl 76 yım. Hell de oynuyorum. 2. bölümdeyim ama artık adamlar ölmüyor. level atlamakta baya zorlaştı. zaten atlasamda yine ölmeyecekler gibi.. doğru düzgün silahta çıkmıyo.. ne yapmalıyım lütfen yardım... canyon of magi deyim.. throller devasa yaratıklar geliyor üzerime. ben yardımcım ve golemim canlarını götüremiyoruz

x))
    bir zamanlar amazondum.
  • quote:

arkadaşlar necro ile lvl 76 yım. Hell de oynuyorum. 2. bölümdeyim ama artık adamlar ölmüyor. level atlamakta baya zorlaştı. zaten atlasamda yine ölmeyecekler gibi.. doğru düzgün silahta çıkmıyo.. ne yapmalıyım lütfen yardım... canyon of magi deyim.. throller devasa yaratıklar geliyor üzerime. ben yardımcım ve golemim canlarını götüremiyoruz

O yüzden hell.. Hangi tip necro yaptın?

• nasıl yani hangi tip anlayamadım
  • necrom böyle

• quote:

necrom böyle

Eşyaların pek iyi değil gibi,skillerini soruyor arkadaş
  • bunlar

• bunlar

• güzel silahlar çıksa bişiler yaparım ama oda çıkmıyoki
  • @eraysenol zevk meselesi tabi ama skeleton mage ,clay golem, golem mastery yerine normal skeleton,skeleton mastery fulleyip ve birazda resistance ekleyebilirdin. revive de basar ordu yaratırdın. sayı ne kadar çok olursa o kadar rahat bir oyun çıkartırsın necroyla hellde. sadece 1 point coprse exp. ilede çoklu düşmanlarda rahat ederdin. birazda levelina göre canın az gibi.
  • v.1.3 varsa eğer skill ve stats resetleyebilirsin.
  • ok dostum sağolasın
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.