Şimdi Ara

Diablo III: Reaper of Souls'un ilk puanları geldi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diablo III: Reaper of Souls için beklenen an geldi çattı. Diablo III'ün ilk ek paketi Reaper of Souls'un ilk inceleme puanları belli oldu.

Genel olarak olumlu puanlar alan oyunun Metacritic skoru ise 85 olarak belirlenmiş halde.

İşte Metacritic'te yayınlanan ilk incelemelerin puanları:

GameInformer - 93
    Destructoid - 90
    USgamer - 90
    Gameblog.fr - 90
    GamingTrend - 90
    MMORPG.com - 85
    GameSpot - 80
    Machinima - 80
    GamesRadar - 80
    Cheat Code Central - 72

• İlk oyunun ortalaması 88'di. Bu paket oyunu epey güzel hale getirmiş olsa da ilk oyunla aynı parayı alıp sadece 1 karakter ve 1 act sunmaları saçmalık olduğu için puanın düşük olması normal. Gerçi değerlendirmelerde bu durum göz önünde tutulmuyordur büyük ihtimalle ama benim düşüncem bu.
  • Ben 99 veriyorum nefen 1 puan eksik 1 act ve 1 karakter diye .. Hoş inanılmaz dolu bi paket yinede.. Vazgeçtim 100 veriyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 95 veriyorum
    bana hala set atmadığı için 5 puan kırdım :D
  • Ederi 80 puan bence.
  • darknorrec kullanıcısına yanıt
    Hakkı 100 üzerinden 95 kanımca, ilk oyunu çok elelştirdik ama bu defa derslerine çalışmışlar. Oynamadan eleştirenler dışında beğenmeyene rastlamadım, gerçi haters gonna hate...
  • Beğenmeyenler yine 3-5 ay sonra sıkılıcaz nasılsa, yeterince yenilik yok diye eleştiriyorlar diye gözlemledim.
    Oyunda yenilik çok bana göre, zaten hardcore şu anda bambaşka durumda adventure ve yeni zorluk seviyeleri, yeni hero Crusader ile vs vs. Ladder da gelince işte o zaman sıkılmaların da önüne geçileceğini düşünüyorum.
  • Benden 100 ü aldı. Şu an oynarken, sanki kendimi yıllar önce Diablo 2 oynuyormuş havasında hissettiriyorsa, bu oyun olmuştur zaten...
  • Oyunun bana göre tek kötü yanı craft olayı olmuş . Leg materyalleri geçtim farmlarsın çıkartırsın fakat yeni bir set itemini craftlamak için yaptığımız gem abartılı bir şekilde gold istiyor . Özellikle ahnin kapatılmasından sonra benim gibi oyuna tekrardan yeni accyle başlayanlar para sıkıntısı çekecek gibi gözüküyoru . Onun dışında oyun dört dörtlük olmuş bana göre .
  • En isabetli yorumu oyuncular yapar. Metascore site incelemelerinin ortalaması olduğu için objektif olmuyor.
  • Khoradasein kullanıcısına yanıt
    Nefret düşkünleri ve aşırı mükemmeliyetçiler dışında oyun herkes tarafından beğenildi. Sabahtan akşama kadar oyun oynayacak vakti olan bi kısım very hardcore tayfa hala sıkıcı yeni item az gibi eleştiriler yapsada bence bu sefer olmuş dedirtecek kadar iyi olmuş. Notum 90, 5 puan hiçbirşey mükemmel olmadığı için, beş puanı da asıl oyunu böyle çıkarmadıkları için kırıyorum.
  • ben şuan oynuyorum daha önceden hiç oynamamıştım forumdan bi arkadastan diablo 3 alıp hepsi buradadanda raper of soul paketini aldım oyun bence wow ve knght online dan çok çok daha iyi 2 oyunuda oynadım suan dibloya puan vermem gerekse bence hakkı en az 95 grafikleri çok hoş oyun sarıyor saatler nasıl geçiyor anlayamıyorum set ve legendry item düşmesi zor torrent 2-3 de kasıyorum bana çok az düştü ama herkezde bu böleyse güzel bişey herkezde set ve legendry itemler olsa bi anlamı kalmazdı zaten bu gün 5-6 saat daha oynıcm inş düşer artık şu yeni gemlerden ve setlerden :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergio9134 -- 1 Nisan 2014; 15:37:11 >
  • 2 sene sabredip diabloyu simdi.oynamak varmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panzer VIE Tiger -- 1 Nisan 2014; 21:49:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende almayı düşünüyorum yorumlarınızdan dolayı ama hesaba kodu girince bu Wing(Kanat) artık gelmezmi öyle bişi duydum ama..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.