Şimdi Ara

Digitürk Eutelsat’tan Türksat’a taşınıyor.! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.002
Cevap
13
Favori
157.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herhangi bir LNB olabilir mi yoksa MDU-5 0.1dB 4K Ultra HD LNB'mi olması lazim?

Güncellenip güncellenmediğini kontrol ettim ve bugün güncellenmiş gibi görünüyor, yeni yazılım yüklenme tarihi bugün olarak gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnesDikmen84 -- 5 Ekim 2022; 23:28:21 >
  • evet 60"lık digi anteni ile kullanıyorum sinyal seviye 99

• leo3436 kullanıcısına yanıt

evet lnb değişti

• Arkadaşlar TCL 55 c728 tv Kullanıyorum. Dün birden sinyal yok demeye başladı. Kanal aratıyorum bir şey çıkmıyor. TCl Servisi turksat güncelleme yaptığı için böyle olduğunu söyledi ve de TV'de kullandığım kablonun 4k uyumlu olması gerektiğinden bahsetti. Merkezi sistem var bizim sitede. Eve bir uyducu çağırıp test yaptırmam gerektiğini ve de 4k uyumlu bir kablo ile bağlanmam gerektiğini söylemem gerekiyormuş. Bu sorunu yaşayan var mı

• Serpantino kullanıcısına yanıt

Eutelsattan Türksat'a geçtikten sonra kanal sayısında azalma oldumu?

Radyo ve diğer kanallar toplam yaklaşık kaç kanal acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÖKHANK kullanıcısına yanıt

Türksat ta 244 TV 74 radyo

• Yerel televizyonlar neler akit TV flash TV gelmiş mi

• SK8KEMAL kullanıcısına yanıt

Bende de aynı. Digitürk Eutelsat’tan Türksat’a taşınıyor.! Digitürk Eutelsat’tan Türksat’a taşınıyor.! Digitürk Eutelsat’tan Türksat’a taşınıyor.! 

• Güncellemeyi servis mi yaptı yazılım versiyonu nedir

• kartalkolik K kullanıcısına yanıt

2 ay once bunu yazmistim ve menu halada boyle. yani menude hala gelismis kurulum yok yani turksat secenegide yok.

simdi yukarda arkadaslar bu kutuyla turksat izlediklerini soyluyorlar. bunla ilgili net bil bilgi veya cozumu olan varmi?

• boraa28 B kullanıcısına yanıt

benim yazılım versiyonu 4.4.32

• kartalkolik K kullanıcısına yanıt

sistem bilgisin'den yazılım versiyon nedir sizin ? Bende ayni uydu alıcısı var, 4.4.32 gösteriyor

• EnesDikmen84 E kullanıcısına yanıt

evet benimkide ayni

• Turksatta bazı kanallarda yeni actıgında takılmalar neden oluyor sinir edici gercekten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • prof01 P kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkür ederim

• An itibariyle Sagemcom DT-61440 cihazımın Türksat uydusuna geçişi sağlandı ve artık radyolarda kışın şömine yazın kumsal çıkmayacak sanırım Digiturk’ün Eutelsat operasyonunu bitirmesiyle D-Smart’tan ve normal sıradan uydu alıcıların bir farkı kalmadı taahhüdüm bittiğinde iptal edeceğim

Digitürk Eutelsat’tan Türksat’a taşınıyor.!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim cihaz sizin cihazdan dı 4k plus teknik servis Türksatta desteklemiyor diye aldı düz HD cihaz taktı teknik servis 15 ekimde Türksat uyumlu yeni model 4k plus cihazın bayilere geleceğini söyledi bende şimdiden siparişi verdim

• EnesDikmen84 E kullanıcısına yanıt

Arkadaşlar Türksat uyumlu değil dediler yazılımla falan olacak iş degil yeni model gelecekmiş bayilere teknik servis ozaman ararsınız takarız dediler

• Horoz2048 kullanıcısına yanıt
    Bu dediğiniz ozellikle bir ay içerisinde olduysa ya servis çok bilgisiz yada 4k cihaz getirdiklerinde servis bedeli almak için öyle söylemiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.