Şimdi Ara

Digitürk Eutelsat’tan Türksat’a taşınıyor.! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.002
Cevap
13
Favori
157.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim benim teknik servis ücretsiz hakkım var online işlemlerde yazıyor her türlü sıkıntı Yok yeni cihaz gelecek dedi teknik servis le irtibat halindeyim cihaz bayiye geldiğinde bağlarız dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Horoz2048 kullanıcısına yanıt
    Benim de var oyle yazıyor ama ekipman değişimi dahil değil diyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EnesDikmen84 E kullanıcısına yanıt
    Benimde o şekilde yazıyor bugün gelen yetkiliyle konuştuğumda mdu 2 tip LNB’yi Türksat’a uyumlu hale getirdiklerini söyledi çanağa taktıktan sonra kolay kurulum yaptı sadece yazılımla filan uğraşmadı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugün yayınlarda sinyal olmayınca müsteri temsilcisi türksata geçmeniz gerekiyor dedi randevu oluşturdu bana da. Benim anten balkonda ayrıca takılı bu anteni türksata göre ayarlayacaklar değil mi? Gidip binanın ana çanaktan çekmezler sanırım, kablolama vs balkondaki antene göre ayarlı hep.

4k kutu kullanıyorum ben de, geçiş sonrası 4k yayınlarda sıkıntı yaşamayız inşallah.

• S. ALEYKÜM arkadaşlar benim de euelsattan türksata geçiş yapıldı. Lakin kanallarda mozaik ve sinyal gitmesi oluyor. 4 k plus kullanıyorum neyden kaynaklı acaba?

• Mehtnc1 kullanıcısına yanıt

merhaba kolay gelsin ;

bende dün öğlen saatlerinde turksat 4k plus a geçtim.

yazılım güncellemesi yapıldı. defalarca kolay kurulum yapıldı. yeniden başlatım. fabrika ayarlarına döndüm. müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmede ; tüm servislerin aktif olduğu kayıt aktivasyonun yapıldığı.son olarak ilgili kanalda (4k- kanal 400) beklemem gerektiği söylendi . abartısız 6 saatten fazla beklemişimdir. sonuç hüsran .

bugün sabahta sinyal güncelleme sms geldi . tekrar kurulum yaptım sonuç maalesef değişmedi.

1. Digiturk 4k kanalı (kanal 400) e18-4 hatası alıyorum . yayın izleyemiyorum. maç saati dışında da belgesel yayınlıyorlar. ama izleyemiyorum.
    2. Kayıt yapıyorum .kayıt izlemeye çalışıyorum . ses görüntü yok.
    3. bein connect telefon/tabletten dizi açıyorum tvden seyretmek için yansıtma yapıyorum. 1 dk civarında loading uyarısı verip. yayın tablet/telefondan devam edip . tvye hiç aktarmıyor.
    4. radyo kanalları 401-431 arası ses var görüntü yok.
    5. kanal logoları yok . sadece isimleri var.

• İşte tam bu yüzden uyumlu değil diyorlar yeni model 4k plus gelecekmiş ben onu bekliyorum

• Mevcut Türksat antenimindeki quad çıkışlı LNB ile bir değişiklik yapmadan Digiturk alabilirmiyim? Eğer Digiturk kendi LNBsini takacaksa 4 çıkışlı LNBsi var mı Digiturk'un. Tek Türksat anteni ile multiswitch'e yayanı giriyor, dolayısıyla hem digiturk hem de tv'lerin uydu girişinden doğrudan Turksat yayınlarını izleyebilmek istiyorum.

• Beyler aynı sorundan muzdaribim. Bana da milattan önce kalma HD kutu taktılar. Şu maksimum 1080i yayın yapan meşhur kutuyu. Görüntü malumunuz çamur.

Fakat 4K+ kutuya sahiplerin mesajlarını okuyunca da bir sürü sıkıntı görüyorum hala. En azından bende BeIn Sports kanallarında ve diğer kanallarda bir sorun yok. Maçları falan 1080i de olsa izliyorum en azından.

Sorum şu. Sizce müşteri hizmetlerini arayıp 4K kutu talep etsem mi yoksa hiç düzenimi bozmasam mı? Kaş yapalım derken gözden de olmak istemiyorum çünkü. Sizin önerileriniz nedir bu konuda?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zaten buyüzden benim de 4k plus cihazıda Türksat ile uyumsuz diyerek HD cihaz taktılar yeni model 4k plus 15 Ekim'den sonra bayiye geleceğini söyledi bende şimdiden randevu aldım bakalım sabırsızlıkla bekliyorum

• Sagemcom 6100 Plus IQ ile Turksat’a döndükten sonra Rehber ve EPG si düzgün çalışan var mı allah aşkına ?

• gps.navigation kullanıcısına yanıt

Bende de hiç bir şekilde çalışmadı. (hy 6100 ve hy 6101)

Daha sonra sinyal sorunu yaşamaya başladı ve en nihayetinde humax 9506 ile değişti.

Şimdi ise ikide bir kanallar kayboluyor. (fiş çek tak ve kurulum yap)

Arada sırada alt yazı kayboluyor (fiş çek tak)

Kanal değiştirirken ses gidiyor (Kumandadan kapa aç)

Kolay kurulum yaparken turksat da hiç bir kanal çıkmıyor hala eutelsat dan kurulum yapıyor.

Detaylı kurulum hiç yapmıyor.

Toplam 163 kanal (radyo tv vs)

Hala bazı humax larda portal çalışmıyor.

Bence bu işi (uydu değişim) ellerine yüzlerine bulaştırdılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 10 Ekim 2022; 22:18:2 >
  • True_Sun kullanıcısına yanıt

Yok yok ben merkezden garanti alıp değiştirdim. Yoksa sözleşmeyi fesih hakkım var yazılanları verenediler diye.

Her şey sıkıntısız sadece bu salak logolar ve rehber msnyaklaştı. Bein kanalları normal ama muhtemelen normal kanallar Turksat’ta sapıtıyor. Çünkü cihazı fabrika ayarlarına aldım düzelmedi. Ellerine yüzlerine bulaştırdılar aaçma sapan Turksat sevdasına. HD kanalları bile hd değil bitrate’ler yerlerde rezillik

• Bakalım ilerleyen süreçlerde Sagemcom 4K Kutular için güncelleme yayınlayıp durumu düzeltecekler mi acaba bekleyip göreceğiz

• 15 Ekim'de bayiye 4k plus kutuların yeni modeli Türksat uyumlu olanı gelcek dediler ben de şimdiden ayırttım kutuyu merakla bekliyorum

• Horoz2048 kullanıcısına yanıt

Yeni kutular mu uretiliyor

• Digitürk Eutelsat’tan Türksat’a taşınıyor.!

• fbbr10 F kullanıcısına yanıt

Aynen yeni 4k plus cihaz ile aynı görünüm de farklı model numarası ile gelecek dedi teknik servis bende geldiğinde ilk bana getirin dedim HD cihaza hiç alışık değiliz çünkü kanal geçişleri kayıt etme durdurma özelliğini kullanıyorum ailecek o yüzden acilen 4k pluse cihazı bekliyoruz

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.