Şimdi Ara

Digiturk iptal talebinden sonra sunulan teklifler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
8.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozzykay

quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

Gelen faturayı kuzu kuzu ödemek zorunda kaldım ancak itiraz için aradım.
    Turksat uzerinden ligtv (5 maç) için 39.90 teklif ettiler.. kabul ettim..

3 ay ücretsiz izlemeyide teklif etmedilermi ?

Valla Turksat uzerinden aboneliklerde pek açık kapı bırakmıyorlar..
    Ellerinden geldigince Eutelsat'a geçirip oradaki paketler üzerinden promosyon vermeye çalışıyorlar.
    Ancak ben zaten DSmart abonesiiym. Sadece LigTV için geçtigimiz yıllarda DT almıştım. Elimdeki modulu ve kartı bir hafta kendi evimdeki cihaza takıyorum.. Bir sonraki hafta kardeşime gidiyorum sorasında bir arkadaşa.. böylesi daha iyi oluyor benim için. Mobil aboneyim yani :)
    39,90 iyi bir teklif gibi geldi. Daha ucuzunu bulamam düşüncesiyle kabul ettim..

Ben modüllü üyelikler bitince toplatılıyor diye duymuştum yanlış bilgi verip beni
    Eutelsat gecirdi ibineler neyse yinede şanslısın kardeş
    Bu arada arkadaşlar digiturk plus kutu ayda sadece 9,90tl yazdı bjk-fb maçında
    Kiralama ücreti düşmüş sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 22 Şubat 2011; 11:57:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

quote:

quote:

quote:

Gelen faturayı kuzu kuzu ödemek zorunda kaldım ancak itiraz için aradım.
    Turksat uzerinden ligtv (5 maç) için 39.90 teklif ettiler.. kabul ettim..

3 ay ücretsiz izlemeyide teklif etmedilermi ?

Valla Turksat uzerinden aboneliklerde pek açık kapı bırakmıyorlar..
    Ellerinden geldigince Eutelsat'a geçirip oradaki paketler üzerinden promosyon vermeye çalışıyorlar.
    Ancak ben zaten DSmart abonesiiym. Sadece LigTV için geçtigimiz yıllarda DT almıştım. Elimdeki modulu ve kartı bir hafta kendi evimdeki cihaza takıyorum.. Bir sonraki hafta kardeşime gidiyorum sorasında bir arkadaşa.. böylesi daha iyi oluyor benim için. Mobil aboneyim yani :)
    39,90 iyi bir teklif gibi geldi. Daha ucuzunu bulamam düşüncesiyle kabul ettim..

Ben modüllü üyelikler bitince toplatılıyor diye duymuştum yanlış bilgi verip beni
    Eutelsat gecirdi ibineler neyse yinede şanslısın kardeş
    Bu arada arkadaşlar digiturk plus kutu ayda sadece 9,90tl yazdı bjk-fb maçında
    Kiralama ücreti düşmüş sanırım

Mümkün olduğu kadar modüllü üyelikleri iptal etmeye çalışıyorlar, o nedenledir ki modüllü üyelere pekte cazip fiyat vermiyorlar.

• Merhabalar;
    digiturk iptal hakkında önemli birşey sorucaktım
    ne kadar erken dönersen okadar mutlu olurum
    sorum şu ben iptal için vs çektim bana sms geldi
    işte 03mayıs 11de kapanıcak diye ararlarmı yoksa direk kapanırmı
    teklif felan sunmadan.?
    acil bilgi verirmisin teşekkürler.
    YARDIM.....
  • quote:

Merhabalar;
    digiturk iptal hakkında önemli birşey sorucaktım
    ne kadar erken dönersen okadar mutlu olurum
    sorum şu ben iptal için vs çektim bana sms geldi
    işte 03mayıs 11de kapanıcak diye ararlarmı yoksa direk kapanırmı
    teklif felan sunmadan.?
    acil bilgi verirmisin teşekkürler.
    YARDIM.....

PM cevaplandı

• Kardeşlerim bi yardımcı olun o güne kadar yardım edin asıl
    sorunum digiturk plus kutum patlamaması elimde artıları var
    bide hanım kapatma diyo sinema kanallarınıda açtır diyor
    bekliyimmi ararlarmı sizce sms te net 3mart kapatcaz 2ay hakkınız
    saklı kalcak felan diyor
    10-15gün bekliyim dimi dangerous sağolsun bilgi aktardı.
    sizce ne yapayım.??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 5 Nisan 2011; 18:17:12 >
  • Dün itibariyle hemen hemen 4 senelik Ailecek+Lig Tv (Türksat) aboneliğimi kapatmak için dilekçeyi faxladım. Aynı dakika telefonuma msj düştü. Bu hıza hem şaşırdım hem mutlu oldum. En azından tekrar fax çekme gereği kalmadı
    Bu günde teklif için aradılar. Ben aynı koşullardan devam etmek istediğimi söyledim aynı ücret ve taahütsüz (Ailecek+Ligtv(şampiyonlar) 39.90). Yetkili öyle bir şey yapamayacaklarını ama ilk 3 ay ücretsiz sonra 52.90 9 ay kampanya yapabileceklerini söylediler. Dolandırıcılığın başka türü bence.
    Ben son 2 yıldır 10 ay izleyip 2 ay donduruyordum. Yaz aylarında hem maç yok hemde genelde evde durmuyorum. Bu durumdan ötürü ufak bir hesap yaparsak;
    Benim yıllık ödediğim ve yine istediğim üyelik şartı 10 ay 39.90 Tl'den 399.90 Tl onların teklifi (yazın izlemeyeceğim aylar hediye) 9 ay 52.90 Tl'den 476.10 Tl. Hd teklifi hiç yazmıyorum 60 Tl civarı bir para çıkardılar.
    Ben şimdi 380e Dreambox 800Hd M tunerli uydu ve 1 yıllık kaliteli full server (100 €) 220 Tl almayayıpta ne yapatım. Hd teklifle yapacağım masraf ilk yıl olmasına rağmen daha hesaplı ve üstüne ben Dt sınırlı üyelik alıyorum Dreambox full Dt sunuyor, artılarıda cabası. Sd yayını kıyaslarsam 2. sene başa baş. Yine bir tarafta sınırlı ve Sd yayın Dt varken diğer yanda Full Hd ve full yayın var.
    Bu şirketler gerçekten müsteri yasal yollardan futbol zevki alsın istemiyor herhalde? Hem şimdi kapayıp eylülde bu sistemi alsam 4 ay 39.90 Tl ödemeyeceğim için Sd yayındanda 160 Tl kar etmiş olacam. Her yol Dt'den uzak durmayı gösteriyor hadi hayırlısı bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: mmysterious

Dün itibariyle hemen hemen 4 senelik Ailecek+Lig Tv (Türksat) aboneliğimi kapatmak için dilekçeyi faxladım. Aynı dakika telefonuma msj düştü. Bu hıza hem şaşırdım hem mutlu oldum. En azından tekrar fax çekme gereği kalmadı
    Bu günde teklif için aradılar. Ben aynı koşullardan devam etmek istediğimi söyledim aynı ücret ve taahütsüz (Ailecek+Ligtv(şampiyonlar) 39.90). Yetkili öyle bir şey yapamayacaklarını ama ilk 3 ay ücretsiz sonra 52.90 9 ay kampanya yapabileceklerini söylediler. Dolandırıcılığın başka türü bence.
    Ben son 2 yıldır 10 ay izleyip 2 ay donduruyordum. Yaz aylarında hem maç yok hemde genelde evde durmuyorum. Bu durumdan ötürü ufak bir hesap yaparsak;
    Benim yıllık ödediğim ve yine istediğim üyelik şartı 10 ay 39.90 Tl'den 399.90 Tl onların teklifi (yazın izlemeyeceğim aylar hediye) 9 ay 52.90 Tl'den 476.10 Tl. Hd teklifi hiç yazmıyorum 60 Tl civarı bir para çıkardılar.
    Ben şimdi 380e Dreambox 800Hd M tunerli uydu ve 1 yıllık kaliteli full server (100 €) 220 Tl almayayıpta ne yapatım. Hd teklifle yapacağım masraf ilk yıl olmasına rağmen daha hesaplı ve üstüne ben Dt sınırlı üyelik alıyorum Dreambox full Dt sunuyor, artılarıda cabası. Sd yayını kıyaslarsam 2. sene başa baş. Yine bir tarafta sınırlı ve Sd yayın Dt varken diğer yanda Full Hd ve full yayın var.
    Bu şirketler gerçekten müsteri yasal yollardan futbol zevki alsın istemiyor herhalde? Hem şimdi kapayıp eylülde bu sistemi alsam 4 ay 39.90 Tl ödemeyeceğim için Sd yayındanda 160 Tl kar etmiş olacam. Her yol Dt'den uzak durmayı gösteriyor hadi hayırlısı bakalım

Güzel kardeşim mantıklı düşünüyorsunda eldeki darıdanda olma bende ince hesap yaptıma.
    1.İnternet bağlatcan en aaz 19TL+
    2.Ev Telefon faturası en aaz 15TL+20TL
    3.Yasal değil 30günde yani ayda
    4-1-2kez yayın donuyor zevkine s..yor
    5-Karar senin yasal değil biri şikayet etse dersin

• quote:

Dün itibariyle hemen hemen 4 senelik Ailecek+Lig Tv (Türksat) aboneliğimi kapatmak için dilekçeyi faxladım. Aynı dakika telefonuma msj düştü. Bu hıza hem şaşırdım hem mutlu oldum. En azından tekrar fax çekme gereği kalmadı

Güzel bir hesap yapmışsın ama digi ne kadar tüketici dostu olmasada ne kadar üç kağıtcı olsada bağırıp çagırıp hakkını alabilirsin olmadı haklıysan mahkemeye muracat eder yasal hakkını sonuna kadar alırsın. Ne olduğu veya kim olduğu belirsiz birine 100 € vermeyi göze alıyorsun ya, bir sorun olduğunda kime muracat edecen, yayının kesildiğinde kimi arayacan. Ailece oturdun maç yada film seyrederken yayın kesilse sende server'ı arasan karşındaki şahis yayın garantisi yok, şifreler değişti yenilerini bulana kadar izleyemiyecen dese ne yapacan.

• quote:

Güzel kardeşim mantıklı düşünüyorsunda eldeki darıdanda olma bende ince hesap yaptıma.
    1.İnternet bağlatcan en aaz 19TL+
    2.Ev Telefon faturası en aaz 15TL+20TL
    3.Yasal değil 30günde yani ayda
    4-1-2kez yayın donuyor zevkine s..yor
    5-Karar senin yasal değil biri şikayet etse dersin

altinbas07 kardeş evde internet kullandığım için net parası extra bir külfet oluşturmayacak yani. Bende yasal izleme taraftarıyım ama Dt ya benim dediğim gibi üye olursun yada sana güle güle taktiğini uyguluyor. Ben şimdi kapasam eminimki yeni sezon başlarken bana sunduklarından daha uygun paketler çıkaracaklar. Dt'nin mantığı abone edene kadar tüm imkanlarını seferber ediyor, abone olduktan sonra nede olsa kuş kafeste bildiğimi yaparım diyor. Digiyi kapamak üzereyim 3 Mayısta işim kalmıyor. Sanırım eylüle kadar bekleyip o zaman karar vereceğim.

quote:

Güzel bir hesap yapmışsın ama digi ne kadar tüketici dostu olmasada ne kadar üç kağıtcı olsada bağırıp çagırıp hakkını alabilirsin olmadı haklıysan mahkemeye muracat eder yasal hakkını sonuna kadar alırsın. Ne olduğu veya kim olduğu belirsiz birine 100 € vermeyi göze alıyorsun ya, bir sorun olduğunda kime muracat edecen, yayının kesildiğinde kimi arayacan. Ailece oturdun maç yada film seyrederken yayın kesilse sende server'ı arasan karşındaki şahis yayın garantisi yok, şifreler değişti yenilerini bulana kadar izleyemiyecen dese ne yapacan.

dangeraus kardeş senin dediklerine gelince evet 100 € az para değil aylık 8,33 € eder buda 18 Tl yapıyor. Benim bahsettiğim 10 ay hesabından 22 Tl gibi. Hiç bilmediğin hiç tanımadığın birine bu parayı göndermek büyük risk ama 3er aylık şeklinde verecek birini bulduğum için 25 € riske atılabilir geldi bana; olur olmaz bilemem! Yasa dışı olaylar tavsiye dilecek ve denenecek şeyler değil aslında ben isterimki 4 yıllık abonelerede yeni abonelerede daha uygun fiyatlar sunulsun hiç kimse bu işlere bulaşmasın. Hala ne yapacağına karar vermemiş ben için her türlü Dt itici Dreambox çekici geliyor şimdilik...

Ayrıca 2. el form imzamdan orjinale ne kadar destek verdiğim anlaşılıyordur sanırım. Ps3 kullanıyorum ve hep orjinal oyun alıyorum. Kopya oyun almak istersem 3-6 Tl arası yüklüyorlar son ve güncel oyunları. Ben orjinal alarak sunulan kaliteli hizmetin devamına destek olmak istiyorum aslında. Aldığın oyunlar en az yükleme fiyatının 10 kattan fazla çoğu 20 katı gibi (110 Tl civarı). Aldığım bir oyun belki 2 aylık Dt ücretine denk geliyor ama inanın hakkediyor fazlasıyla. Dtde ya tatmin edici bir hizmet sunsun yada ücret politikasını gözden geçirmeli. Yoksa bu gidişle kan kaybetmeye devam edeceklerdir. Size soruyorum Lig tv en ucuz paketi 55 60 değilde 20-30 arası olsa daha fazla kişi izlemezmi Şirket sürümden kazanmazmı? Ayrıca 20-30 arası fiyatı olunca kim yasa dışı işleri düşünür?

• Bende 9 senelik üyeliğimi iptal ettiricem fakat bu gün aradığımda Fax ile talep etmem gerektiğini söylediler. Anladığım kadarıyla işi yokuşa sürüyorlar ama yakın zamanda iptal ettiren arkadaşlar böyle birşey var mı?
  • FatalERROR! arkadaşım aynen dediğin gibi fax istiyorlar. Aynı kağıda nufus cüzdanının önlü arkalı fotokopisi altına digitürk üye numaran cep tel numaran Niçin kapatmanı özetleyen 2 3 cümle (fahiş fiyat ve ücret politikanız bana uymuyır yazabilirsiniz) altına imzanını atıp Digitürkün iptal merkezine faxlıyorsunuz 212-4739999 Cep numaranıza 3 gün içinde msj gelmesi lazım. Gelmezse fazı tekrarlamalısın. Böylece bu illetten kurtuluyorsun
  • quote:

dangeraus kardeş senin dediklerine gelince evet 100 € az para değil aylık 8,33 € eder buda 18 Tl yapıyor. Benim bahsettiğim 10 ay hesabından 22 Tl gibi. Hiç bilmediğin hiç tanımadığın birine bu parayı göndermek büyük risk ama 3er aylık şeklinde verecek birini bulduğum için 25 € riske atılabilir geldi bana; olur olmaz bilemem! Yasa dışı olaylar tavsiye dilecek ve denenecek şeyler değil aslında ben isterimki 4 yıllık abonelerede yeni abonelerede daha uygun fiyatlar sunulsun hiç kimse bu işlere bulaşmasın. Hala ne yapacağına karar vermemiş ben için her türlü Dt itici Dreambox çekici geliyor şimdilik...

Ayrıca 2. el form imzamdan orjinale ne kadar destek verdiğim anlaşılıyordur sanırım. Ps3 kullanıyorum ve hep orjinal oyun alıyorum. Kopya oyun almak istersem 3-6 Tl arası yüklüyorlar son ve güncel oyunları. Ben orjinal alarak sunulan kaliteli hizmetin devamına destek olmak istiyorum aslında. Aldığın oyunlar en az yükleme fiyatının 10 kattan fazla çoğu 20 katı gibi (110 Tl civarı). Aldığım bir oyun belki 2 aylık Dt ücretine denk geliyor ama inanın hakkediyor fazlasıyla. Dtde ya tatmin edici bir hizmet sunsun yada ücret politikasını gözden geçirmeli. Yoksa bu gidişle kan kaybetmeye devam edeceklerdir. Size soruyorum Lig tv en ucuz paketi 55 60 değilde 20-30 arası olsa daha fazla kişi izlemezmi Şirket sürümden kazanmazmı? Ayrıca 20-30 arası fiyatı olunca kim yasa dışı işleri düşünür?

Diğer konulardada yazdım bende digi abonesiyim ayrıca dsmart aboneliğimde tamamen yasl platform taraftarıyım. Siz 3 aylık olarak 25 € riske edebilirim diyorsunuz ama fayda ve maliyet oranı göz önunde bulundurulunca kabul edilebilir bir risk ama düşünsene bir derby seyretmek için eş dost arkadaş toplanmışsın maçın en heyacanlı anında yayın gitti yaşayacağın sinir ve hayal kırıklığını nasıl telafi edebilirsin.

Digital platformların müşteriyi kafesteki kuş gibi görmesine siz abone olurken turlu diller dökmesine sonrasında adam yerine koymamasına bende sinir oluyorum ama yatırım yapıp hizmet veren birinin emeğini çalıp satan bir kişi yada kişilere çıkar sağlamamı gerektirmez.

• mmysterious
    Güzel kardeşim şimdi bende dangeraus kardeşime şiddetle katılıyorum ikimizdede aynı sistem
    Bendede d smart hd smart digiturk plus yasal yayın mevcut 2kere daha düşün derim emin ol
    Angaryası çok bana satmak isteyen aracı arkadaşta itiraf etti gerçekten bu yıl bitsin kapatcam diyor.
    Paranla rezil olma 50tl fazla ver vezir ol
  • mmysterious
    Teşekkür ederim yanıtın için. Gerekli olan evrakları faxlıyım umarım uzatmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

mmysterious
    Teşekkür ederim yanıtın için. Gerekli olan evrakları faxlıyım umarım uzatmazlar.

Ertesi gün arıyorlar beni aradılar 3ay ödeme 9maç spormax sinema vs. 9ay 70tl onuda
    12 böl 55tl
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

mmysterious

Ertesi gün arıyorlar beni aradılar 3ay ödeme 9maç spormax sinema vs. 9ay 70tl onuda
    12 böl 55tl

İçerik olarak çok iyi fiyat altınbas07
  • 44.90 ligtv artı belgesel paketi.. ama tatminkar degil gibisizce2.senem
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

44.90 ligtv artı belgesel paketi.. ama tatminkar degil gibisizce2.senem

Lig tv nin normal fiyatı 43,90 size 1 TL ye belgesel paketini vermişler fiyat iyi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

44.90 ligtv artı belgesel paketi.. ama tatminkar degil gibisizce2.senem

Lig tv nin normal fiyatı 43,90 size 1 TL ye belgesel paketini vermişler fiyat iyi

o zaman süper.. :) birde mesaj geldi bana otomatıık odeme talimatıı verisn bilmem kac ay digitürk plus uyelııgıı kazanıın dııyor o ne oluyo dunyadan bıır haberıım calıısmaktan :)
  • Hsbc bankasına otamatik ödemeyle hediye plus üyeliği veriyorlardı yanlış hatırlamıyorsam ama kesin 2-3 ay üyelik verip 1 sene taahüt istiyorlardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangeraus -- 16 Nisan 2011; 15:42:15 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.