Şimdi Ara

DİGİTURK PAKET SİSTEMİ [21 EYLÜL 2018 GÜNCELLENDİ][ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.639
Cevap
37
Favori
275.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Digiturkü iptal edip, uzaklaşıyorum bu haftasonu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 1 Haziran 2017; 11:33:49 >
  • Full Paket en fazla 90 TL olur. beklediğim fiyat 80 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keyif paketinde PTT 1.lig logosu var , TFF 1.lig olması gerekiyor , Boşuna Fake bilgiler demiyorum , konuyu açan arkadaş daha net bilgiler paylaşmalı

• plus007 kullanıcısına yanıt
    Logoları ben hazırladım.forumdaki arkadaşlar görsel ile daha net anlasın diye.
    Rez al hocam sen 7 haziran da görüşürüz (:
  • fofer kullanıcısına yanıt
    bu iptv olayı nedir konu içinde yazan çok kişi olmuş ama açıklayan olmamış, nerden alınıyor bilgisayara yada tv ye takılan bişey mi var vb
  • quote:

Orijinalden alıntı: poison06

bu iptv olayı nedir konu içinde yazan çok kişi olmuş ama açıklayan olmamış, nerden alınıyor bilgisayara yada tv ye takılan bişey mi var vb

Hocam iptv
    andorid kutu /iptv'li uydu alıcısı ile kodi ya da başka uygulama ile yayınları illegal bir şekilde izlemene yarıyor.Adı üstünde illegal olduğu için de yayin garantisi ya da para iadesi gibi durumlar yok.iptv alırken kaliteli bir yerden alman lazım ki 1 ay sonra yayınların kapanmasın.Ayrıca iptv içinde hd yayınlar için min 8 mbps internet hızının olması lazım.
  • Calıgula kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam bilgi için. internet hızı son düzenlemelerden sonra sanırım herkesin kaldırır o yayını ama illegal olunca biraz uzak durmak lazım o zaman sadece para kaptırdığımızla da kalmayabilir dertsiz başımı ağrıtacağıma hiç izlemem olur biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: poison06

Hocam benim de bilgim yoktu, mesajımdaki arkadaş sağolsun bütün ayarları halleti ve sorunsuz bütün platformları izliyorum. Salon kanalları da dahil olmak züere.
  • fofer kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam bilgi için
  • Calıgula kullanıcısına yanıt
    Neresi harika hocam, Digiturk'u Süper lig ve basketbol için alıyorum. Keyif paketindeki kanalları izlemek istesem D-Smart'a geçerim daha iyi modül var.

• Spor için kullanmayanlar iptali basıp d-smarta geçin kalitesiz hizmete bu paralar verilmez arkadaşlar hadi benim durumum iyi ben genede vermem türksatta hd olan kanalı getiremiyorsan benden para bekleme arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 1 Haziran 2017; 10:58:53 >
  • Oha...!!! Fiyatlara bak Sanırım avrupadaki Euro fiyatlarını TL ye çevirip verimişler..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türksat Eutelsat uydu ayrımı kalkacaksa olmayan HD kanalların gelmesi lazım hocam. Önceden Eutelsat uydusunda oldukları için HD kanalların çoğunu getiremiyorlardı diye biliyorum.
  • Şu yayımlanan fiyatları geçtim daha müşterileri arasında abonelik ücreti adaleti sağlayamamış bir firmadan bahsediyoruz.. Biraz dili baskın olan istediği paketi, istediği uygun fiyatlara satın alabiliyor hal böyle olunca insan kendini afedersiniz enayi gibi hissediyor. Bu yıl üyelikte son yılımdı şu fiyatlardan sonra iptal ederim artık. Ayrıca türkiye ligi seyretmek yerine gider uygun fiyatlara daha zevkli olan epl izlerim başka platformlarda. Euroleague' i de trtspor yayınladığı sürece oradan izlerim. Dizi-film paketleriyle mutluluklar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cklnc -- 1 Haziran 2017; 18:40:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veterozer

2 Sezon BJK'ın lig şampiyonu olduğu, hakem hatalarının-ayrımcılıkların olduğu, Tüpçü Demirörenin federasyon başkanı olduğu bu ligde DIGITURK kesinlikle gümler.
    Şahsen 7 senelik aboneliğimi 1 ay önce kapattım- cihazı verip tutanakla beraber koşarak arkama bakmadan uzaklaştım.

BJK taraftarı; gs+fb taraftarının 5'te 1'i ancadır. 170 yaşındaki Şansal'ı izlemek için 100 küsür lira bayınılmaz.

ahahaha yine bir miki fare üzülmüş

renklileri de kardeş yaptı ya bu bjk, daha sırtı yere gelmez.
    gidin öte ağlayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cklnc

Şu yayınlanan fiyatları geçtim daha müşterileri arasında abonelik ücreti adaleti sağlayamamış bir firmadan bahsediyoruz.. Biraz dili baskın olan istediği paketi, istediği uygun fiyatlara satın alabiliyor hal böyle olunca insan kendini afedersiniz enayi gibi hissediyor. Bu yıl üyelikte son yılımdı şu fiyatlardan sonra iptal ederim artık. Ayrıca türkiye ligi seyretmek yerine gider uygun fiyatlara daha zevkli olan epl izlerim başka platformlarda. Euroleague' i de trtspor yayımladığı sürece oradan izlerim. Dizi-film paketleriyle mutluluklar..

Hocam yeni gelecek sistemle herkes aynı fiyatı ödeyecek.ve bana göre
    Digitürk yeni getirdiğini sistemle zarar edecek.

Bizim forumda da var mıdır bilmiyorum ama zengim kesim her ay digitük'e 200 300 lira fatura ödüyor..Bunların faturaları işte 130 lirada sabitlenecek.Bu zaten başlı başına zarar.

Başka bir örnek vermek istersem hd yayın bedeli.Toplamda 3 milyon digitürk abonesi var.Bunlardan 500'ü sd yayın kullanıyorsa 500'üde bedava kullandığını hesap edersek geriye 2 milyon üye kalıyor.2 milyon çarpı 7(hd yayın bedeli) yaparsak 14 milyon tl sadece hd yayından kayıpları oluyor.Gerisini siz düşünün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Calıgula

quote:

Orijinalden alıntı: cklnc

Şu yayınlanan fiyatları geçtim daha müşterileri arasında abonelik ücreti adaleti sağlayamamış bir firmadan bahsediyoruz.. Biraz dili baskın olan istediği paketi, istediği uygun fiyatlara satın alabiliyor hal böyle olunca insan kendini afedersiniz enayi gibi hissediyor. Bu yıl üyelikte son yılımdı şu fiyatlardan sonra iptal ederim artık. Ayrıca türkiye ligi seyretmek yerine gider uygun fiyatlara daha zevkli olan epl izlerim başka platformlarda. Euroleague' i de trtspor yayımladığı sürece oradan izlerim. Dizi-film paketleriyle mutluluklar..

Hocam yeni gelecek sistemle herkes aynı fiyatı ödeyecek.ve bana göre
    Digitürk yeni getirdiğini sistemle zarar edecek.

Bizim forumda da var mıdır bilmiyorum ama zengim kesim her ay digitük'e 200 300 lira fatura ödüyor..Bunların faturaları işte 130 lirada sabitlenecek.Bu zaten başlı başına zarar.

Başka bir örnek vermek istersem hd yayın bedeli.Toplamda 3 milyon digitürk abonesi var.Bunlardan 500'ü sd yayın kullanıyorsa 500'üde bedava kullandığını hesap edersek geriye 2 milyon üye kalıyor.2 milyon çarpı 7(hd yayın bedeli) yaparsak 14 milyon tl sadece hd yayından kayıpları oluyor.Gerisini siz düşünün.

BU FİYATLARDAN BİR TEK KİŞİ ABONE OLMAYACAK YADA ABONELİĞİNİ YENİLEMEYECEK BAK GÖRELİM NASIL O FİYATLARI DÜŞÜRECEKLER

AMA BİZDE ONU YAPACAK TOPLUM YOK

• paket içerikleri değişse sineye çeker çoğu kişi ama iş paraya gelince öyle bi tepki gelir ki görürsünüz. maddi durumu yerinde olan 130 a razı olur ama bunlar digiturku taşıyamaz bu ücretleri değiştirmemeleri mümkün değil
  • http://www.gazetevatan.com/oya-dogan-1072207-yazar-yazisi-house-of-cards-4k-yayinlaniyor/

Tv eliştirmeni yazısında belirtmiş 4 pakete düşecegini

HAdi onu anladıkda dedıklerı fıyatlar olursa ımkansız abone sayıları duser o fıyatlar yuksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbjk -- 1 Haziran 2017; 13:29:52 >
  • Ben birkaç ay önce iptal ettirerek aboneliğime son verdim.

Sorum kayınpederim için...

Benim emekli, bu hayatta futboldan başka zevki olmayan kayınpederim, şu çok afedersiniz b.ktan lige 99 TL vermeden izleyemeyecek mi?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.