Şimdi Ara

DİGİTURK PLAY 2016-2017 SEZONU İNDİRİM FIRSATLARI (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.089
Cevap
43
Favori
70.535
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fenerli ortak arayan varsa katılabilirim
  • bu ortak alımlar da nasıl oluyor arkadaşlar fiyat ı peşin mi vereceğiz yoksa taksit vb şekillerde mi biri yardımcı olabilir mi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: 54oguz75

bu ortak alımlar da nasıl oluyor arkadaşlar fiyat ı peşin mi vereceğiz yoksa taksit vb şekillerde mi biri yardımcı olabilir mi ??

9 taksitle alabiliyorsun kredi kartina

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felix88

Standart kalite 800 mu 1200 mu? Standart alanlar olmuş bu sene 1200 yayın olmayacak demislerdi

Bilgisi olan yok mu ona gore alacagim?

• me_kar M kullanıcısına yanıt
    yok hocam arkadaşlar arıyor la gsli fbli bjkli vs onlar da diyorum. ödeme sistemi nasıl oluyor ve diyelim ben gs ye girdim gs fb maçı var kim izleyecek vb..
  • 54oguz75 kullanıcısına yanıt
    Ev sahibi takim kimse derbiyi o izliyor. Son haftalarda ayni saatte olan maclari puan olarak ust siradaki takim izler. Sistem bu. Kac kisi alinmissa toplam odenen tutar bolunur

• fenerbahçeli olupta digitürkplay aldığına pişman olan arkdaşlar var ise ve satmak isterlerse ilgilenebilirim. saygılar.
  • facebookta bi link gördüm bugüne özel 450tl yazıyordu.
    başvuru ekranını doldurdum bir saat sonra aradılar 540 tl dedi kadın.
    ya bugüne özel 450 tl diye link vardı ondan doldurdum ben formu dedim.
    kadın yalanlamadı resmen itiraf etti.
    Bayiler Dikkat Çekmek İçin Yapmış Olabilir.
    Sahtekarlık değil mi bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkı_devrim

facebookta bi link gördüm bugüne özel 450tl yazıyordu.
    Sahtekarlık değil mi bu?

Hocam n11.comda 50 TL indirimle 489tl ye geliyor.banka kampanyası ile daha da ucuza getirebilirsiniz

• Kahvede üyelik 130 lira tek olanlar kahveye gitse daha iyi bence

• yıllardır alıp izliyordum ama buraya kadar
    bir maçın fiyatı nerdeyse 20 tl ortak alsak 10 tl eder.
    internetten izlediğim bir maça 10tl veremem.

Alternatif izleme önerilerinizi (p.m.) beklyorum
  • quote:

facebookta bi link gördüm bugüne özel 450tl yazıyordu.
    Sahtekarlık değil mi bu?

Ekran goruntusuyle bimere sikayet edin

• quote:

fenerbahçeli olupta digitürkplay aldığına pişman olan arkdaşlar var ise ve satmak isterlerse ilgilenebilirim. saygılar.

Benim bir tanıdığım var hocam, fenerbahçeli olup çok pişman
  • Besiktasli ortak arayanlar veya komple paketini devretmek isteyenler ulassin

• hasansenturk2 kullanıcısına yanıt
    Bence siz benle dalga geçiyorsunuz. Ben geçen sene yüksek kaliteye 280 TL verdim. Şimdi 500 lira vermemi beklemeniz, bunu da "ürün tutuldukça fiyatı artar gayet normal" şeklinde açıklamanız cevabı bile haketmiyor. DigiturkPlay çıktığı günden beri kullanıyordum. Elbette enflasyon denen bir gerçek var, her sene belli miktar fiyatı arttı bu gayet normal ama iki kat artmasının izah edilir bir yanı yok. Gel gelelim enayi meselesine. Siz hiç indirim diye birşey duydunuz mu? Ya da kampanya? Yeteri kadar satılmayan bir ürünün fiyatını düşürüldüğünde ürünü ilk fiyatından alan insanlara iade yapıldığını gördünüz mü? 300 liralık ayakkabı fiyatı 100 liraya düştüğünde gel kardeşim sen şu fiyattan almıştın, farkını ödeyelim deniyor mu? İlk alan enayi mi oluyor? Ya da bunu geçtim, Steam'de indirime giren oyunlar için ilk alanlara farkı ödeniyor mu? Size niye ödensin? Garip garip hayal dünyasında yaşayıp sonra millete acitasyon yapmayın demekle aklınızdan ne geçtiğini çok iyi anlıyoruz. "Aman indirim falan olmasın inşallah fiyatı da artar hepten bunlara girer" şeklinde düşündüğünüzü hepimiz biliyoruz. Geçen yıldan bu yana fiyatı 2 kat artıracak hiç birşey olmadı, 2 kat fiyat ödemeyi normal görüyorsanız bu sizin bileceğiniz iş. Kendi deyiminizle enayilik olarak görüyorsanız da siz bilirsiniz.

Tekrar söylüyorum. Bu fiyata almam. Türkiye ligi 500 TL etmez. Alana hayırlı olsun, güle güle izlesin, yalnız gelip burda gülücükler koyup kimseyle dalga geçmeyin, acitasyon yapıyorsunuz deyip yaftalamaya da çalışmayın. Sonra enayi derler size aman dikkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdinç B. -- 9 Eylül 2016; 14:28:53 >

• Fenerbahçe maçlari ile çakismayan maçlari satmak istiyorum

Yani Gs-FB ve Bjk-Fb maçlari ve muhtemelen son haftalar tüm maçlar ayni zamanda baslayacagindan o maçlar bana aittir

bu sebepten fiyaty düsük tutuyorum ve son fiyattir

Gs maçlari 125tl SATILDI
    Bjk maçlari 125tl
    Trabzon ve diğerleri satılmayacaktır

Yüksek kalite 569tllik pakettir Smart Tvlerde izlenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwwselcuk -- 16 Eylül 2016; 0:56:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdinç B.

Bence siz benle dalga geçiyorsunuz. Ben geçen sene yüksek kaliteye 280 TL verdim. Şimdi 500 lira vermemi beklemeniz, bunu da "ürün tutuldukça fiyatı artar gayet normal" şeklinde açıklamanız cevabı bile haketmiyor. DigiturkPlay çıktığı günden beri kullanıyordum. Elbette enflasyon denen bir gerçek var, her sene belli miktar fiyatı arttı bu gayet normal ama iki kat artmasının izah edilir bir yanı yok. Gel gelelim enayi meselesine. Siz hiç indirim diye birşey duydunuz mu? Ya da kampanya? Yeteri kadar satılmayan bir ürünün fiyatını düşürüldüğünde ürünü ilk fiyatından alan insanlara iade yapıldığını gördünüz mü? 300 liralık ayakkabı fiyatı 100 liraya düştüğünde gel kardeşim sen şu fiyattan almıştın, farkını ödeyelim deniyor mu? İlk alan enayi mi oluyor? Ya da bunu geçtim, Steam'de indirime giren oyunlar için ilk alanlara farkı ödeniyor mu? Size niye ödensin? Garip garip hayal dünyasında yaşayıp sonra millete acitasyon yapmayın demekle aklınızdan ne geçtiğini çok iyi anlıyoruz. "Aman indirim falan olmasın inşallah fiyatı da artar hepten bunlara girer" şeklinde düşündüğünüzü hepimiz biliyoruz. Geçen yıldan bu yana fiyatı 2 kat artıracak hiç birşey olmadı, 2 kat fiyat ödemeyi normal görüyorsanız bu sizin bileceğiniz iş. Kendi deyiminizle enayilik olarak görüyorsanız da siz bilirsiniz.

Tekrar söylüyorum. Bu fiyata almam. Türkiye ligi 500 TL etmez. Alana hayırlı olsun, güle güle izlesin, yalnız gelip burda gülücükler koyup kimseyle dalga geçmeyin, acitasyon yapıyorsunuz deyip yaftalamaya da çalışmayın. Sonra enayi derler size aman dikkat

Yaa bir sürü saçmalamışsın da tek bir şey sorucam sana.Geçen yıl ben de yüksek kalite aldım sezon başlamadan 3 ay önceden 389 tl ye,sen nasıl becerdin 280 tl ye almayı onu bana bir soylesene.Bari burada fiyat konusunda sıkmayın kardeşim.Almayacaksan alma meşgul etme buraları,bak insanlar ortak arıyor.
    He bir de ben inşallah indirmezler fiyatları bunlara da girer falan diyormuşum ya...herkes te biliyormuş ya böyle düşündüğümü...İnan bunu okuduktan sonra profilinden yaşının kaç olduğuna bakmaya gerek bile duymadım.
    Almayın aldırtmayın fiyatı düşecek diye diye millete indirimli fiyatları da kaçırttınız hala utanmadan geçen yıla göre 2 katına çıktı bilmemne...489 389 un yaklaşık %25 fazlasıdır 2 katı değil.
    Edit: 489 değil 469tl imiş.%20 civarı bir zam söz konusu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasansenturk2 -- 10 Eylül 2016; 1:47:54 >

• İngiltere ligi 3 sezon daha Digiturk'teymiş.
  • FB'li ve BJK'li olup da ortak olmayı düşünen olur ise bugün standart kalite almayı düşünüyorum.
  • Sistem çöktü mü yaa girebilen var mı maça
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.