Şimdi Ara

DİGİTURK PLAY 2016-2017 SEZONU İNDİRİM FIRSATLARI (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.089
Cevap
43
Favori
70.535
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cep telefonu ınternetıyle play'den maç izleme şansım var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasansenturk2

quote:

Orijinalden alıntı: OxBlue

Araplar ürünün asıl değerinin 2-3 katına satıp tekel şekilde vurgun yapıyor (hem de internet üzerinden 2 dakika geriden gelen sağlıksız bir yayın için)
    ama bizim çok kafalı halkımız bunu almazsan hırsızlık olur diyor.

Asıl hak yiyeni es geçip tepki göstereceklerine;
    yine suçlu al(a)mayan halk oluyor.

Yemin ediyorum bu ülkede bu milletin başına ne geliyorsa müstehak, bu kafalarla güdeni si..ni bitmez

Avrupa'da millet kaç ligi bizden daha ucuza veya benzer fiyatlarla olan aboneliklerle kaliteli hizmet alarak izliyor hem de geliri bizimkinin kaç katı olduğu halde.
    Bizim orta gelirli ve alt gelirli halkımız ise önüne koyulanı sürekli yiyor. Ne diyeyim afiyet olsun!

Arkadaşım sen ya mevzuyu kavrayamadın ya da illegal yayın izliyorsun ve bunu kendine hak görerek vicdanını rahatlatmak istiyorsun.
    Bu yayını satın almayana hırsız diyen yok.Aksine tepkisine saygı duyarım.Fakat yayını korsan izleyip de "yayın kalitesiz ve pahalı,o yüzden çalmak mübahtır" gibi sakat bir zihniyeti savuna da pes derim ancak.
    Ayrıyetten bu ekmek değil su değil..izleme kardeşim bu kadar etmez diyorsan.Tepkini bu şekilde göster illegal izleyerek değil.Piyasada ederinin 5 katına satılan yüzlerce ürün var alamayınca gidip çalalım mı.
    Terbiyesizlik edip insanlara "güdülen,s..ilen'' gibi tabirler kullanacağına azıcık düşün alan niye alıyor.

İzleyenlere hırsız deme hakkını buluyorsan o zaman yüksek fiyatlara tepki göstermeden paşa paşa satın alınca söylenecek şeyleri de kafaya takmaman gerekiyor.

Türkiye'nin ekonomik şartlarını göz önünde bulundurarak insancıl fiyatlar belirlesinler, o zaman hala korsan yayınlardan medet umanlara hep beraber birkaç şey yazarız.

Ama 4-5 yıllık müşterilerine sundukları 1200k yayını bile kapatıp çamur gibi görüntüye çok daha fazla para isterlerse ve kaç yıllık müşterilerini dahi keriz yerine koyarlarsa; o zaman bu insanların da alternatif izleme yollarına başvurması çok doğal. Düşün bir de korsan yayın maçla aynı gidiyor, 500 TL verilen şey ise kaç dakika geriden geliyor. Bu noktada bile para harcayıp iyileştirme yapmıyorlar.

Olayı çalma boyutuna sokman demogojiden başka bir şey değil. Bu konu üzerinden gidersen internet üzerinde edindiğin birçok şey hırsızlığa girer.
    Bana göre; internet üzerinden sunulan, 2 dakika geriden gelen ve vasatın da altında kalitede olan bir lig yayını için Arapların bu paraları istemeleri soygundur. Sana göre olmayabilir.

Not: Yıllardır Digiplay alan, hiçbir zaman 3-4 ortak gibi satın alma işlerine girmeyen ve uzun yıllar sonra ilk defa bu sene tepki olaraktan almayan biri olarak yazıyorum bunları.

• PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Tabiki izleyebilirsiniz. Ben geçen sezonun büyük kısmını dışarıda izleyerek geçirdim. 👍🏻

• quote:

Orijinalden alıntı: XPerience

Tabiki izleyebilirsiniz. Ben geçen sezonun büyük kısmını dışarıda izleyerek geçirdim. 👍🏻

Standar kalite aldım cepten izleyince net görüntü ama tv ye baglayinca kalite düşüyor..
    Tv den seyredilebiliyor okadarda abartı değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alexsis83 kullanıcısına yanıt
    Tv de küçük ekranlarda 1200k yeterli olur ama büyük ekranlarda 1800k gayet güzel 55" tv de sıkıntısız gayet güzel izliyoruz yalnız yayın 30-40 saniye geriden geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbaronx -- 15 Eylül 2016; 11:54:10 >
  • hasangul kullanıcısına yanıt
    Arkadaş haklı konu kapatılmalı yada çek satış ilanı atanların konudan engel yemesi lazım çek satışa çevrildi burası bir üstteki mesajı şikayet ederek konunun kapatılmasını iste hocam bende attım şikayet şimdi

• İsteyen ortaklik vb paylasimi yapsin ne zarari var? Konuya girmessiniz olur biter

• quote:

Tabiki izleyebilirsiniz. Ben geçen sezonun büyük kısmını dışarıda izleyerek geçirdim. &#128077;&#127995;

Hız olarak nasıl hocam 4g'de?

• O zaman 4G yoktu 3G'de de sıkıntı yaşamadım hiç. Bağlantının olduğu her yerde sorunsuz izlenebiliyor. Ankara, İstanbul ve Adana'da vs denenmiştir.

• Arkadaşlar aylık olarak BJK maçlarını satın alabilirim. Ödeme aylık maçlar için peşin.
  • risus_185 kullanıcısına yanıt
    Bence de konu tamamen silinsin.

• quote:

O zaman 4G yoktu 3G'de de sıkıntı yaşamadım hiç. Bağlantının olduğu her yerde sorunsuz izlenebiliyor. Ankara, İstanbul ve Adana'da vs denenmiştir.

Çok teşekkürler hocam mahsuru yoksa bir soru daha sormak istiyorum tahmini olarak 90 dakika kaç mb yada gb kota yiyor?

• PunkBunny kullanıcısına yanıt
    500 mb diye biliyorum standart kaliteyle. Bir ara uyarı veriyodu bu şekilde , ordan hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasangul

Bir konu amacından ancak bu kadar saptırılabilir. Sıcak fırsat hariç; satış, ortaklık kurma, fiyat eleştirisi, eleştiriye eleştiri.. Ne ararsak var. Bir tek sıcak fırsat yok. Fiyat aşırı pahalandı, üstelik kalite düşürülerek. Almayalım aldırmayalım diyoruz. Ama bu tartışmanın da konuyu yukarıya taşıması nedeniyle hepimiz bu kirliliğe katkı sağlıyoruz. Yeni bir sıcak fırsat çıkana kadar konunun kilitlenmesini nasıl sağlarız? Bilen birisi varsa Allah rızası için el atsın arkadaşlar.

Bundan 2 hafta kadar önce ben de benzer bi yazı yazdım ve arap damgası yedim :) Sıcak fırsat yazan yok sadece eleştiri var. Sıcak fırsatları açınca bakıyorum konu üstte, büyük bi umutla tıklıyorum bi bakıyorum 'bu fiyatlara almayın'. Git eleştirini başka yerde yap kardeşim burası sıcak fırsatlar. Neden benim vaktimi çalıyorsun. Alıp almayacağımı sana mı soracağım?

• braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Fiyat elestirenlerden biri de benim.Fiyatı elestirip elestirmeyeceğimizi de sana mı soracaktık?1-2 ay önce burada millet fiyat elestirisi yaparken sen neden üstüne alındın? Böyle yaparsan tabiki arap damgası uersin.Bu fiyatlar pahalı değil, haksızsınız diyorsan açık konuş.Ya da "pahalı ama iste ben de mecbur alıyorum" de.Senin görüşün neymiş öğrenelim.

Forumdaki bircok kisi icin fiyatların geçen yıla nazaran sıcak olmadığını, normal bir fiyatlandırma ile satısa sunulduğu göz önüne alınarak, site yöneticilerinden konunun biten sıcak fırsatlar bölümüne tasınmasını istiyorum.Tercihen tamamen de silinebilir.

• hasansenturk2 kullanıcısına yanıt
    Son cevabımdır. Geçen sene yüksek kalitede tüm lig maçlarına 28,77 TL 9 taksit ödemişim. Toplamda 259 TL ödemişim yani. Şimdi aynı hizmete 529 TL istiyor. 2 katından bile fazla, bunun neyini savunuyorsun? Yaşımı merak ediyorsan 82 doğumluyum, matematiğin kuvvetli sen hesaplarsın. Kredi kartı ekstremi de görmek isteyen özelden mail adresini yollarsa oraya atarım. Cevap yazma artık, okuyanlar karar versin kim haklı kim değil, kim ne niyetle yazıyor herkes kendi görür zaten.
  • Erdinç B. E kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam bende aynı şekilde 260 tlye almıştım geçen sene yayını tam hatırlamıyorumda temmuz veya ağustos ayında ekstra bir kampanya yapmışlardı özel bir linkle gitmiştim digitürkplay sayfasına.
    Eski konularda mevcuttur bu kampanya neyin suçlamasını yapıyorlar anlamıyorum.

Bu yıl fiyatlardan dolayı yenilemedim üyeliğimi, ligin kalitesi ortada üstüne birde kalitesiz görüntü ve yayının geç gelmesi tuzu biberi olayın.

Geçen yıllarda tüm platformlarda belli ücret karşılığı maç yayını olacak deniliyordu aslı çıkmadı desenize.
  • fiyatları düşürmüşler standart kalite Sezonluk Taraftar Paketi 289 tl Sezonluk Paket 349 tl olmuş
  • Gs li ve bjk li ortak aranıyor SATILDI
    Fiyat: 120 tl
    Not:Arkadaşlar parayı aylık vereyim diyenler var.Beyaz eşya mı satıyoruz. Bu taksitlendirme modası nerden çıktı. Lütfen çoluk çocuk mesaj atmasın.

GS satıldı.
    BJK Satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acar85 -- 18 Eylül 2016; 13:19:18 >
  • acar85 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba fb maçları nasıl oluyor paylaşıyo muyuz

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.