Şimdi Ara

DİGİTURK PLAY 2016-2017 SEZONU İNDİRİM FIRSATLARI (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.089
Cevap
43
Favori
70.535
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarınki ts-konya maçını satın almak istiyorum vereceğim ücret 5tl
    mümkünse ziraat hesabı olan biri olsun ve tabiki yüksek kalite
  • S.a trabzonspor sezonluk paketini satan varmi yani ortak olmak istiyom satan varsa fiyat verirse sevinirim alıcıyım bilginize iyi günler şimdiden yazacaklara tşk ederim standart paket ariyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 350 liraya tüm sezonu almak istiyorum ama bir sorum var bilgisayardan televizyona baglanıp televizyonda izleyebiliyormuyuz ?

• Mesaj kirliliğinden kampanya bilgisi bulamadım son sayfalarda. İlk mesajda yüksek kalite için bahsedilen 469 tl lik kampanya fiyatını nasıl alıyoruz sitede 529 yazıyor? Aynı mesajda bahsedilen hediye 4 ay premium üyelik spor extra üyeliğimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: GENİŞ

350 liraya tüm sezonu almak istiyorum ama bir sorum var bilgisayardan televizyona baglanıp televizyonda izleyebiliyormuyuz ?

hdmi ile bağlayıp izlersiniz ama standartın görüntüsü baya kötüydü standart dediğine bakmayın çamur gibiydi.Bu sezon nasıldır bilmiyorum test için video koyuyorlardı ona bakıp öyle alın

• quote:

Orijinalden alıntı: FrenchKisss

Mesaj kirliliğinden kampanya bilgisi bulamadım son sayfalarda. İlk mesajda yüksek kalite için bahsedilen 469 tl lik kampanya fiyatını nasıl alıyoruz sitede 529 yazıyor? Aynı mesajda bahsedilen hediye 4 ay premium üyelik spor extra üyeliğimi?

indirimler sadece geçen sene paket alan üyeliklerde geçerlidir.Geçen sene paket alınan bir üyeliğiniz yoksa digiturkplaydaki standart fiyattan 529'dan alabilirsiniz.Geçen seneki üyeliklere tanınan indirim şu an bitmişte olabilir onu açıkcası bilmiyorum.

• Maç'ler başladı bunun fiyatı ne Zaman düşer

• bugunku bjk macini 1800k kalitesinde 5 tlye kiraya veriyorum
    odeme enpara teb ve yapikredi farkli sekilde odeme almiyorum

• bulundu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FenerliYigido -- 16 Ekim 2016; 14:50:19 >
  • Ligin neredeyse çeyreği bitti, hala fiyat kırmadılar..

Sadece lig maçlarını değil, akşamları diğer kanalları da playdan izleyim diyorum ama kota 1-2 haftada canıma okur diye korkuyorum. (75 GB AKK var.)
  • Kimse fırsat indirim kampanya paylaşmıyor mu
    Bu konu neden açıldı merak ettim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Ligin neredeyse çeyreği bitti, hala fiyat kırmadılar..

Sadece lig maçlarını değil, akşamları diğer kanalları da playdan izleyim diyorum ama kota 1-2 haftada canıma okur diye korkuyorum. (75 GB AKK var.)

Biz 3 arkadaş 750 TL'ye 1 senelik modüllü Digiturk aldık. Maç yayınları HD olacak. Türkiye, İngiltere, İspanya, İtalya, Fransa, Eurolig v.s. hepsi dahil.

Ayrıca kutuyu alıp istediğiniz yerden izleyebiliyorsunuz. Televizyonun HDMi girişi ve Türksat uydu bağlantısı olması yeterli.

Bu paketin aynısı Digiturkplay'de 650 TL yapıyor şu anda.

Normalde ben bu sene almayacaktım, ama arkadaşlar ısrar edince ve 750 TL gibi bir fiyat çıkınca aldık.
    Hem internetten izleme zulmü kalmadı, yok bağlantı düşük, yok yayın kesildi v.s.
    Hem de yayının 2 dakika geriden gelerek golü önceden duyup keyfin kaçması olayı bitti.

İlla almayı düşünenler varsa; çevresindeki arkadaşlarla bu şekilde değerlendirebilir. Çok daha efektif bana kalırsa.

• Normal lig tv hd olarak 611 lira karta 9 taksit aylığa vurunca 50 liraya geliyor ama dedim ki onun yerine bunu alsam gs fb ta maçlarını vs satsam daha karlı olur duruma görede kotam yeter gibi 75 akk var.. Normal digiturk alsak cepten pcden falan izleyebiliyormuyuz ?

• edit: maclar haftayaymım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arteona -- 8 Ekim 2016; 14:51:44 >
  • bulundu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FenerliYigido -- 16 Ekim 2016; 14:48:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenerliYigido

Standart Kalite (Web, Cep, Tablet) 319,00 TL / Sezon fiyat güncellenmiş... 3_4 ortak olmayı düşünen bjk,gs,ts PM atabilirsiniz fb için ortak olabilirim.

GS için bende ortak olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail.DL

quote:

Orijinalden alıntı: FenerliYigido

Standart Kalite (Web, Cep, Tablet) 319,00 TL / Sezon fiyat güncellenmiş... 3_4 ortak olmayı düşünen bjk,gs,ts PM atabilirsiniz fb için ortak olabilirim.

GS için bende ortak olabilirim

BJK için ben ortak olabilirim.
  • Bursaspor Trabzonspor veya anadolu takımlarından ortak alabilirim pm atın

• arkadaşlar, bjk'li, yüksek kaliteye ortak arıyoruz ben ve bir fb'li arkadaşım olarak.

ilgilenenler yeşillendirebilir.
  • Fb liyim ortak arıyorum 3 yada 4 ortak olabiliriz

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.