olay sadece dtlik olsa dünden alır lakin işin işine dediğim gibi doğan holding giriyo tüm planları alt üst edebilir fazla ümitlenmeyin derim....
quote:
Orjinalden alıntı: kankys
her yerde izle bedava..
digiturk e para öde TNT tv yok
töbe töbe..
+10000000
faturalı ama eksik platform
quote:
Orjinalden alıntı: mrsilver
quote:
her yerde izle bedava..
töbe töbe..
+10000000
quote:
Orjinalden alıntı: Rodman
quote:
quote:
her yerde izle bedava..
töbe töbe..
+10000000
+10000001
merhaba Arkadaşlar bu konuda bildiklerimi vende paylaşmak isterim. TNT Türkiyeye girmek isteyipte frekans almak için debelenme aşamasına geldiğinde bu işin kolay olmadığını gördü. bu arada malum kanallar biliyorsunuz sürekli rayting için debelenip duruyorlar. ilginç bie gelişme oldu. CNNTURK klasik kılçık antenlerle izliyenlerin oranı %2.5 civarinda olduğu için (çoğunluk uydudan yada kablodan izliyormuş).; Doğan grubu havadan klasik antenlerle yayın yapan CNNTURK frekansını TNT ye verdi böylece kendi DSMART altına TNTyi kaptı. işlem bu kadar net ve açık. bu yüzden TNT nin yakın planda DİGİTURK altına gireceğini hiç sanmıyorum. malum anlaşmalarda güzel detaylar oluyor :) selamlar....
Adamlar TNT için koskoca CNNTürk ü riske attılar. Varmı öyle... DT TNT yi unutsun...
quote:
Orjinalden alıntı: etayfun
merhaba Arkadaşlar bu konuda bildiklerimi vende paylaşmak isterim. TNT Türkiyeye girmek isteyipte frekans almak için debelenme aşamasına geldiğinde bu işin kolay olmadığını gördü. bu arada malum kanallar biliyorsunuz sürekli rayting için debelenip duruyorlar. ilginç bie gelişme oldu. CNNTURK klasik kılçık antenlerle izliyenlerin oranı %2.5 civarinda olduğu için (çoğunluk uydudan yada kablodan izliyormuş).; Doğan grubu havadan klasik antenlerle yayın yapan CNNTURK frekansını TNT ye verdi böylece kendi DSMART altına TNTyi kaptı. işlem bu kadar net ve açık. bu yüzden TNT nin yakın planda DİGİTURK altına gireceğini hiç sanmıyorum. malum anlaşmalarda güzel detaylar oluyor :) selamlar....
Çok akıllı bir iş yapmış Dogan grubu...
Kanal D - Star - CNN Turk Vb kanallarıda vermese digiturk e tam süper olacak
quote:
O zaman TRTler kalıyo sadece
quote:
ben digiturk üyeliyim dua et ki kaldırsınlar bende hemen d-smart alayım
Hala gelmedi mi DT ye arkadaşlar?
Hala yok...
Adamlar yeni kanal diye TVNet'i ekliyorlar.TNT yok.Şu kablo TV Digitale geçsin başka bir şey istemiyorum.Hemen kapatacağım DT'yi.Artık bi 10 sene sonra olur o iş.10 sene daha DT izlemeye devam.D Smart'ta alamıyorum çanakların yönü yüzünden.Bir tek DT uydusunu görüyor evden.Öpe öpe DT seyredeceğiz.
biraz zor gelir..
GS Tv de yok şu Doğan grubunun biraz suyuna gitseler de alsalar şu kanalları artık
Dogan grubu kesenin agzını açarsa olur bu işler..üç kuruşa beş köfte yok..
TNT'nin yayın kalitesi de oldukça iyi, eğer DT gösterirse sıkıştırıp daha az kalite ile göndereceğinden çok iyi olmaz.. bence en iyisi türksat çanağı ile seyretmek.
bu arada filmlerde türkçe dublajın yayında çoğunlukla orjinal ses de oluyor, uydu alıcınızın ses seçim ayarından değiştirebiliyorsunuz. mesela lost türkçe yayınlanırken arada ingilizceye geçip bakıyorum, sesleri iyi oturtmuşlar mı diye
Bugün mesaj atmıştım ben de TNT ve GS TV eklensin diye az önce arayıp "bu isteğinizi ilgili birimlere ileteceğiz uygun görülürse bu kanallar da eklenecektir" diye telefonla geri dönüş yaptılar.
quote:
Orjinalden alıntı: etayfun
Arkadaşlar yanlış anlamayın amaTNT siz nereye yazarsanız yazın digiturk altına giremez sebebini açıklayan notu yazmıştım. sanırım açıklayıcı olacaktır
dogan grubu elinden gelse dijitürkü bitirmek için ugraşıyor siz ne sevda peşindesiniz...olmaz mümkün degil...................................