Şimdi Ara

Digitürkü Türksata bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
4.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tatile gidiyorum, maçlarıda hiç kaçırmak istemiyorum Gittiğim yerde hazır kurulu Türksat sistem var, ben benim Digitürk'ü oraya götürsem Türksat'a bağlasam Lig TV'yi izleyebilirmiyim ?
    Yardımlarınızı bekliyorum, lütfen arkadaşlar acil, yarın akşama kadar net bir cevap almam gerek, ona göre ya götüreceğim, ya götürmeyeceğim

• aboneliğiniz turksat üzerindense tabiki izleyebilirsiniz.. turksat üzerinden abone değilseniz o kutuyla turksattan yayın alamazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subat

aboneliğiniz turksat üzerindense tabiki izleyebilirsiniz.. turksat üzerinden abone değilseniz o kutuyla turksattan yayın alamazsınız

Hayır, aboneliğim Eultesat üzerinden, bir yerde daha görmüştüm, yeniden kolay kurulumdan Türksat Kurulum yaparsak olabileceğini
  • benzer bir sorum olacak. türksat üyeliğim var kartı alıp başka bir cihaza başka bir yerde taksam çalışır mı? kart-cihaz eşleşmesi gibi saçmalıklar duydum doğru mu? yoksa o sadece eutalsat üyelikte mi geçerli ? deneyenler yardımcı olursa seviniriz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bilmem kaç bin kişilik forum sitesinde şu konuya başka cevap yazacak yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrAdkA10

benzer bir sorum olacak. türksat üyeliğim var kartı alıp başka bir cihaza başka bir yerde taksam çalışır mı? kart-cihaz eşleşmesi gibi saçmalıklar duydum doğru mu? yoksa o sadece eutalsat üyelikte mi geçerli ? deneyenler yardımcı olursa seviniriz..

Çalışıyor hocam, zamanında kartı alıp arkadaşlarımda çok maç izledim.

Eutelsat'dan üye olanlar Türksat'dan izleyemiyor diye biliyorum. En temizi arayın Digitürk'ü, kafanızda soru işareti kalmasın.
  • Türksattaki lig tv yi açmaz eutelsattaki irdeto kart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S R T

quote:

Orijinalden alıntı: DrAdkA10

benzer bir sorum olacak. türksat üyeliğim var kartı alıp başka bir cihaza başka bir yerde taksam çalışır mı? kart-cihaz eşleşmesi gibi saçmalıklar duydum doğru mu? yoksa o sadece eutalsat üyelikte mi geçerli ? deneyenler yardımcı olursa seviniriz..

Çalışıyor hocam, zamanında kartı alıp arkadaşlarımda çok maç izledim.

Eutelsat'dan üye olanlar Türksat'dan izleyemiyor diye biliyorum. En temizi arayın Digitürk'ü, kafanızda soru işareti kalmasın.

Zamanında demişsiniz. Şu an öyle birşey yok kart cihaza eşli çalışır farklı cihaza takarsanız çalışmaz hatta bloke olabilir.

• Peki sağolun D-Smart'ı götüreyim ozaman.
  • 2 gün w3 aradım anteni nedense ayarlayamadım. en sonunda dün digi kutuyu turksat uydusuna bağladım ligtv çalıştı. ÜYelik eutelsat üzerinden ama turksat tan sorunsuz izleyebiliyorum

• Arkadaşlar ben atlanta kullanıyorum ama digiturk de kullanmak istiyorum... ortak anten var ve bir tane kablo geliyor çatıdan..ben her maç öncesi mecburen kabloyu söküp takacağım değil mi? Bu beni geriyor nasıl bir çözüm olabilir? Yukardan baska bir kablo çekmem imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarkalkan

Arkadaşlar ben atlanta kullanıyorum ama digiturk de kullanmak istiyorum... ortak anten var ve bir tane kablo geliyor çatıdan..ben her maç öncesi mecburen kabloyu söküp takacağım değil mi? Bu beni geriyor nasıl bir çözüm olabilir? Yukardan baska bir kablo çekmem imkansız

ortak antenden gelen hem turksat hobırd kablosu ve hem eutelsat olmak uzere 2 kablomu gelıyor.?

optıon swıtch takman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarizmaa52

Arkadaşlar tatile gidiyorum, maçlarıda hiç kaçırmak istemiyorum Gittiğim yerde hazır kurulu Türksat sistem var, ben benim Digitürk'ü oraya götürsem Türksat'a bağlasam Lig TV'yi izleyebilirmiyim ?
    Yardımlarınızı bekliyorum, lütfen arkadaşlar acil, yarın akşama kadar net bir cevap almam gerek, ona göre ya götüreceğim, ya götürmeyeceğim

eutelsattan abonelıgın olsada cıhazını turksat olan kabloya takıp
    cıhaz menusune gırıp
    kolay turksat kurulumunu yapınca gosterır

• Fatih bey bu bilgi gerçekten aydınlatıcı oldu.Ben denedim olmamıştı.Ama kurulum yapmamıştım.
    Demekki forumda ben dahil yanlış bilgiler verilebiliyor..
    Peki üstadım Atlantadaki modül dsmart,digi kutusu standby konumundayken niye mozaiklenme yapıyor.Diginin fişini çekince mozaik olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

Orijinalden alıntı: qarizmaa52

Arkadaşlar tatile gidiyorum, maçlarıda hiç kaçırmak istemiyorum Gittiğim yerde hazır kurulu Türksat sistem var, ben benim Digitürk'ü oraya götürsem Türksat'a bağlasam Lig TV'yi izleyebilirmiyim ?

eutelsattan abonelıgın olsada cıhazını turksat olan kabloya takıp
    cıhaz menusune gırıp
    kolay turksat kurulumunu yapınca gosterır

Yenimi söylenir bu yahu Neyse yeni görmüşsünüzdür, olsun, sağolun yinede
    Bende üstteki arkadaş, olmaz çalışmaz deyince D-Smart'ı getirdim, Digitürk evde kaldı
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRedDevils -- 20 Ağustos 2012; 15:29:19 >

• Türksata takınca kanal yokki 5-10 tane kanal buluyor :) Dsmartı getirmekle iyi yapmışsın yoksa hepimize saydırırdın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 20 Ağustos 2012; 15:53:32 >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ben atlanta kullanıyorum ama digiturk de kullanmak istiyorum... ortak anten var ve bir tane kablo geliyor çatıdan..ben her maç öncesi mecburen kabloyu söküp takacağım değil mi? Bu beni geriyor nasıl bir çözüm olabilir? Yukardan baska bir kablo çekmem imkansız

ortak antenden gelen hem turksat hobırd kablosu ve hem eutelsat olmak uzere 2 kablomu gelıyor.?

Dostum cevabın için teşekkürler... tek kablo geliyor maalesef... çatıda hotbird ve turksat var eutelsat yok... bu bahsettiğiniz option switch ile iki uydu receiverını kullanabilir miyim?

• quote:

quote:

quote:

Dostum cevabın için teşekkürler... tek kablo geliyor maalesef... çatıda hotbird ve turksat var eutelsat yok... bu bahsettiğiniz option switch ile iki uydu receiverını kullanabilir miyim?

O arkadaşın dediğini dikkate alma bilgisi yok.

Option switch, birden fazla çanak yada lnbden gelen kabloları birleştirip tek uydu alıcısına bağlamak için kullanılır, boşuna para verip küfür etme sonra :)

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

quote:

quote:

O arkadaşın dediğini dikkate alma bilgisi yok.

Option switch, birden fazla çanak yada lnbden gelen kabloları birleştirip tek uydu alıcısına bağlamak için kullanılır, boşuna para verip küfür etme sonra :)

donanımcı 123

bılmıyorsan yazma !!

optıon swıtch : 2 uydulu merkezı sıstemlere 3.canagı baglamak ıcındır ,,,

senın demeye calıstıgın şeye diseqc switch denir...

neyse bundan sonra soranlara yazarsın hayırlı bayramlar

• quote:

quote:

quote:

sımdı sende 2 uydulu merkezı sıstem varmiş

1- 1ad multıfeed ve 1 ad lnb,1 ad optıonswıtch , alıyorsun ,uyducu cagırıyorsun
    hotbırd canagına lnbyı takıyor optıonswıtche santrae baglıyor

2- canaklar senınse optıon swıtche gerek yok
    multıfeedle lnb alamna yeterlı ..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.