Arkadaşlar, Forza Motorsport Standart sürümü alınır mı acaba ? Oynayan varsa eğer bilgilendirebilir mi, alınır bu 585 TL'ye değer mi yani ne düşünüyorsunuz bu konuda fikirlerinize açığım. |
Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17791. sayfa)
-
-
türü seviyorsanız alınır ben şahsen horizon'ı sevip bunu sevmiyorum
-
Eğer yoksa tercihinizi Forza Horizon 5 ten yana kullanın derim. Bu simulasyon ile arcade arasında kalmış bir oyun. FH5 içeriği ve eğlencesi ile çok dolu uzun saatler oynayacağınız bir oyun.
Simulasyon seviyorsanız Assetto Corsa'lar çok tatmin edici.
Ayrıca Ubisoft indirimlerinde ultimate version Crew Motorfest 350 TL ye inmişti. 1 ay sonra kış indirimlerinde aynı fiyatı görmesi muhtemel. O baya eğlenceli.
-
İyi bir oyun değil kanımca. Bunun yerine Forza Horizon 5`i tercih edin derim. Ahh, Sony hemen hemen her şeyi PC`ye getirdi de bir GT 7`yi getiremedi gitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 23 Kasım 2024; 16:8:1 > -
Amazon Prime verdiği ''Moonscars'' ve ''RIOT - Civil Unrest'' GOG kodları elimde mevcut. Ücretsize düşen konusuna dandik olanları verdim, bu iki kodu da gerçekten oynayacak olan iki kişiye vereceğim. Kütüphane fetişi olan bedavacılar yazmasın anlarım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X