Şimdi Ara

Dikey geçiş hakkın da soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ticaret lisesi mezunuyum bu sene ygs den 151 aldım ve AÖF İŞLETME YÖNETİMİ bölümünde okuyacağım.Başaracağımı düşünüyorum.Sorum şu İŞLETME YÖNETİMİ bölümünü bitirdikten sonra işletme 3. sınıf a geçmek için DGS ye girmem lazım mı ? Direk sınavsız geçebiliyor muyum ? Veya hangi ÖNLİSANS bölümleri İŞLETME bölümüne sınavsız LİSANS a geçiş sağlar kanıt ile rica edicem.
    TEşekkürler

• işletme bölümünü 4 yıl tamamlaman için önlisans bölümlerini 2012 dgs klavuzunda bulabilirsin bi dkka linkte vercem
  • kardeşim buldum evet girmen gerekiyor sonuçta 4 yıllık okuyacağım diyorsun ayrıca ve hangi ÖNLİSANS bölümleri İŞLETME bölümüne sınavsız LİSANS a geçiş sağlar kanıt ile rica edicem dedin sana gönderiyorum linki
    tablo-3 ten bulabilirsin

http://www.osym.gov.tr/dosya/1-60092/h/2012dgs-basvurukilavuzu-son.pdf

eğer bulamazsanda yazdım
    önlisans mezuniyet alanı
    Tercih Yapılabilecek Lisans Programları

iş İdaresi
    bankacılık

İşletme
    Bankacılık ve Finans

İşletmecilik
    Bankacılık ve Finansman

İşletme Yönetimi
    Bankacılık ve Sigortacılık

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri

İşletme

İşletme Bilgi Yönetimi

İşletme Enformatiği

İşletme-Ekonomi

Lojistik Yönetimi

Sağlık Kurumları İşletmeciliği

Sermaye Piyasası

Sermaye Piyasası Denetim ve Derecelendirme

Sigortacılık

Sigortacılık ve Risk Yönetimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrs.Samanik -- 4 Temmuz 2012; 18:43:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: newmayin

kardeşim buldum evet girmen gerekiyor sonuçta 4 yıllık okuyacağım diyorsun ayrıca ve hangi ÖNLİSANS bölümleri İŞLETME bölümüne sınavsız LİSANS a geçiş sağlar kanıt ile rica edicem dedin sana gönderiyorum linki
    tablo-3 ten bulabilirsin

http://www.osym.gov.tr/dosya/1-60092/h/2012dgs-basvurukilavuzu-son.pdf

eğer bulamazsanda yazdım
    önlisans mezuniyet alanı
    Tercih Yapılabilecek Lisans Programları

iş İdaresi
    bankacılık

İşletme
    Bankacılık ve Finans

İşletmecilik
    Bankacılık ve Finansman

İşletme Yönetimi
    Bankacılık ve Sigortacılık

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri

İşletme

İşletme Bilgi Yönetimi

İşletme Enformatiği

İşletme-Ekonomi

Lojistik Yönetimi

Sağlık Kurumları İşletmeciliği

Sermaye Piyasası

Sermaye Piyasası Denetim ve Derecelendirme

Sigortacılık

Sigortacılık ve Risk Yönetimi

Çok teşekkür ederim kardeş
    aklım da bir soru kaldı orayı tam anlayamadım TABLO-3 dekiler Sıvansız geçiş mi ? ben İŞLETME YÖNETİMİN den İŞLETMEYE sınavsız mı geçiyorum tam alayamadım tablo yu açıklarken öyle söylemişsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arigatto -- 4 Temmuz 2012; 18:53:19 >

• yok sınavla giricen bu bölümlere tablo-3 ÖN LİSANS MEZUNİYET ALANLARINA GÖRE DİKEY GEÇİŞ YAPILABİLECEK LİSANS PROGRAMLARI kardeşim sınavsız geçiş yok yani
  • teşekkür ederim
  • İşletme yönetimini bitirdikten sonra sınavsız olarak AÖF İşletme 3. sınıftan devam edebilirsiniz. DGS örgün öğretime geçiş içindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Codest

İşletme yönetimini bitirdikten sonra sınavsız olarak AÖF İşletme 3. sınıftan devam edebilirsiniz. DGS örgün öğretime geçiş içindir.

Evet bunu duyduğum dan dolayı kafam karıştı Hocam ÖSYM den falan bi yazı var mı ben bulamadım da
  • quote:

Orijinalden alıntı: arigatto

quote:

Orijinalden alıntı: Codest

İşletme yönetimini bitirdikten sonra sınavsız olarak AÖF İşletme 3. sınıftan devam edebilirsiniz. DGS örgün öğretime geçiş içindir.

Evet bunu duyduğum dan dolayı kafam karıştı Hocam ÖSYM den falan bi yazı var mı ben bulamadım da

Aöf bürolarına sorabilirsiniz doğru olan budur.
  • kardeşim belki bu işine yarar sen örgün isiyosan dgs ye giricen evt arkadaşında dediği gibi aöf istiyorsan bu linkte doğrudan diyor
    https://www.anadolu.edu.tr/aos/yonetmelikler/myo_01.aspx
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.