Şimdi Ara

Dikiş Makinasını Dekupaj Testere yaptım [07.06.2013][FİNAL SS'LER]+[LAZER] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
6
Favori
23.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her yerim talaş içinde oturdum bilgisayarın başına güncelleme gelecek birazdan
  • up güncelleme geldi kızlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 6 Haziran 2013; 20:57:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

up güncelleme geldi kızlar

Güzel olmuş foto da koysana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adriana lima <3

quote:

up güncelleme geldi kızlar

Güzel olmuş foto da koysana

ulan kaç tane foto var orda
  • quote:

Abi süper olmuş ya,gücü yeterli mi bari ? 2-3 MM MDF'yi kesebilir mi ? Motorlu falan olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

quote:

Abi süper olmuş ya,gücü yeterli mi bari ? 2-3 MM MDF'yi kesebilir mi ? Motorlu falan olsa

2-3 mm lik mdf yok zaten 3mm lik drolit var onu rahat kesiyor. 10mm su kontraplagında biraz zorlandı işte. zaten en fazla 4mm marin kontraplak keserim bunda veya 6mm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

quote:

2-3 mm lik mdf yok zaten 3mm lik drolit var onu rahat kesiyor. 10mm su kontraplagında biraz zorlandı işte. zaten en fazla 4mm marin kontraplak keserim bunda veya 6mm

Hocam deniyeceğim ama annemin dikiş makinesinde yapmaya sıkıyor netten makine arıyorum :) 40Tl demn pahalıysa makina o zaman dekpkaj yada kıl testere alırız :)

• Hey maşallah hocam el beceriniz güzelmiş beğendim. Bizim gibilerin elinde 1 tane cnc olacak ki bak neler yapıyoruz. 6 mm lik plexi kesermi bu acep. ?
  • enginmor: eğer hurdacılardan falan bulabiliyorsanız 10-20 liraya alabilirsiniz ha yok pahalı fiyat çekiyorlarsa çinmalı bir dekupaj alın derim.

ve gelelim size @dice

teşekkür ederim, her şey sırasıyla artık para geçse elime cncde yapacağım ama para yok. 6mm plexi nedir 10mm marin kontraplağı kesiyor
    bide siperlik yapacağım buna tam olacak. ha bide lazer

ha bide pc mod sayfasını domine etmişim ha

@thunderwatcher hocam sizin yorumlarıda bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 7 Haziran 2013; 19:25:05 >

• Hacı azdaha güçlü bi motor tak

Dikiş Makinasını Dekupaj Testere yaptım [07.06.2013][FİNAL SS'LER]+[LAZER]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naykimayki

Hacı azdaha güçlü bi motor tak

440 beygir volvo yetermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 7 Haziran 2013; 22:37:20 >

• quote:

quote:

440 beygir volvo yetermi

Mokunu çıkartıyım bari 3800 beygir v20 emd 710

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naykimayki -- 7 Haziran 2013; 22:42:40 >

• quote:

quote:

quote:

440 beygir volvo yetermi

Mokunu çıkartıyım bari 3800 beygir v20 emd 710

[DHTUBE=http://www.yosdutube.com/watch?v=hFVJ9Lhhm0I]

yok o konuda bende daha iyi mokunu çıkaramassın emin ol

• takip +bilmem kaç
  • Hocam asıl tablayı biraz daha aşağı koysanız o çarpma olmaz. Ben dikiş makinesi bulamadım ama Attlas ECO D-400 Dekupaj Testere alıcam hem çok ta pahalı değil. 40tl fakat ters çevirip masaya takma fikri hoş hem kesme masam olur. Hangi ucu önerirsiniz hepsiburada dan almak için?Pleksi keseceğim genelde.
  • aslında bu şekilde tablayı yaparken gövdeyi bir mdf boyu yani 18mm yukarı monte edecektim ama kayış sıkıntısı olacagından böyle yaptım. zaten şuan ayarını yaptıgımda 2cm kesme derinliği var o testerenın muhafazasındaki kesiği yine bumakine ile kestim.

40 liraya güzel alet almışınız hayırlı olsun ona güzel bir aparat ile bıçağın yamulmasını giderdiğinizde sorun çıkartmaz.

bıçak olarak temiz kesim bıçakları var. cleanwood tarzı ince dişli bıçakları tercih edebilirsiniz. ağaç veya aliminyum bıçağı farketmez yavaş kestiğiniz sürece kesim yüzeyi temizz olur

ister set alın
    http://www.hepsiburada.com/liste/piranha-x28095-t-tipi-dekupaj-testere-bicak-seti-ahsap-kiymiksiz/productDetails.aspx?productId=hrklprx28095&categoryId=13003150&SKU=HRKLPRX28095&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_start_index%3d20%26fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dhrklprx28095%26fh_lister_pos%3d26%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253ddekupaj%255cu0020b%255cu0131%255cu00e7a%255cu011f%255cu0131%26fh_refview%3dsearch#Gorseller

ister bu tarz cleancut bıçaklardan alın
    http://www.hepsiburada.com/liste/bosch-t-101-b-ahsapta-temiz-kesim-icin-5li-dekupaj-testere-bicagi/productDetails.aspx?productId=hrbosch630030&categoryId=13003150&SKU=HRBOSCH630030&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dhrbosch630030%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253ddekupaj%255cu0020b%255cu0131%255cu00e7a%255cu011f%255cu0131%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch

http://www.hepsiburada.com/liste/piranha-x22032-t-tipi-metal-dekupaj-testere-bicagi/productDetails.aspx?productId=hrklprx22&categoryId=13003150&SKU=HRKLPRX22032&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dhrklprx22%26fh_lister_pos%3d6%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253ddekupaj%255cu0020b%255cu0131%255cu00e7a%255cu011f%255cu0131%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch#Gorseller

• iyi hocam o zaman bu arada sizin yaptığınız biraz da şerit testereye benzemiş 260 liradan başlayan makinanın da benzerini yaptınız helal olsun
    @_bluescream_
  • quote:

Orijinalden alıntı: engrimor

iyi hocam o zaman bu arada sizin yaptığınız biraz da şerit testereye benzemiş 260 liradan başlayan makinanın da benzerini yaptınız helal olsun
    @_bluescream_

evet. o makinalardan yaptım. yani harcadıgım tek para 5 liraya 2 adet bıçak almak oldu. 0 dan yapsam tabikide dekupajlı sistem yaparım.

şimdi az önce yeni video çektim. bendeki rc690 kasam plexi pencereliydi elimdeki tek plexi oydu onu kestim biraz. tabi plexi talaşmayıp alta dogru aktığından ve bıçak ağaç için hızlı kesim bıçak oldugundan pek verim alamadım. tabi bide ofisin içindeyim rahat çalışamıyorum ses gidiyor yukarı o var. plexi yi dekupaj rahat keser çinkü o daha güçlü bir alet benim plexi konusunda biraz hevesim kırıldı aslında gerçi kesim yüksekliğini değiştirince fark edecek illaki ama yinede yeni bıçak alıp denemek lazım.

birde arz talep meselesi var. benım kaba parça kesmede sorunum yok. elimin altında marangoz var bende de metal için gerekli ekipmanlar var canvar şalama vs ama böyle ufak malzemeleri kesmek için hiç bişe yok. bu ndan dolayı balkonumdaki yerini alacak

baktık su koyverdi ver hurdaya gitsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engrimor

iyi hocam o zaman bu arada sizin yaptığınız biraz da şerit testereye benzemiş 260 liradan başlayan makinanın da benzerini yaptınız helal olsun
    @_bluescream_

evet. o makinalardan yaptım. yani harcadıgım tek para 5 liraya 2 adet bıçak almak oldu. 0 dan yapsam tabikide dekupajlı sistem yaparım.

şimdi az önce yeni video çektim. bendeki rc690 kasam plexi pencereliydi elimdeki tek plexi oydu onu kestim biraz. tabi plexi talaşmayıp alta dogru aktığından ve bıçak ağaç için hızlı kesim bıçak oldugundan pek verim alamadım. tabi bide ofisin içindeyim rahat çalışamıyorum ses gidiyor yukarı o var. plexi yi dekupaj rahat keser çinkü o daha güçlü bir alet benim plexi konusunda biraz hevesim kırıldı aslında gerçi kesim yüksekliğini değiştirince fark edecek illaki ama yinede yeni bıçak alıp denemek lazım.

birde arz talep meselesi var. benım kaba parça kesmede sorunum yok. elimin altında marangoz var bende de metal için gerekli ekipmanlar var canvar şalama vs ama böyle ufak malzemeleri kesmek için hiç bişe yok. bu ndan dolayı balkonumdaki yerini alacak

baktık su koyverdi ver hurdaya gitsin

Hocam siz linkteki ürünle CNC yapabilirsiniz :D Öyle bir azim ve yeteneğin ürünü süper ucuz da olursa :D Bu arada ürünü ben kullanıyorum biraz dandik gibi duruyor ama tombul olmasın diye esnek milini hiç çıkartmadan , dremel bıçaklarıyla kullanıyorum süper. Pleksiyle olan işimi görürsem dekupaja gerek olmaz ha zor olursa dekupajı alırım işimi görürüm.

• cnc yapmak için tek eksiğim 3 adet servo ve kontrol kartı, geri kalan rulman vs parça lar yataklar falan problemim değil

zaten dremel imde var
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.