Şimdi Ara

DİKKAT! BAHARDA İKİNCİ EL FİYATLARI YÜKSELİŞE GEÇECEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anadolu Ajansı’na açıklamada bulunan Bursa Oto Galericileri Sitesi (Oto-Koop) Başkanı Rasim Hazar, ikinci el araç pazarını değerlendirdi. İlkbahar ve yaz aylarında araç sahibi olmak isteyenleri, araç fiyatlarının bu dönemde artabileceğini hatırlatarak uyaran Hazar, "İkinci el araba alma planı olanlara, bunu daha fazla ertelememelerini öneririm. Ellerini çabuk tutsunlar. Şu anda sattığımız araçlar, kış mevsiminden kalan araçlar. Yeni temin edeceğimiz arabaları pahalıya alacağımız için fiyatları da farklı, zamlı olacaktır." diye konuştu Kaynak:http://www.sigortam.net/kasko-sigortasi/ikinci-el-arac-fiyatlari-yukselecek

• Şaşırmıyorum. Sıfır fiyatları böyle yükselmeye devam ederse ikinci el de buna paralel artacak.
    Abuk sabuk fiyatlara "oha" demeye devam edeceğiz.
    Ancak alan o fiyatlardan yine alacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Şaşırmıyorum. Sıfır fiyatları böyle yükselmeye devam ederse ikinci el de buna paralel artacak.
    Abuk sabuk fiyatlara "oha" demeye devam edeceğiz.
    Ancak alan o fiyatlardan yine alacak...
    zaten yüksek 2.el fiyatları

bugun 99 tüplü lacivert tipo mu 11 700 e verdim.

5 ay önce 11 e almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

5 ay önce 11 e almıştım.

Alıntıları Göster
    satamıyozz lan alsanıza diyecek hali yok ama söylediği şey bu aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 4 Mart 2015; 17:49:21 >
  • 4 sene önce 24 bin TL'ye aldığım aracın fiyatı 30 bin TL'yi geçti, daha ne kadar yükselecek merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

4 sene önce 24 bin TL'ye aldığım aracın fiyatı 30 bin TL'yi geçti, daha ne kadar yükselecek merak ediyorum.
    yeni bir haber degil ki hep yükseliyor zaten son bir senedir
  • Paramizin degeri dusuyor aslinda.Dolar rekor kirdi bugun 2.57 ile.Eskiden ayni paraya daha cok sey alabiliyorduk
  • Alan olucakmi onu sorgulamali kriz geldi dolar olmus 2.57 dahada articak bu zamanda araba almaktansa parami dolara yatirir ortama gore dogru zamanda arac alirdim
  • Bu tip analizlere cok gerek yok. Bu ulkede her seyin fiyati her zaman zamlanir zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

5 ay önce 11 e almıştım.

hoca sen çok yanlış anlamışsın
    haberde bahsedilen araçlar maksimum 10 yaşında
    sizin aracınız hurda sınıfında
  • Yaza doğru 2. El fiyatlarnda ztn artış olur, bu seneye özel bişey değil ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Paramizin degeri dusuyor aslinda.Dolar rekor kirdi bugun 2.57 ile.Eskiden ayni paraya daha cok sey alabiliyorduk

Bunlar hep faiz lobisinin oyunları
  • galeri bilmem ne başkanı açıklama yapıyor. Olaya bak.
    Düşüşe geçecek demesini beklemiyorum zaten.
    Hangi satıcı elindeki malın ucuzlayacağını söyler ki.

Bunu da haber diye yazıyorlar. Birde burada biz okuyoruz.
    İtibar etmiyorum.

Haber içeriğinin doğruluk payı meselemiz değil.
  • Fiyatlarin artmasi için mevsim sınırlaması yok her zaman fiyatlar artiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Fiyatlarin artmasi için mevsim sınırlaması yok her zaman fiyatlar artiyor.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

4 sene önce 24 bin TL'ye aldığım aracın fiyatı 30 bin TL'yi geçti, daha ne kadar yükselecek merak ediyorum.

Aracınızın fiyatı gerçek bazda yükselmiyor düşüyor. 4 yıl önce aracınız 15.500 dolardı şimdi 11.700 dolar. Aracınızın sıfırının fiyatına bakarsanız olayı daha iyi anlarsınız. Aracım prim yapıyor diyenler maalesef çok fena yanılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Fiyatlarin artmasi için mevsim sınırlaması yok her zaman fiyatlar artiyor.
    bu devirde ev alma araba al

al 5 ay bin % 15 - 20 kar ile sat
  • dolar şu sıralar 2.6 ları zorluyor ona bağlı olarak tüm ihtiyaç kalemlerine birer birer zamlar gelir yakında otomobil fiyatlarınada tekrar bir revize gelir. 1-2 ay önce konular açıp euro 0.12 kuruş düştüğü için sıfır otomobil fiyatlarının çok düşeceğini ve sıfır otomobil alanların büyük zarar göreceğini iddia edip atıp tutanlar şimdi ağır madara olacaklar. Sıfır araç fiyatları arttıkça 2.el de artar bu kaçınılmaz bir gerçek. Doların bu hali sürdükçe baharda fiyatların tırmanışa geçmesi pekte süpriz olmaz açıkçası.
  • durgun 2. el piyasasını canlandırmak için çırpınışları izlediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

dolar şu sıralar 2.6 ları zorluyor ona bağlı olarak tüm ihtiyaç kalemlerine birer birer zamlar gelir yakında otomobil fiyatlarınada tekrar bir revize gelir. 1-2 ay önce konular açıp euro 0.12 kuruş düştüğü için sıfır otomobil fiyatlarının çok düşeceğini ve sıfır otomobil alanların büyük zarar göreceğini iddia edip atıp tutanlar şimdi ağır madara olacaklar. Sıfır araç fiyatları arttıkça 2.el de artar bu kaçınılmaz bir gerçek. Doların bu hali sürdükçe baharda fiyatların tırmanışa geçmesi pekte süpriz olmaz açıkçası.
    Benzinli Golf stoklayın beyler. Büyük paralar kazanırsınız. Benden söylemesi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.