Şimdi Ara

DİL SINAVI (LYS-5) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
4
Favori
11.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
    gitmek isterdim,bu düzende dershaneye gitmeden birşeyleri başarmanın zor olduğunu bilmeyen yoktur sanırım.
    sorular herşey dershanelere göre hazırlanıyor,neyse konuyu dağıtmayalım.

gitmek isterdim ama maddi nedenlerden dolayı.

İngilizce için çalışma kitabı soruyorum,konu anlatımı,soru bankası vs.
    geçen sene çok kısa bir çalışma zamanı bulabilmiştim,onda da ELS kitabı ile çalışmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaceWindu

@Kaancer

Hangi bölümü hangi ili istediğine bağlı dostum. Ama en fazla 500 puan alabilirsin onu net şekilde söyleyebilirim Bana kalırsa dezavantajı baya çok ama. Çünkü dilcilerin ortalaması çok yüksek oluyor genellikle. Okul puanıyla 100-200 kişi yükselmek bile başarı sayılır. En az 3-4 bin kişi geriye atar gibi geliyor

Teşekkürler, bu gidişle ancak istanbul dışına talip olacağım gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

gitmek isterdim,bu düzende dershaneye gitmeden birşeyleri başarmanın zor olduğunu bilmeyen yoktur sanırım.
    sorular herşey dershanelere göre hazırlanıyor,neyse konuyu dağıtmayalım.

gitmek isterdim ama maddi nedenlerden dolayı.

İngilizce için çalışma kitabı soruyorum,konu anlatımı,soru bankası vs.
    geçen sene çok kısa bir çalışma zamanı bulabilmiştim,onda da ELS kitabı ile çalışmıştım.

Evde çalışma alışkanlığı olan insan için dershane o kadar da gerekli değil zaten. İngilizce için sana 35 sayılık ELS dergilerinden edinmeni öneriyorum. Arkadaşlarınla ortaklaşa alıp fotokopi filan çektirerek 150-200 liraya mal edebilirsiniz. O dergilerden 10-15 civarını ygs'den önce çözersin, geri kalanını da ygs'den sonra ingilizceye yoğunlaştığında. Ama benim sana özel olarak önerim ingilizce kitap okuman. Yapıcağın başka hiçbir şey kitap okumak kadar geliştirmiycek ingilizceni. İster düşük seviyelerden başla ister direk roman oku. Başlarda anlamakta zorlanabilirsin ama hiç sözlük kullanmadan sürekli okumaya devam etmen gerekiyo. Bu şekilde hem cümle kalıpları kafana yerleşir hem de farkında olmadan pek çok kelime öğrenirsin. Sınavın %95 civarı da okuma anlamaya yönelik olduğu için kitap okumak kilit nokta bence. Şiddetle tavsiye ediyorum.

YGS çalışmanı zaten evde kendin çok rahat yaparsın. Hepsini bi düzen içine oturtsan yeter. Düzen olmadıktan sonra dershaneye gitsen de pek farketmezdi gerçekten. ELS dergilerini edin mutlaka. Kendini sınava psikolojik olarak hazırlamayı da ihmal etme. Kolay gelsin başarılar

@Kaancer

Dostum İstanbul Üni.'de çok rahat kazanılabilecek bir sürü bölüm var. Ama dediğim gibi senin hangi bölümleri istediğine bağlı. Okuduğum bölümden çok İstanbul'da olmak önemli diyorsan çok çok rahat kazanırsın

• MaceWindu kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    Peki tavsiye ettiğiniz İngilizce kitap alabileceğim bir site var mı?d&r gibi?
  • buralar ölmüş ya, niye hiç dilci yok?
  • benim lys5 ile alakam yok. Zaten ingilizcemde kötüdür. Neyse bugun tvde gördüm habertürk 29 kupona ingilizce kitapları veriyor bi araştırın derim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler geçen sene sadece İngilizce roman okuyarak ( A Dance with Dragons ) 73-7 yaptım ve ilk 100 bursunu ucundan kaçırdım. Bu sene tekrar deneyeceğim şansımı, hangi soru bankalarını önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Beyler geçen sene sadece İngilizce roman okuyarak ( A Dance with Dragons ) 73-7 yaptım ve ilk 100 bursunu ucundan kaçırdım. Bu sene tekrar deneyeceğim şansımı, hangi soru bankalarını önerirsiniz?

ELS dergilerini pdf olarak internetten bulabilirsiniz. Onların denemelerinden 3-5 tane yaparsanız çok faydası olur. Geri kalan için kitap okumaya devam edin, soru bankasına gerek görmüyorum. Zaten iyi diyebileceğim bir soru bankası yok. 79-1 yaptım ben geçen sene. YGS'yi yine aynı şekilde iyi yapmaya çalışın okuyacağınız bir kaç kitap ve çözeceğiniz 3-4 deneme 3-4 net fazla yaptırır size
  • MaceWindu kullanıcısına yanıt
    Ygsyi yine iyi yapmak imkansiz ama deneyecegim tesekkurker :)

• Ben bu sene dilfem lys ye gitmek istiyorum hem ygs hem lys verdigini duydum fiyatlari nedir bilen biri yazabilirmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • If I Were Einstein kullanıcısına yanıt
    Hocam evde ingilizce çalışıp gramer eksiğimi kapatmak istiyorum. Dilfem'in Grammar Scanner kitabı nasıl?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.