Şimdi Ara

Dinlenme Koltuğu 120 TL + kargo Hepsiburada (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
6.674
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • IKEA'daki de çok pahalı, hem de üstüne dünya kadar kargo parası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4ever_aJ

Ps cafeydi zaten hocam arkadasimin isletmesi

Müşteri kitlesi koltukları çöp etmek için fazlaca uğraşmış hocam o zaman

Bu arada armut koltuk var iken (hem daha rahat hem uzun ömürlü ve daha uygun) bu pek iyi tercih değil zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meter90

quote:

Bu arada armut koltuk var iken (hem daha rahat hem uzun ömürlü ve daha uygun) bu pek iyi tercih değil zaten.

Armut koltuk ps cafe icin pismanliktir. Bi ara
    İslettik ps cafe. Armut koltuk ve ikea koltuklarimiz vardi. 1 yil gecmeden armutlar perisan haldeydi. 4 yil sonrasinda bile o ikea koltuklari sapasaglamdi. Sadece minderleri degistirdik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: drkozi

quote:

quote:

Armut koltuk ps cafe icin pismanliktir. Bi ara
    İslettik ps cafe. Armut koltuk ve ikea koltuklarimiz vardi. 1 yil gecmeden armutlar perisan haldeydi. 4 yil sonrasinda bile o ikea koltuklari sapasaglamdi. Sadece minderleri degistirdik.

Mekandan mekana değişir hocam bu durum

herkesin gelip gittiği bir yer ps cafe için kaliteli armut koltuk veya en ucuzundan almak daha faydalı (yani ya kaliteye bir kere para verilir ya da dandiriği sürekli alınır)

Ps cafeye pek gitmem son zamanlar, zamanında arkadaşımın vardı çıkmıyorduk ama bulunduğu yere göre yani müşteri kitlesine göre ürün almak ve mekanı ona göre düzenlemek gerekiyor.

Elit diyebileceğimiz cafelerde ps3 özel koltukları bile mevcut olabiliyor veya kaliteli armut koltuk veya bu model

Bizim diyebileceğim mekanda 6 makine her birinde farklı koltuk vardı. armut koltukta bu ikea poanglardanda.

Yani sözün özeti müşteri kitlesine göre düzenleme yapmak her zaman daha faydalı (en basiti şu yanımda duran koltuğu insan gibi oturmak yerine ''göçürtme amaçlı'' gibi oturarak herhalde bir 20 seferde kırabilirim)

Benim bu linkini verdiğim ürün için ise tahminim arada vidaları gevşer kendi alyansıyla sıkarım 2 yıl minderine bir şey olmaz sonra komple minderini kendim baştan yaparım bir 5 yıl veya daha fazla kullanırım gibi.

• Bu tarz ürünleri alırken malzemesine dikkat edin. Hem rahatınızı düşünüyorsunuz hem de 20 30 liradan kaçıyorsunuz. Fotoğraf ta görülen plastik ayakların üzerindeki tahtalar çok esnemeden kırılabilir. En ufak çatlak oluştuğunda gerisi geliyor. (bende vardı IKEA dan alınma 2 sene dayandı.) Bu yüzden malzemeye dikkat edin. 80 kiloyum hergün kullanıyordum tabii, bu açıdan da düşünülebilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crazypython

Yani fiyat performans konusunda memnun kalırmıyız arkadaşlar yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim

Ayrıca pc karşısında masa için kullanabilirimiyim bunu...

pc karşısında kullanamıyorum ben (sadece dizi falan izlerken) malum şu durum var

Sandalyem yerden yükseklik 40-45 cm ile rahat oturabiliyorum vs. tipik dönen tekerlekli büro sandalyesi

bunun ön tarafı 38 cm yükseklikte
    oturduğumuz kısım çöküyor (yaylanıyor özelliği bu zaten) 70 kilo gelen ben ile 24cm'e düşüyor oturduğum yer (ve arkaya yaslandığım için bilgisayarı kucağıma almam şart)

şöyle bir şey olabilir (masam yerden yüksekliği 77 cm + laptop ekranı 12 cm daha yukarıda) soğutucu ve çerçeve payı.

40 cm boyunda bir masanız varsa veya şu değişik masa tipleri var onlardan var ise o şekilde dediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Ben laptopu komidine koyacağım karşısına da bunu masa ve diğer sandalyeyi de pc kullanmadığım işlerde kullanacağım.

Net ölçüler için teşekkürler haechstmass (mezura markası)

Hocam hepsini okudum, az daha bayılcaktım. Tek hatırladığım mezure!

• bi kaç sene önce ikea 'dan almıştık kılıfları ayak dalgası filan 170-200 tl ye gelmişti fiyat iyiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crazypython

Yani fiyat performans konusunda memnun kalırmıyız arkadaşlar yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim

Ayrıca pc karşısında masa için kullanabilirimiyim bunu...

pc karşısında kullanamıyorum ben (sadece dizi falan izlerken) malum şu durum var

Sandalyem yerden yükseklik 40-45 cm ile rahat oturabiliyorum vs. tipik dönen tekerlekli büro sandalyesi

bunun ön tarafı 38 cm yükseklikte
    oturduğumuz kısım çöküyor (yaylanıyor özelliği bu zaten) 70 kilo gelen ben ile 24cm'e düşüyor oturduğum yer (ve arkaya yaslandığım için bilgisayarı kucağıma almam şart)

şöyle bir şey olabilir (masam yerden yüksekliği 77 cm + laptop ekranı 12 cm daha yukarıda) soğutucu ve çerçeve payı.

40 cm boyunda bir masanız varsa veya şu değişik masa tipleri var onlardan var ise o şekilde dediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Ben laptopu komidine koyacağım karşısına da bunu masa ve diğer sandalyeyi de pc kullanmadığım işlerde kullanacağım.

Net ölçüler için teşekkürler haechstmass (mezura markası)

Hocam hepsini okudum, az daha bayılcaktım. Tek hatırladığım mezure!

• quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Garanti konusunda hepsiburadaya güvenmeyin özellikle mobilya türü ürünlerde...
    adore dışındaki mobilya tedarik saglayan çogu yer amatör...

Gelen mobilyaların çogunda hatalı kesim mevcut oluyor. fabrikadan hatalı yani.
    2 kez başıma geldigi için bunu söylüyorum.

HATALI OLSA İYİ ,KARGO DEMONTE MOBİLYALARI PARAMPARÇA EDİYOR.
  • Conforama'dan 100 TL'ye almıştım 4-5 ay kadar önce.
  • Rahatlık bakımından uygun koltuk,salona felan gitmezde kişisel odada ps oynarken ideal.
  • Koltuklar geldi markasi adore arkadaslar.
     Dinlenme Koltuğu 120 TL + kargo Hepsiburada
  • Dinleme koltuğu okudum iyi mi. Koltuğu da mı varmış diyorum birde
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam bende çok düşündün son anda karar verip siparişimi verdim, ertesi gün HB ürünler listesinden çıkarttı, umarım bizimkide gelir.

Geçen hafta da HTC Decire C sipariş etmiştim ürün listesinden kalktı tedarikçi karşılayamıyor dedi ama uzun yazışmalardan sonra aldım telefonu.

Güle güle kullanın, sağlamlığı falan nasıl kurduysanız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafakumbar

Hayırlı olsun hocam bende çok düşündün son anda karar verip siparişimi verdim, ertesi gün HB ürünler listesinden çıkarttı, umarım bizimkide gelir.

Geçen hafta da HTC Decire C sipariş etmiştim ürün listesinden kalktı tedarikçi karşılayamıyor dedi ama uzun yazışmalardan sonra aldım telefonu.

Hbde yasadigim en guzel sey tedarik edilmeyen urundur
    (Pc aldim tedarik edemeyince daha iyisini ayni fiyata gonderdiler)

• quote:

Valla montaji kolay yaptim saglamligida bence iyi ama kibar kullanmak gerekli ustune atlayarak filan oturursaniz cok uzun omurlu olmaz diye dusunuyorum.

• meter90 M kullanıcısına yanıt
    Tedarik edilemeyince aynı fiyatta başka bir ürün seçebilirsiniz dediler bana.

Sanki domates satın alıyoruz, Müşteri hizmetleri en diktatör site bana göre.
  • quote:

Tedarik edilemeyince aynı fiyatta başka bir ürün seçebilirsiniz dediler bana.

Sanki domates satın alıyoruz, Müşteri hizmetleri en diktatör site bana göre.

Önermediğim bir alışveris sitesi hocam
    4 kez sağlam zarar ettim hb yüzünden ama bazı kampanyalarda ve
    n11 'in 2013 son çeyrekte verdiği ayardan ötürü biraz kıvama gelmiş gibiler kampanyalar ve müşteri hizmetlerinde

benim son olayım şöyle oldu ,1039 tlye laptop aldım, 1239 tllik ürünü fiyat talepsiz gönderdiler şimdide 1199 dan sattıkları lenovo i3 4gbgt710 modeli
    +100 wp +150 çek çok iyi oldu.

• meter90 M kullanıcısına yanıt
    Anladım hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.

HB nın eskiye nazaran biraz düzelmeler olsa da en çok kızanlardan biri olarak halen alışverişe devam ediyorum,

Nerde ucuzluk biz ordayız doğal olarak.
  • quote:

Anladım hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.

HB nın eskiye nazaran biraz düzelmeler olsa da en çok kızanlardan biri olarak halen alışverişe devam ediyorum,

Nerde ucuzluk biz ordayız doğal olarak.

aynen öyle hocam. +1
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.