Şimdi Ara

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.857
Cevap
6
Favori
108.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: astraldoors

xbox ve ps3 versiyonları nette

ewet..16 saat önce düştü..oyun 6,5 gb...ama seeder 15-16 kişi..artmazsa iş zor
  • Evet xbox versiyonunu şimdi denedim.2 yarış yaptım.Öncelikle fizik olarak dirt 2'den biraz daha iyi.Oyunu oynarken bana eski colin serisini anımsattı.Grafik olarak çok güzel görünüyor.Xboxda bu kadar güzel görünüyorsa pc versiyonunda çoşacağız demektir.Neyse ben kaçtım dirt 3'e.Pejo 207 bekler bizi..
  • Pc için beklemedeyim
  • Bir tane de foto koyalım...
    DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Bir tane de foto koyalım...
    DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU]

207 mi bu?
  • Evet 207..
  • Pc'deki görüntüler hem Xbox hem de PS3'ten daha iyi olacak arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aQua~MaDooR`

Pc'deki görüntüler hem Xbox hem de PS3'ten daha iyi olacak arkadaşlar.

Bu durum birkaç yıldır bilinen bir gerçek
  • quote:

Orijinalden alıntı: aQua~MaDooR`

Pc'deki görüntüler hem Xbox hem de PS3'ten daha iyi olacak arkadaşlar.

Bende o yüzden pc versiyonunu bekliyorum.
  • Merakla bekliyorum bu oyunu bir deneyelim bakalım umarım en kısa zamanda PC'ye çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Evet xbox versiyonunu şimdi denedim.2 yarış yaptım.Öncelikle fizik olarak dirt 2'den biraz daha iyi.Oyunu oynarken bana eski colin serisini anımsattı.Grafik olarak çok güzel görünüyor.Xboxda bu kadar güzel görünüyorsa pc versiyonunda çoşacağız demektir.Neyse ben kaçtım dirt 3'e.Pejo 207 bekler bizi..

ulen adalet mi bu be
  • Shfit 2'de pistlerin tozunu attıktan sonra sıra parkurlarda çık artık be
  • 6 7 tane video gelmiş, review de varhttp://www.gametrailers.com/ :) oyun süper
  • pc içinde düşmüş sanırım 11gb ama,kraker yok sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metot17

pc içinde düşmüş sanırım 11gb ama,kraker yok sanırım.

sanırım fake senin buldugun saglam kaynaklarda yok henüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byhyt -- 21 Mayıs 2011; 7:56:29 >
  • Fake değil..
  • Arkadaşlar Konu korsan muhabbetine dönmesin.
  • Evet arkadaşlar nihayet Xbox versiyonunu oynadım ve ağzım açık kaldı heralde konsolda gördüğüm EN İYİ grafikler diyebilirim..DX11 ile Pc versiyonunu düşünemiyorum bile
    Oyun,Dirt 2 gibi değil kesinlikle çok farklı..tam bir ralli oyunu olmuş..ayrıca Gymkhana,head 2 head,speed run gibi özel yarışmalarla daha da zenginleşmiş..atmosfer muhteşem,ralli boyunca seyircilerin olduğu yerlerde yavaşladığınızda seslerini,konuşmalarını duyuyorsunuz..her türlü hava şartı mevcut oyunda;kar,yağmur,ıslak,kuru,güneşli,gündüz,gece,akşam..Fizikler çok çok iyi,Dirt 2'den daha zor oynanışı var ama asist ve zorluk derecesi ayrınıtlı şekilde ayarlanabilmekte..

İlk izlenimlerime göre muhteşem bir oyun yapmış Codemasters..bence grafikleriyle tarihe geçecek bir oyun..şimdi sıra geldi PC versiyonunu beklemeye büyük bir iştahla

• quote:

Orijinalden alıntı: astraldoors

Evet arkadaşlar nihayet Xbox versiyonunu oynadım ve ağzım açık kaldı heralde konsolda gördüğüm EN İYİ grafikler diyebilirim..DX11 ile Pc versiyonunu düşünemiyorum bile
    Oyun,Dirt 2 gibi değil kesinlikle çok farklı..tam bir ralli oyunu olmuş..ayrıca Gymkhana,head 2 head,speed run gibi özel yarışmalarla daha da zenginleşmiş..atmosfer muhteşem,ralli boyunca seyircilerin olduğu yerlerde yavaşladığınızda seslerini,konuşmalarını duyuyorsunuz..her türlü hava şartı mevcut oyunda;kar,yağmur,ıslak,kuru,güneşli,gündüz,gece,akşam..Fizikler çok çok iyi,Dirt 2'den daha zor oynanışı var ama asist ve zorluk derecesi ayrınıtlı şekilde ayarlanabilmekte..

İlk izlenimlerime göre muhteşem bir oyun yapmış Codemasters..bence grafikleriyle tarihe geçecek bir oyun..şimdi sıra geldi PC versiyonunu beklemeye büyük bir iştahla

Codemasters'ın Race Driver GRID'ini hâla oynayan biriyim ve o kadar güzel grafikleri vardı ki oyunun bunu DiRT2 ve F1 2010'da da gördük.Videolar ve çıkan resimlerden de DiRT3 'ün harika olacağı ortada.Az kaldı az,bekliyoruz.

• Ayrıca oyunun her zaman olduğu gibi muhteşem bir Soundtrack'i var..Youtube butonuyla güzel yarış anlarınızı ölümsüzleştirebiliyorsunuz..flashback olayına oyun içinde siz karar veriyorsunuz,daha dinamik olmuş böylece..hasar modellemesi de aşmış,çevre detaylar en uç noktada,genellikle etrafı seyretmekten yoldan çıkıyorum kısaca Dirt 2'nin üstüne bir hayli koymuş Codemasters helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vengefulghoul -- 21 Mayıs 2011; 14:23:18 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.