Şimdi Ara

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.857
Cevap
6
Favori
108.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PC için henüz çıkmamış olması kafamı kurcaladı şimdi.
  • Ben birazdan bimekse gidip bakıcam 24 mayısta gelicek yazıyodu bakalım gelmiş mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman61

Ben birazdan bimekse gidip bakıcam 24 mayısta gelicek yazıyodu bakalım gelmiş mi ?

Tam yerine sormuşsun teknolojiyi 1 yıl geriden takip ediyor adamlar.. gelse bile ps3 ve ya xbox360'dır o.. ordaki elemanların dünyadan haberi mi var sanki..
  • http://tr.j ustin.tv/razgriz665#/w/1247699792 Adam pc de oynuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark`Prince -- 24 Mayıs 2011; 12:05:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark`Prince

http://tr.j ustin.tv/razgriz665#/w/1247699792 Adam pc de oynuyo

millet başladı oynuyo biz hala oyunu arıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

quote:

Ben birazdan bimekse gidip bakıcam 24 mayısta gelicek yazıyodu bakalım gelmiş mi ?

Tam yerine sormuşsun teknolojiyi 1 yıl geriden takip ediyor adamlar.. gelse bile ps3 ve ya xbox360'dır o.. ordaki elemanların dünyadan haberi mi var sanki..

Ben sana sordum demedim. Kimse daha adam gibi bilmiyo geçen baktım broşürde gelicek yazıyodu şimdide gidip bakıcam elemanlara soran kim neden kastın bu kadar anlamadım
  • çok kötü sürüyo
    olucak şimdi takıcan momo go
  • quote:

quote:

quote:

Ben sana sordum demedim. Kimse daha adam gibi bilmiyo geçen baktım broşürde gelicek yazıyodu şimdide gidip bakıcam elemanlara soran kim neden kastın bu kadar anlamadım

kastım yok, oyunu pc de bir an önce oynamak istiyorsan bimeks'e bel bağlama diyorum sadece..

• Steam'de çıktı oyun, fakat Turkiye için henüz yayınlanmadı. Diğer birçok ülkede oynanıyor steam üzerinden.
  • overgame'e telefon ettim şimdi, gün içinde gelmesini bekliyoruz dediler. Aralda da gözükmüyor halen.
  • çıkana kadar gride devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

Oyun boyutu yam olarak 11,8gb mı yoksa 7,394 mü
    malum forumlarda preload ve clone dvd var ama hangisi
    tşk.

Direct2drive.com'dan aldım boyutu 7.39 GB olarak görünüyor, zip dosyası olarak indiriyor. Unzip olduktan sonra sanırım 11 GB civarı birşey çıkar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kastım yok, oyunu pc de bir an önce oynamak istiyorsan bimeks'e bel bağlama diyorum sadece..

Bimeksten almıcam zaten int varken orjinaline para mı verilir. Ben sadece çıktı çıkıcak diye kararsızlıkta kalan arkadaşlar için gidip baktım gerçekten türkiyeye gelmiş mi diye. Baktımda daha elimize ulaşmadı bugün içinde büyük ihtimal gelir dedi onlarda bekliyomuş.

• Rusya TR yasaklanmış steam Dirt3 .. Dirt 2 orj aldık steamden şimdi alamıyoruz. Birileri satış hakkını falan mı aldı TR de bizim haberimiz yok ? Aral da yok, yok oğlu yok. Bilgisi olan var mı? Direct2drive almak istemiyorum açıkcası. Gerekirse USA den bir arkadaşa Gift olarak aldırıcam kendime.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

Rusya TR yasaklanmış steam Dirt3 .. Dirt 2 orj aldık steamden şimdi alamıyoruz. Birileri satış hakkını falan mı aldı TR de bizim haberimiz yok ? Aral da yok, yok oğlu yok. Bilgisi olan var mı? Direct2drive almak istemiyorum açıkcası. Gerekirse USA den bir arkadaşa Gift olarak aldırıcam kendime.

Hayret birşey adamlar zorla korsan oynatcaklar napalım bu kadar istediklerine göre bizde meraklısı değiliz orjinal oyun almanın...
  • kutulu versiyonları yarın gelir arala ve overgame'e. Bir gün daha bekliyicem artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

kutulu versiyonları yarın gelir arala ve overgame'e. Bir gün daha bekliyicem artık.

http://www.aralgame.com/asp/product/2974/Dirt-3-Mayis-2011

Aral normalde önsiparişe açmazmı oyunları 6 7 gün öncesinden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

kutulu versiyonları yarın gelir arala ve overgame'e. Bir gün daha bekliyicem artık.

http://www.aralgame.com/asp/product/2974/Dirt-3-Mayis-2011

Aral normalde önsiparişe açmazmı oyunları 6 7 gün öncesinden?

Ön sipariş içinde yaklaşık iki hafta önce bir mail atmıştım, verdikleri cevapta ön siparişe açmak için çalışıyoruz ama açılmayadabilir demişlerdi. Kaldı ki bu oyunun ön siparişinde gayet güzel araç eklentileri de vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninapersson -- 24 Mayıs 2011; 14:24:34 >

• Oyun şahane olmuş, araç yapılan setuplara çok iyi cevap veriyor, yola göre mutlaka ayar yapmak gerekiyor. Araç toprak yolda hovercraft gibi gidiyordu gaz vermeye korkuyordum süspansiyonu biraz yumuşatıp downforce artırdım %50 kontrol artışı oldu 1 dakikalık yarışta 3 sn farketti. Grafikler vasatın üstünde optimizasyon çok iyi hiç takılma olmuyor fps düşüşü yok. Biraz sesler cılız gibi yalnız motor ve çevre sesleri doyurucu değil gibi sanki

El frenini kullanmak baya zor dokundugun anda spin atıyor, onun yerine 1 vites düşürüp arabayı patinajda tutarak dönmek daha kolay oluyor.

pc amd phenom ii x6 nvidia gtx470

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terranfan -- 24 Mayıs 2011; 16:43:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Terranfan

Oyun şahane olmuş, araç yapılan setuplara çok iyi cevap veriyor, yola göre mutlaka ayar yapmak gerekiyor. Araç toprak yolda hovercraft gibi gidiyordu gaz vermeye korkuyordum süspansiyonu biraz yumuşatıp downforce artırdım %50 kontrol artışı oldu 1 dakikalık yarışta 3 sn farketti. Grafikler vasatın üstünde optimizasyon çok iyi hiç takılma olmuyor fps düşüşü yok. Biraz sesler cılız gibi yalnız motor ve çevre sesleri doyurucu değil gibi sanki

keşke hangi platformda oynadığını da yazsaydın.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.