Şimdi Ara

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.857
Cevap
6
Favori
108.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fadeout
    Skidrow yeni albüm çıkarmış bilmeyenlere duyrulur...

Dinleyelim dostum saol..
  • bugün 1mb yi geçtim indirmede bir sorun olmadı ama dx11 modundan beklediğimi alamadım.hd5850 kullanıyorum sizce dx11 için yetersiz bir kart mı?oyunu ultra açtım insanı çok rahatsız eden birşey yok gibi görünüyordu.high moduna alınca performans artışı çok belli oldu.
  • ati HD 4850
    3 gb ram
    intel core 2 quad Q9400 @2.8 Ghz.

beyler kaldirirmi benim pc Dirt 3'ü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skllmyh

ati HD 4850
    3 gb ram
    intel core 2 quad Q9400 @2.8 Ghz.

beyler kaldirirmi benim pc Dirt 3'ü?

oynarsın
  • Oyun 1920 1080 8x aa ve high ayarlarda 60fps sabit oynuyor yüksek hızlarda kullanılan bir 5850 ve 3600mhzlik 4 çekirdek bir pc ile .. ultra seçeneği performansı yarıya düşürüyor ancak görüntü farkı oluşturmuyor pek anlamadım,belki driver kaynaklı bir sorundur..

Oyunun en can alıcı noktası kesinlikle direksiyon..Logitech driving force gt ile oyun bambaşka bir boyut kazanıyor..Yola verdiği tepkiler falan çok çok iyi direksiyonun,ben ps3de gt5 için kullanıyordum bu aleti ve şimdiye kadar birçok pc oyununda deneme fırsatı bulmuşdum..Simülasyon oyunları haricinde en iyi performansı bu oyunda aldım gerçekten mükemmel yapmışlar..İnsan kendini aracın içinde sanıyor artık ken block gibi artislik yapması zor olsada zamanla çok daha eğlenceli bir hal alacağı kesin..
  • Oyunu kuruyorumda amma yavaş kuruluyor ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Oyunu kuruyorumda amma yavaş kuruluyor ya.
    1 saattir aynı yerde kaldı benimki bozuk mu diye şüphelenmeye başladım
  • Bu rallileri pek beceremiyorum casualle belki,intermedya beni çok zorluyor yada klavyede öyle bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Bu rallileri pek beceremiyorum casualle belki,intermedya beni çok zorluyor yada klavyede öyle bilemiyorum

Bende gamepadle oynuyorum intermediate en azından şu ilk 5-6 yarış için aşırı kolay geldi bana hele hele dirt 2 ye nazaran. Acaba şuan oyunun zorluk seviyesini nasıl değiştirebiliriz?
  • Beyler normalde her konuya giripte sistemim bunu kaldirirmi demem ilk kez soruyorum
    paneldeki sistemle nasil oynarim sizce? ekran karti takviyesi gerekirmi

Edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZAGROSs -- 25 Mayıs 2011; 2:19:35 >
  • Oyunun optimizasyonu ile alakalı bazı arkadaşlara fikir vermesi açısından, Phenom II 955 3.2 Ghz ve Gtx 275 ile; 1920X1080 'de tüm ayarlar fullde (8XQCSAA, Ultra) Vsync kapalı bencmark yaptım. Average 58 fps, minumum 49 fps.
  • hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZAGROSs

Beyler normalde her konuya giripte sistemim bunu kaldirirmi demem ilk kez soruyorum

Edit imla

Çok iyi şekilde oynarsın. Bu oyunda optimizasyon baya iyileştirilmiş gibi. Gerçi dirt 2 de de iyidi optimizasyon ama sanki bunda biraz daha iyi.

Bu arada üstteki mesajlarımın birinde oyunun zorluğunu nasıl değiştirebilirim diye sormuştum. Meğersem her yarışa girince başla demeden önce zorluk vs. ayarları varmış da ben gözden kaçırmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 25 Mayıs 2011; 2:41:59 >

• min req. i karşılamayan bir sisteme sahibim acaba kaldırır mı
    amd athlon 3500+
    ati x1600
    1 gb ram

bu sistemle çok sıkıntı olmadan dirt 2 oynamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cöldeki kutup ayısı -- 25 Mayıs 2011; 2:44:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

quote:

Orijinalden alıntı: ZAGROSs

Beyler normalde her konuya giripte sistemim bunu kaldirirmi demem ilk kez soruyorum

Edit imla

Çok iyi şekilde oynarsın. Bu oyunda optimizasyon baya iyileştirilmiş gibi. Gerçi dirt 2 de de iyidi optimizasyon ama sanki bunda biraz daha iyi.

Bu arada üstteki mesajlarımın birinde oyunun zorluğunu nasıl değiştirebilirim diye sormuştum. Meğersem her yarışa girince başla demeden önce zorluk vs. ayarları varmış da ben gözden kaçırmışım

anladim eyvallah sagolasin

• harika bir oyun olmuş kanaatimce, klavye ile oynamama rağmen ben çok beğendim .. ve sabit 50 fps ile çok iyi bir optimize...

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU]DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU]DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU]
    DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU]DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU]DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU]

• Oyun güzel grafikler de güzel ama trailer videoları çalışmıyor bir bakarsanız
  • İ3 işlemci mi istiyormuş bu oyun? Öyleyse oynayamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

min req. i karşılamayan bir sisteme sahibim acaba kaldırır mı
    amd athlon 3500+
    ati x1600
    1 gb ram

bu sistemle çok sıkıntı olmadan dirt 2 oynamıştım

hocam sistemin yetersiz bence
  • beyler bişi sorcam.
    1:oyunda oto fren i kapatmayı bulamadım kendi sıkıyo dönüşlerde baya bi sıkıcı durum.nerden kapatabilirim bunu.
    2:birde yol ortasındaki yeşil şerit i kapatmak istiyorum.
    bu ikisini kapatırsam ozaman oynadığımın farkına varıcam.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.