Şimdi Ara

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.857
Cevap
6
Favori
108.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vize zamanı Test drive çıkmıştı. Final zamanı da Dirt 3. :) Bu kadar olur yani.
  • oyuna giriyorum yarışa başlıcam pisti tanıtan demoda oyun hata veriyo ama izlemek istemediğimde bir sorun olmuyo bu durumla karşı karşıya gelen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terranfan

quote:

Orijinalden alıntı: batutemir

arkadaşlar yoldaki apex çizgilerini ve oyunun kendi fren yapma olayını nerden kaldırıorz ?
    Yarışa başlamadan önce gelen ekranda ASSIST'e gir orada bütün ayarlar var. Yol cizgisini break yaparsan sadece viraja girerken çizgi gösterir, full yaparsan hep, off yaparsan hiç göstermez. Fren gaz stabilite yardımları vs. ayarları da buradan yapılıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: CorleoneXT

save sorunu için offline profil yaparsanız live da düzelir. live da create account dediği zaman aşağılarda offline account var ordan yaparsınız.
    Bu yöntem Dirt 2'de çalışıyordu Dirt 3'de yemiyor belki son çıkan versionda çalışıyordur. İlk çıkan versionda zorla online istiyor. 3. defa çekiyorum oyunu

ben ilk çıkan versiyonunu oynuyorum sorunsuz

• Grafikler süper gözüküyor...
    Tam da bu zamanda sabit diskim bozuldu =)
  • arkadaşlar bir sorunum oldu dirt 3 hakkında durum şöyle
    ayarlar fulldeydi multisample falan
    multisample ayarını degiştirdim ekran karıştı tekrar başlattıgımda dahi düzelmiyor
    dirt 3 grafik ayarlarını nereye kaydediyor söylebilirmisiniz

Aynı Sorun Dirt 2 de olmuştu onun grafik ayarları dosyasını silip düzelmiştim ama bunu bulamıyorum
  • Arkadaşlar bu oyun ilk yüklerken serial istiyor mu acaba sizdekiler acil cevap bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan2060

Arkadaşlar bu oyun ilk yüklerken serial istiyor mu acaba sizdekiler acil cevap bekliyorum

Evet istiyor.
  • Ne gireceğiz yada o ekran nasıl geçiliyor
  • 111111111111111111111111
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark`Prince

arkadaşlar bir sorunum oldu dirt 3 hakkında durum şöyle
    ayarlar fulldeydi multisample falan
    multisample ayarını degiştirdim ekran karıştı tekrar başlattıgımda dahi düzelmiyor
    dirt 3 grafik ayarlarını nereye kaydediyor söylebilirmisiniz

Aynı Sorun Dirt 2 de olmuştu onun grafik ayarları dosyasını silip düzelmiştim ama bunu bulamıyorum

Kendi sorumumu çözdüm tamam arkadaşlar aynı sorunu yaşayanlar için yazayım tekrar

Belgeler>My Games>Dirt 3>Hardwaresettings>hardware_settings_config dosyasını silince sıfırlanıyo grafik ayarları
  • aa bu benim key
  • WRC'ye kıyasla sürüş nasıl arkadaşlar. Herkes grafiğe hayran kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: erulu

WRC'ye kıyasla sürüş nasıl arkadaşlar. Herkes grafiğe hayran kalmış

sürüşten acıkcası ben pek keyif almadım eski nfs arzı gibi olmuş frene gerek yok gibi bas git.

sürüş issi hiç yok açıkcası ah ulen forza çıksana pc ye gözü kör olmayasıca

çıksa heralde ne nfs kalır ne dirt oynayan kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

quote:

sürüşten acıkcası ben pek keyif almadım eski nfs arzı gibi olmuş frene gerek yok gibi bas git.

Eğlencelik olmuş yani. Teşekkürler

• Dirt tour da oyunu satın almayanlar oynayamıyor mu? Sadece single player mı var, anlamadım??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

quote:

Eğlencelik olmuş yani. Teşekkürler

arkadaşlar throttle ve break asistance var onları kapatmadığınız sürece oyundan keyf almanız mümkün değil (oyunu oynamayan arkadaşların dikkatine )

• Bügün bimekste orjinali 59 TL. Bu akşam korsanını oynıcam bakıcam dirt2'den güzel olmuşsa orjinal alabilirim online oynamak için.
  • Sürüş tepkileri kesinlikle kötü değil, hatta fizik şimdiye kadar çıkanların en iyisi, arabanın darbeye karşı verdiği tepki, zıplama, taklalar çevreye saçılan parçalar hemen dikkat çekiyor. Zemine göre yol tutuş ve arabanın titreşim durumu da oldukça iyi. Ama nedense dirt 2 deki kadar keyif alamadım belki seslerin sanki biraz arka planda kalmış gibi gelmesine alışamadım. Kalite olarak çok kaliteli ama sanki derinlerden geliyor gibi ses. Save sorunu çözüldü bu arada, avg'nin bizim dll'nin çalışmasını engellemesinden kaynaklanıyormuş sorun.

Ha bu arada oyun default olarak yardımlar açık olarak geliyor. Kesinlikle kapatın yoksa nfs'den farkı kalmaz begenmezsiniz tabi. İlk iş abs hariç tüm yardımları kapadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terranfan -- 25 Mayıs 2011; 13:48:43 >
  • yardımlar açıkken tabiiki sürüşten zevk almazsınız.yardımları kapattıktan sonra gayet güzel, klasik codemasters tarzında sürüş dinamiklerine sahip

codemasters firmasını bu yüzden seviyorum,nfs gibi her oyunda değişen kontrollere sahip oyunlar yapmıyorlar,sadece dirt serisinin ilk oyunu

çok dandik kontrollere sahipti,onun haricindekiler (grid,dirt2,dirt3,f1) aşağı yukarı benzer sürüşe sahipler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terranfan

Sürüş tepkileri kesinlikle kötü değil, hatta fizik şimdiye kadar çıkanların en iyisi, arabanın darbeye karşı verdiği tepki, zıplama, taklalar çevreye saçılan parçalar hemen dikkat çekiyor. Zemine göre yol tutuş ve arabanın titreşim durumu da oldukça iyi. Ama nedense dirt 2 deki kadar keyif alamadım belki seslerin sanki biraz arka planda kalmış gibi gelmesine alışamadım. Kalite olarak çok kaliteli ama sanki derinlerden geliyor gibi ses. Save sorunu çözüldü bu arada, avg'nin bizim dll'nin çalışmasını engellemesinden kaynaklanıyormuş sorun.

save çözümünü daha açık yazarsanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.