Şimdi Ara

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.857
Cevap
6
Favori
108.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dirt 2 sanki daha iyiydi gibi geldi bana.Bu oyunda iyi ama dirt 2 yi geçememiş gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Dirt 2 sanki daha iyiydi gibi geldi bana.Bu oyunda iyi ama dirt 2 yi geçememiş gibi

Hangi açıdan?
  • Beyler oyun direksiyon setiyle müthiş zevkli..Oyunun feedback özelliği bukez çok sağlam olmuş direk rally yapıyorum kafasını giriyorum.Bence oyun çok başarılı olmuş..
    İlk oyunumu kaydettim müthiş finalimi sizde izleyin..

http://youtu.be/gdYyMOiCzLg

http://youtu.be/-zi72kPwijU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Requiem_For_a Dream -- 25 Mayıs 2011; 22:09:27 >

• Yaw arkadaşlar indirdim ancak açılırken oyun hata veriyo sanırım kürek arızalı ne yapmalıyım ?
  • Beyler oyunu açamıyorum ya. çift tıklıyorum hata vermiyo ama açılmıyor oyun. w7 sp1 kullanıyorum
  • Oyun iyi gibi bu arada NFS sokak yarışı çıkarmıyacak mı yhaaa carbon tarzı böle
  • quote:

Orijinalden alıntı: EATR

Oyun iyi gibi bu arada NFS sokak yarışı çıkarmıyacak mı yhaaa carbon tarzı böle

Yeni çıkacak olan The Run tam senin istediğin türden olacak dostum.
  • Açıkçası fizikleri çok iyi gelmedi bana, Dirt 2'den bu yana ciddi bir değişim yok. Sürüş hissi (tüm yardımlar kapalı) bana istediğimi veremedi. Çok derinlemesine oynamadım, bir saat boyunca çeşitli yol tiplerinde yarıştım açıkçası istediğim zevki alamadım. WRC araçları kullanırken aracın tepkileri çok farklı olabiliyor, sonunu kestiremeyeceğiniz durumlar ortaya çıkıyor ama bu oyunda öyle birşey hissetmedim. Bu açıdan eksik gibi geldi ama ileride fikrimi ciddi anlamda değiştirecek birşey olur mu, sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman61

oyunu yüklerken key istiyo nasıl yüklicez

key yerine 11111111111111111111111111111111 yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: batutemir

quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman61

oyunu yüklerken key istiyo nasıl yüklicez

key yerine 11111111111111111111111111111111 yaz

Tamam bu oldu ama kürek çalışmıyo açılırken 5/.000 bilmem ne hatası veriyo napıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cocker

Açıkçası fizikleri çok iyi gelmedi bana, Dirt 2'den bu yana ciddi bir değişim yok. Sürüş hissi (tüm yardımlar kapalı) bana istediğimi veremedi. Çok derinlemesine oynamadım, bir saat boyunca çeşitli yol tiplerinde yarıştım açıkçası istediğim zevki alamadım. WRC araçları kullanırken aracın tepkileri çok farklı olabiliyor, sonunu kestiremeyeceğiniz durumlar ortaya çıkıyor ama bu oyunda öyle birşey hissetmedim. Bu açıdan eksik gibi geldi ama ileride fikrimi ciddi anlamda değiştirecek birşey olur mu, sanmıyorum.

Bu tarz bir yorum bekliyordum sabahtan beri. Fizikler vs... Ben de akşam denicem
  • bana fiziklerde sıkıntı yok gibi geldi de araba çok kutu gibi bea şöyle savrula savrula veya yanlaya yanlaya gidemiyorum hiç..
  • Ya arkadaşlar çoğunuz mamunda'dan indiriyosunuz sanıyorum bu oyunu ama şeyi kaç yıldır kullanırım ama ilk kez bu dirt3'te indirme sıkıntısı çekiyorum. Anlayamadığım bir şekilde 100kb'ı geçmiyo ya hız. O kadar seed eden felan var anlamadım bir kaç güne bir daha başlatıcam. %50'ye geldi ve 15-20kb'la gelmeye başlıyınca çıldırdım durdurdum şimdilik..
    Hiç böyle olmazdı basar basmaz 600kb'la gelirdi normalde ama??
  • Clonedvd indirdim birde key aldım kuruyorum iyimi yaptım bilmiyorum oyunu görünce anlayacağım save sorunu varmış alternatif yöntemde orjinaldede olur mu save sorunu acaba.
  • Bu oyunları direksiyon ile oynamak için illa Logitech mi almak lazım daha ucuz direksiyonlar ile oynanmıyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

Clonedvd indirdim birde key aldım kuruyorum iyimi yaptım bilmiyorum oyunu görünce anlayacağım save sorunu varmış alternatif yöntemde orjinaldede olur mu save sorunu acaba.

Live'a bağlanamayanlar için geçerli o sorun.Eğer orjinal anahtarın varsa sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TGYüksel

quote:

Orijinalden alıntı: Tears of ice

quote:

Orijinalden alıntı: memphis1tr

codmaster sonunda bunuda başardın yapabildiğin en kotu yarış oyununu yapmışsın 2000 senesinde atari salonlarında oynadığım sega ralli nin aynısı sadece grafikleri daha güzel colin serisinde 2005 i tek gecerim kurar kurar oynarım bu sacma sapan oyunuda hemen sildim.tavsiye etmiyorum notum -5

Oyunun nesini (-) buldunuz? Daha açıklayıcı anlatabilirseniz bizde fikir sahibi olabiliriz belki?

ben oyunu genel olarak beğendim, evet dirt 2 kadar çığır açan bi oyun değil ancak codemasters dirt 2 yi bozmadan geliştirerek ilerlemiş. yeni efektler yeni oyun modları parkurlar, araçlar ve gece-gündüz, hava şartları gerçekten güzel. ayrıca sistem optimasyonuda iyi yapılmış.

Bu oyunu alınır yapar o halde? Çünkü ilk oyunda eleştirilen yönler bunlardı,bunlarıda giderdiğine göre artık karşımızda sağlam bir oyun var sanırım?

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

bana fiziklerde sıkıntı yok gibi geldi de araba çok kutu gibi bea şöyle savrula savrula veya yanlaya yanlaya gidemiyorum hiç..

Hocam o da araç fiziklerinin içine giriyor. Dediğin şeyi ben de yakaladım, o konuda zaten bir eksiklik var. Araç kullandığını pek hissettirmiyor o açıdan.
  • fizikleri karşılaştırın bakalım adam kaç dereceyle yanlayarak giriyor viraja

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgdincer -- 25 Mayıs 2011; 20:52:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hokagé

Bu oyunları direksiyon ile oynamak için illa Logitech mi almak lazım daha ucuz direksiyonlar ile oynanmıyorlar mı?

kesinlikle piyasadaki şuan en kaliteli direksiyonlar onlar. ben 1 senedir logitech formula force ex kullanıyorum performansı sağlamlığı çok iyi özellikle force feedback ile dirt2-3 ayrı bir zevk oluyor. şuan piyasada fazla yok yeni seri çıkartıcak logitech ama bulabilirsen driving force gt iyidir şu dönem için. başka direksiyonlara boşa para verme.

quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Ya arkadaşlar çoğunuz mamunda'dan indiriyosunuz sanıyorum bu oyunu ama şeyi kaç yıldır kullanırım ama ilk kez bu dirt3'te indirme sıkıntısı çekiyorum. Anlayamadığım bir şekilde 100kb'ı geçmiyo ya hız. O kadar seed eden felan var anlamadım bir kaç güne bir daha başlatıcam. %50'ye geldi ve 15-20kb'la gelmeye başlıyınca çıldırdım durdurdum şimdilik..
    Hiç böyle olmazdı basar basmaz 600kb'la gelirdi normalde ama??

torrentler malesef öyle, size önerim upload sitelerinden premium indirin ben size premium atabilirim linkten ben premiumla 2 saatte indirdim

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.