Şimdi Ara

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.857
Cevap
6
Favori
108.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: memphis1tr

codmaster sonunda bunuda başardın yapabildiğin en kotu yarış oyununu yapmışsın 2000 senesinde atari salonlarında oynadığım sega ralli nin aynısı sadece grafikleri daha güzel colin serisinde 2005 i tek gecerim kurar kurar oynarım bu sacma sapan oyunuda hemen sildim.tavsiye etmiyorum notum -5

Bu tip her çıkan oyunu inanılmaz derece kötü bulan tuhaf bir grup peydahlandı son zamanlarda..
    Shift çıktı ...
    Berbatttt , bu ne , direkt sildim , indirdim kurmadan sildimmm , araba dönmüyor endirekt sildim , grafikler rezalet ötesi nerede GT5 nerede bu..bla bla...

COD çıktı..
    Olmamış nerede eski COD lar nerede bu , ateş edemiyorum inanılmaz saçma direkt sildim , mekanlar berbat ötesi , grafikler ilkinden bile kötü çamur çamur eskisine devam , konu berbat vın vın ilerliyorsun OLMAMIŞ..(sanki kendisi yapsa becerecek) ..

Şimdi de bu oyuna da arkadaş -5 vermiş...Töbe töbe..
    Bilerek mi inadına mı yapıyorlar , hiçbirşeyden tad alamayan bir gençlik mi türedi gıcıklığına yazıp içten içe nasıl kandırdın enayileri mi diyolar nedir..?

Herneyse..

Steam de shift de olduğu gibi yine habersiz salacaklar oyunu herhalde..Codemaster oyunları shift boş geçmez ama hala göremedim ben..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Budfox -- 25 Mayıs 2011; 21:18:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JazZ_07

Dirt 3 Dirt 2 den Grafik ve sürüş olaraktan hiçbir farkı yok herşeyiyle aynı çok güzel cuk oturan bir oyun yapmış Codemasters helal olsun sana

Eksiler
    -Dirt 2 deki gibi yarıştaki rakiplerimize çarptığımızda ses çıkarmıyorlar

Artılar
    -Dirt 2 de 2-3 bölüm içinde bütün pistleri görüyorduk bunda pist sayısı fazla
    -Araba envayi çeşit eskilere daha çok önem vermeleri beni çok sevindirdi eski rally arabalarını çok severim yenilerden kat kat daha fazla
    -Menüsü çok güzel olmuş
    -Bir yere çarpıcağımız kesinleştiği zaman sürücümüz direksiyonu bırakıp dua moduna geçiyor çok güzel birşey ben çok beyendim
    Logitech Driving Force GT ile henüz deniyemedim evime gidince inş deniyeceğim

quote:

bir sonurum var Oyun içinde Açık sarı yada Turkuaz renklerde renk kayması oluyor paint screen ile çekip göstermek istediğim zaman paintde hatasız gösteriyor sorun sadece Güneşte ondan fazla kafama takmadan oynuyorum Açık sarılar kırmızı mor Turkuazlar koyu mavi oluyor

Bende de aynıydı.Sorunu ati'nin 11.5 driverını yani en son driverını yükleyerek çözdüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 25 Mayıs 2011; 21:23:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orijinalden alıntı: JazZ_07

Dirt 3 Dirt 2 den Grafik ve sürüş olaraktan hiçbir farkı yok herşeyiyle aynı çok güzel cuk oturan bir oyun yapmış Codemasters helal olsun sana

Eksiler
    -Dirt 2 deki gibi yarıştaki rakiplerimize çarptığımızda ses çıkarmıyorlar

Artılar
    -Dirt 2 de 2-3 bölüm içinde bütün pistleri görüyorduk bunda pist sayısı fazla
    -Araba envayi çeşit eskilere daha çok önem vermeleri beni çok sevindirdi eski rally arabalarını çok severim yenilerden kat kat daha fazla
    -Menüsü çok güzel olmuş
    -Bir yere çarpıcağımız kesinleştiği zaman sürücümüz direksiyonu bırakıp dua moduna geçiyor çok güzel birşey ben çok beyendim
    Logitech Driving Force GT ile henüz deniyemedim evime gidince inş deniyeceğim

quote:

bir sonurum var Oyun içinde Açık sarı yada Turkuaz renklerde renk kayması oluyor paint screen ile çekip göstermek istediğim zaman paintde hatasız gösteriyor sorun sadece Güneşte ondan fazla kafama takmadan oynuyorum Açık sarılar kırmızı mor Turkuazlar koyu mavi oluyor

Bende de aynıydı.Sorunu ati'nin 11.5 driverını yani en son driverını yükleyerek çözdüm..

Hemen deniyorum kardeşim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Cocker

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

bana fiziklerde sıkıntı yok gibi geldi de araba çok kutu gibi bea şöyle savrula savrula veya yanlaya yanlaya gidemiyorum hiç..

Hocam o da araç fiziklerinin içine giriyor. Dediğin şeyi ben de yakaladım, o konuda zaten bir eksiklik var. Araç kullandığını pek hissettirmiyor o açıdan.

ben fizikten kasıt olarak hani rampaya girme çukura girip çıkma veya bir yere çarpınca aracın verdiği tepkilerden bahsetmiştim ama sizin dediğiniz de doğru tabi kullanma da fiziğe giriyor.
  • Oyunda bulduğum tek eksik, dış kamera sesleri daha iyi olabilirmiş (Dış kamerada araba içi ses veren modlar gelicektir). Vsync için D3doverrider kullanmanızı öneririm. Dirt2 ile kıyaslarsam , grafik olarak Ambient occlusion çok çok daha iyi D3 te, shadow kalitesi arttırılmış, çevre çok daha iyi. D3 te tek kısılan şey (configlere bakarsanız görürsünüz) ayna genişliği ve sürücü kalitesi düşürülmüş hepsi bu. Buna rağmen D2 den daha iyi performans veriyor.

Fps ler iyi , en son olabilicek en yüksek ayarlarda 1680x1050 4xaa , benchmark > min_fps="40.267117" av_fps="45.146709" , gayet yeterli. Yarışlarda 40 ın altına nadiren düşüyor , 38 in altını görmedim desem yeridir. Orj alıcaklar hiç çekinmesin :)

Menüler süper!

Aklıma gelmişken ,Nvidia kartlarda D2 de yaşanan düşük gpu kullanımı D3 te tam aksine çok iyi durumda, %98-99, driver 275.27beta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 25 Mayıs 2011; 21:45:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: geotech

Beyler oyunu açamıyorum ya. çift tıklıyorum hata vermiyo ama açılmıyor oyun. w7 sp1 kullanıyorum

bende de böyle oldu.live hatasından kaynaklanıyor.çalıştıra services.msc yazıp hizmetleri açtığında windows live ID sign-in assistant eğer başlamamışsa onu başlat.sonra onu otomatik olarak ayarla.ben de bütün gün bunla uğraştım meğer o live id çalışmıyor diye giremiyormuşum oyuna.bunu çalıştırınca girebildim.tabi bi de antivirüs programının o dosyaları virüs diye algılayıp silmediğinden emin ol.benim kaspersky habire silip duruyor.o sildikçe ben kopyalıyorum
  • oyunu cok begendimde Split Second bölümde joyistikleri görmüyo varmı bi ayarı yoksa xbox360 controlle mi yapacaz varmı fikri olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cocker

quote:

bana fiziklerde sıkıntı yok gibi geldi de araba çok kutu gibi bea şöyle savrula savrula veya yanlaya yanlaya gidemiyorum hiç..

Hocam o da araç fiziklerinin içine giriyor. Dediğin şeyi ben de yakaladım, o konuda zaten bir eksiklik var. Araç kullandığını pek hissettirmiyor o açıdan.

Yarışa başlamadan hemen önce çıkan menüde "difficult & assists" diye bir seçenek var. Orda tüm ayarları OFF yapın. Bakın fizikler ne hale geliyor :)
    Oyun driving force gt ile mükemmel. Hiçbir ayara gerek yok, optimizasyon güzel, dört dörtlük oyun olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman61

quote:

Orijinalden alıntı: batutemir

quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman61

oyunu yüklerken key istiyo nasıl yüklicez

key yerine 11111111111111111111111111111111 yaz

Tamam bu oldu ama kürek çalışmıyo açılırken 5/.000 bilmem ne hatası veriyo napıcaz

skidrowun küreğini mi denedin hocam ? bu arada virüs programından dolayı hata oluşan bi sürü arkadaş var onlara pm atarsan yardımcı olurlar sanırım

• ya online modelar konusunda birisi bilgilendirebilir mi? yarislar zevkli midir? rutbe olayi var midir ? bir de lag durumu nasildir ?
  • quote:

downforce u hard yapıp suspensionları soft yaparsan ve ride height ı low yaparsan çok daha rahat bi sürüş elde edersin hepsini birer parça ilerlet ama
  • zamaninda paul.dll yi upload edip tanitmislar antiviruslere sanirim bunu tanimayan yok :) ona gore exclusive deyip guvenliye ekleyin hehej
  • Ati kart sahipleri için oyunun performansını arttıran yeni bir sürücü geldi. Fps biraz daha artıyormuş henüz deneme fırsatım olmadı fırından yeni çıktı.

AMD Catalyst 11.5a Hotfix (8.85.6 RC5 - May 25)

Release notes:

Enables AMD CrossFire™ scaling for Brink
    Enables AMD CrossFire scaling for The Witcher 2
    Improves performance for Dirt 3

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=344990
  • arkadaşlar uzun süre dirt2 oynayan biri olarak söylüyorum kesinlikle force gt direksiyonla alınan zevk hiçbirşeyin yerini tutmuyor.
    sadece bu oyun için almıştım direksiyonu. şimdide araldan orjinal oyunu sipariş verdim heyecanla bekliyorum oyunu.
    direksiyonla oynan en güzel oyundu dirt 2 serisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: excalibre

quote:

Orijinalden alıntı: excalibre

beyler bu yol çizgileri nereden kapanyor bilen varmı (yeşil kırmızı falan ne zaman yavaşlaman gerektiğini anlatan)

yokmu bilen arkadaşlar ?

yarışa girerken çıkan menude 3.sırada zorluk derecesi ve sürüş stili hakkındaki seçeneğe girip yol çzigisini kapatabilirsin.eğer casual stilinde sürüyorsan zaten kapatamıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Ati kart sahipleri için oyunun performansını arttıran yeni bir sürücü geldi. Fps biraz daha artıyormuş henüz deneme fırsatım olmadı fırından yeni çıktı.

Release notes:

demin 11.5 yükledim Dirt 3 renk bozukluğu için işlemci yanıcak sandım bi ara 90 lara çıktı şimdi indiriyorum Hotfix i inş iyi gelir 11.5 de ne varsa işlemciyi aşırı ısındırıyor

• Oyun iyi hoşta her girdiğimde neden kontrol ayarları sıfırlanıyor

Zor bir edinme sürecinin ardından nihayet oynayabildim eğlence olarak birebir simülasyon bekleyenler oynamasın.Özellikle driver duel çok iyi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

Oyun iyi hoşta her girdiğimde neden kontrol ayarları sıfırlanıyor

Zor bir edinme sürecinin ardından nihayet oynayabildim eğlence olarak birebir simülasyon bekleyenler oynamasın.Özellikle driver duel çok iyi olmuş

save de bi sorun mu yaşıyorsun.normalde nasıl ayarladıysan öyle kalmalı.bende hiç değişmiyor sürüş ayarları
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Ati kart sahipleri için oyunun performansını arttıran yeni bir sürücü geldi. Fps biraz daha artıyormuş henüz deneme fırsatım olmadı fırından yeni çıktı.

Release notes:

çok teşekkürler kuruyorum şimdi

• Gerçekten işe yaradı çok teşekkür ederim kardeş sanki FPS artışıda var teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.