Şimdi Ara

DİŞ APSESİ KAÇ GÜNDE İYİLEŞİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
34.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktanda belli olduğu üzere diş apsesi çok kötü birşeydir dişlerinizi kesinlikle ihmal etmeyin en azından günde 1 defa akşam fırçalayın o kadar berbatki gece uyutmaz sabah keyfiniz olmaz çok azda olsa ateşinizi çıkartabiliyor diş apsesini anlayabilmenin en iyi yolu yanağınız birden şişer ve apsenin olduğu bölge ağrımaya başlar benim ağrı sağ gözüme kadar vurdu elmacık kemiğimin orada
    hisettim en gerekli şey diş hekimine gidin onlar neyin ne olduğunu bildiği için hemen bir reçete yazıyor reçetede antibiyotik augmentin 1000mg ve ağrı kesici gibi birşey arveles 25mg bu ilaçlerı yazıyor ve sana belli saatler arası kullanmanı söylüyor bana önerisi antibiyotikten günde 12 saatte 1 kere almamı belirtti arveles ile aynı anda içiyordum ama arvelesin süresi 3 saate geçiyor ve tekrar sızlamaya başlıyor ben şu şekilde yaptım 12 saate 1 yerine arvelesten sabah öğle akşam aldım sabah 11 gece 23 arasında saati siz hesaplayarak için dişlerinizi fırçalayın ve listerine alın dşini mutlaka fırçalayın ağrıyı azaltıyor ve apsenin durumuna bağlı bende buz koyunca ağrı şıp diye kesiliyor çekince başlıyor nasıl bir illet anlayın bu ilaçlar listerine alırsanız 51 TL tutuyor ama mutlaka ilaçları saatler arası kullanın

şimdi apsenin geçiş zamanı internette korkutucu şeyler okudum ameliyat falan gibisinden korkmayın en fazla 3 gün sürüyor 3. gün sabah tekrar aldığınızda öğle gibi bir kötü tat geliyor ağzınıza apse bu durumda diş etinizden akıyor tatı ekşi birşey 2. gün dudaklarınız kurumaya başlar bol sıvı tüketin bu arada su içerken ne hikmetse kesiliyor ağrı içmeyi bırakınca tekrar ağrıyor çok sorunlu birşey ben şuan 3. günündeyim sabah kesildi ağrı birşey kalmadı aman dişlerinizi koruyun genellikle ağız bakımsızlığından oluyor tuzlu su diyorlar o pek fayda etmiyor gibi ama yinede etkisi vardır diye tahmin ediyorum ağrı kafanızı duvara vurdurabilir bu durumda buz koyun hafiflesin apseye bağlı tabiki bazıları sıcak sever bazıları soğuk konuyu açtım faydasını görün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bktssinan -- 19 Nisan 2018; 2:9:0 >

• Aynı dert benim de başımda şuanda. Yirmilik dişin yamuk çıkmasından dolayı apse yaptı doktora gittim arveles klavon ve bir gargara verdi. Dediğin gibi arveles max 3 saat tutuyor sonra zonklama devam. Üçüncü gundeyiz bakalım ne zaman kurtulacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.