Şimdi Ara

Diş Hekiminin Bana Yaptığı Muamele (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Balbazarr

Bizim burda dişçi özel kliniği vardı onada yeditepeden doktor geliyodu 1800 2000 civarı yaptırdım arkadaşım yeditepede 2300'e yaptırdı.

içim acır hocam o paraya yaa iphone 5s vs ne süper şeyler gelir o paraya veya 1 kurbanlık keser bütün fakirleri doyururum

ama işte gülemiyorum yamuk dişlerlede
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossinqover

o sen miydin? hastanenin öbür tarafında olsaydım o suratını dağıtırdım ama dua et şanslısın

hastanenin hangi tarafı ?

ön tarafı arka tarafı sağ tarafı sol tarafı ?
  • eneoxkeskin kullanıcısına yanıt
    Bırak onu bunu doyurmayı...Hükümet yapıyor o işi...Sen yatırımını kendi sağlığına yap...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneoxkeskin

quote:

Orijinalden alıntı: crossinqover

o sen miydin? hastanenin öbür tarafında olsaydım o suratını dağıtırdım ama dua et şanslısın

hastanenin hangi tarafı ?

ön tarafı arka tarafı sağ tarafı sol tarafı ?

personel harici girilmeyen tarafı

• Dişlerini böyle fırçalaman lazım.Diş etlerin hassas yumuşak uçlu diş fırçası al.Bastırman yap diyen diş hekimide yeni gördüm. 2-3 ayda bir diş fırçanı değiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeur -- 22 Ocak 2014; 15:56:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Dişlerini böyle fırçalaman lazım.Diş etlerin hassas yumuşak uçlu diş fırçası al.Bastırman yap diyen diş hekimide yeni gördüm.

hocam öyle dişlerim olsa zaten çarpık olunca araları temizlemek zor oluyor kanıyor falan dün kan fıskırdı resmen korktum

• çapaya git yap en iyisi çapa. Hem ucuz 3 bin tl degilde 200-300 tl filan . Diş etide doğru demis hızlı fırçalama tuzlu su ilede gargara yap bol bol.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Dişlerini böyle fırçalaman lazım.Diş etlerin hassas yumuşak uçlu diş fırçası al.Bastırman yap diyen diş hekimide yeni gördüm.

hocam öyle dişlerim olsa zaten çarpık olunca araları temizlemek zor oluyor kanıyor falan dün kan fıskırdı resmen korktum

Diş fırçanı Oral-B pulsar(soft) ile değiştir bu tekniği uygula.Bu işler için birde gargara vardı ama adını unuttum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeur -- 22 Ocak 2014; 15:58:16 >

• Bunu bize anlatmicaksın, çapa hastahanesine anlatacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 22 Ocak 2014; 15:59:44 >
  • eneoxkeskin kullanıcısına yanıt
    Telefon sağlığından daha önemliyse orasını bilemiycem tabikii
  • quote:

quote:

Bizim burda dişçi özel kliniği vardı onada yeditepeden doktor geliyodu 1800 2000 civarı yaptırdım arkadaşım yeditepede 2300'e yaptırdı.

içim acır hocam o paraya yaa iphone 5s vs ne süper şeyler gelir o paraya veya 1 kurbanlık keser bütün fakirleri doyururum

ama işte gülemiyorum yamuk dişlerlede

o zaman git sanayiye sana çin mali tel taksinlar yüz yada ikiyüz e kapatırsın. Bu ne ya kartal şahin tamponumu alıyorsun dış bu dış malzemeleri pahalı.Insan sağlığı için harcayacağı parayi telefonla mi kıyaslar. Hem doktora dış teli taktıracam diye gidersen al bir balya teli tak der. Dişlerimde şekil bozukluğu var dersin o inceler tel takılması gerek der.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edirneli86 -- 22 Ocak 2014; 16:11:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Paraya kıy özelde yaptır bende özelde yaptırdım düzeldi

kaça yaptırdın hocam 3 bin tl dedi biri bana baya pahalı sgk anlasmalı hastane arıyorum

Çapa'da yaptırdım bende 4 yıl sıra bekledik eziyet gibi metrobüs git gel ortodonstisti hiç saymıyorum en azından benimkisi çekilcek karı değildi dişler düzeldi ama bana sorarsan ağır bir bozukluk yoksa hele sgklı hiçççç çekilcek dert değil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.