Şimdi Ara

DİŞ HEKİMLİĞİ ÖĞRENCİLERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnşallah öyle bi yurt denk gelir bende pek şans yoktur ama inşallah diyelim
  • Hocam nereden bakabilirim bulamadım da
  • Bu soruyu sorduğun iyi oldu. Hocam tercih dönemi haberleşelim. Telegram kullanıyor musun sen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum kyk ya 250 lira vereceğine 100-150 lira daha fazla ver evde kal 3 kişi.huzur olmazsa ne ders çalışabilirsin ne başka bir şeye konsantre olabilirsin.

• Kullanmıyorum ama burdan yazarsanız ben gidene kadar buralardayım
  • PantheraPardus kullanıcısına yanıt
    Bakalım hocam yurtta sıkıntı çekersem ev değil de tek kişilik odaya falan çıkabilirim özel yurtta
  • Neden paralı üni değmez ileri de getirisi mi az

• PcMert kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam ben kişisel fikrimi soyledim.

• Benim öyle bir sıkıntım olmadı hatta oda arkadaşımın hoşuna bile gitmişti. Ara sıra eşyaların ismini söylüyodu öğrenmiş miyim felan diye Bu biraz benim şansıma oldu tabi orası ayrı. Ben özel yurtta kalıyodum yurt yönetimi sağ olsun etüt odalarında çalışmama izin veriyodu. Vize final zamanı da illaki bir çözüm yolu sunuyolardı. Kyklarda genel olarak protez odası oluyor diye biliyorum.

• Beberat13 B kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam inşallah bana da öyle güzel bi yurt denk gelir
  • diş hekimliginde masraf fazla mı dostum. sabunuydu aletiydi vs aydınlatabilir misin?
  • sabun masraf falan değil.sonra alınacak malzemelerin çoğu euro üzerinden ithal ediliyor.geçen sene 500 olan mikromotoru bu yıl 700-800 tl ödeyerek aldık seneye 1.000 tl bile olabilir kurlara bağlı. aldığın malzemelerin çoğu bu şekilde
  • gıreykınayt kullanıcısına yanıt
    dahası var,4. ve 5. sınıfta baktığın hastanın tüm masrafları sana ait.kullandığın aletlerden taktığın eldivene kadar her boku devlet sana kitliyor.okumak için bir sebep yok ama okuyoruz işte
    Onunla ilgili cb bi şeyler söylemiş, devlet karşılayabilirmiş diye duydum
  • sorunu cevapladılar mı bilmiyorum üstteki mesajlara bakmakla uğraşmayacağım.
    1-sabun kokmaz kimse rahatsız olmaz sadece en son parlatırken (kadın çorabı veya sünger) tozar.en fazla hapşurursun o kadar.
    2-çoğu yurtta diş hekimliği öğrencilerine ait çalışma odası oluyor ama bizimki gibi boktan bi yurda düşersen odanın balkonunda alçı karıştırırken bulabilsin kendini.kısacası yurdun kalitesine bağlı
    3-kimle odaya düşeceğin idareye bağlı.bizim arkadaşların kaldığı diğer yurtta tüm diş ve tıp öğrencileri aynı kattaydı ama benim sikik yurdumda kendi sınıfımdan arkadaşımın yanına geçmek için 3 dilekçe verip 4 ay bekledim.kısacası yurt yönetimine bağlı
    4-1.sınıfta ses çıkaracak bi işlem yapmıyosunuz rahat ol
    başka sorun varsa cevaplayabilirim
  • devlet nah karşılar kardeşim.devlet diş hekimliği öğrencilerini görmüyor öyle hayallere dalmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gıreykınayt

sorunu cevapladılar mı bilmiyorum üstteki mesajlara bakmakla uğraşmayacağım.
    1-sabun kokmaz kimse rahatsız olmaz sadece en son parlatırken (kadın çorabı veya sünger) tozar.en fazla hapşurursun o kadar.
    2-çoğu yurtta diş hekimliği öğrencilerine ait çalışma odası oluyor ama bizimki gibi boktan bi yurda düşersen odanın balkonunda alçı karıştırırken bulabilsin kendini.kısacası yurdun kalitesine bağlı
    3-kimle odaya düşeceğin idareye bağlı.bizim arkadaşların kaldığı diğer yurtta tüm diş ve tıp öğrencileri aynı kattaydı ama benim sikik yurdumda kendi sınıfımdan arkadaşımın yanına geçmek için 3 dilekçe verip 4 ay bekledim.kısacası yurt yönetimine bağlı
    4-1.sınıfta ses çıkaracak bi işlem yapmıyosunuz rahat ol
    başka sorun varsa cevaplayabilirim
    Hocam 20k küsür gelse medeniyet üni yazılmalı mıdır yeni açıldı imkan vs. açısından iyidir diye düşünüyorum. eğer değilse de 20-23k arası olsan hangi dişi yazardın hocam

Hocam sizi bu kadar sinirlendiren yurt mu yoksa diş hekimliği mi? Severek tercih etmediniz mi?
  • Sıralamadan ziyade
    yeni açılan yerleri tercih etmenizi tavsiye etmem.
    çoğunun sıkıntıları var.asistanı olmaz hocayla ders işlersiniz.(asistanlar sizin eliniz ayağınız sizi onlar yetiştirir hocalar değil asistanlarınız ne kadar kaliteliyse o kadar şanslısınız)
  • yurt ve okul kardeşim bölüm değil.bölümümden memnunum ama okulun saçma sapan hareketleri beni deli ediyor.şöyle örnek vereyim
    bizim diş hastanemiz yok aslında var ama inşaat halindeydi yapan firma ödenek gelmediği için yarım bıraktı(yanına kral gibi ilahiyat fakültesi diktiler ne hikmetse).ayrıca bizim kendi fakültemiz yok tıpçılarla aynı binadayız. bu yüzden 35 kişilik staja 90 kişi nasıl sığacaz merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.