Şimdi Ara

DİŞ HEKİMLİĞİ ÖĞRENCİLERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Peki sizce en iyi devlet diş hekimliği fakültesi neresi? Puan olarak hacettepe ama yine de sormak istedim ne gibi özelliklere bakmam gerekiyor üniversite seçerken (Hacettepe'nin ayrı binası ve hastanesi var)
  • direk en iyi şudur diyemem.
    kimisi teorik eğitimde çok iyi kimisi pratik eğitimde.
    teorik eğitim dus'da anlaşılır.
    mesela pratikte erzurum çok iyi bir üniversitedir köklü bir üniversite olduğu için eğitimi çok iyi
    teorikte de çukurova iyidir.
  • gıreykınayt kullanıcısına yanıt
    Bu durumda Hacettepe en iyi diş hekimliği fakültesi olmuyor mu
  • Hocam masraflı bir bölüm genel olarak ilk sene genelde tüm fakültelerde genel olarak sabundan diş yaptırılır. Eğer bizimki gibi deli manyak bir fakülteniz yoksa çok uğraştırmazlar masrafta olmaz. Ancak seneler ilerledikçe işin içine mikro motor anguldurva piyasemen gibi daha pahalı eşyalar giriyor bunlar bir seferlik alınıyor bozulmadıkça.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gıreykınayt kullanıcısına yanıt
    hangi uni hocam bu demokrasi filan mi ?

• yani hocam o dedigin aletlerden kac tane var. 5 yıl boyunca kaç tane alet alacagız. ekonomi zaten sıkıntılı bir de okurken sorun yaşamamak adına soruyorum
  • Hocam ben şuan 2 ye geçiyorum ancak bizim fakültenin müfredatı biraz farklı olduğundan diğer fakültelerin 2 de gördüğü derside aldık. O yüzden çok ilerisine dair konuşamayacağım. 1. Sınıfta pek masrafın olmaz sabun parası işte düzenli olarak bi anda verceğin bir para olmaz. 2. Sınıftaysa 1000 tl civarında bir malzeme parası olur. Sonrasında biten malzemeler var toz şeklinde veya sıvı şekilde onları takviye edersiniz. Takviye etceğiniz malzemelerde genelde 20-50 tl bandında ama işinizin durumuna göre çokca alabilirsiniz. Sıralamanızı nasıl bekliyosunuz hedefiniz nasıl bilmiyorum ancak bölüm gayet masraflı diğer bölümlere kıyasla. Bir dentale gittiğimde 100 tlden aşağıya para çıkmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gıreykınayt

yurt ve okul kardeşim bölüm değil.bölümümden memnunum ama okulun saçma sapan hareketleri beni deli ediyor.şöyle örnek vereyim
    bizim diş hastanemiz yok aslında var ama inşaat halindeydi yapan firma ödenek gelmediği için yarım bıraktı(yanına kral gibi ilahiyat fakültesi diktiler ne hikmetse).ayrıca bizim kendi fakültemiz yok tıpçılarla aynı binadayız. bu yüzden 35 kişilik staja 90 kişi nasıl sığacaz merak ediyorum.
    Hocam hangi okul dasın. Bizimle paylaşsan tercihimizde onu en sona yazsak yanda yazmasak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.