Şimdi Ara

Dışarıdan çok soğuk duruyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
2.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle aga. Kimse kimsenin umrunda değil bu hayatta. Aile haricinde

• Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    Boşver be aga temiz yalnızlık gibisi yok bu dünyada anlamış oldum.

• Öyle görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

doğru yoldasın kanka

Bu dünyada doğru veya yanlış yok aga

Üzmek veya sevindirmek var bence

• Angarali gurl kullanıcısına yanıt
    İnsanım aga insanım bir kalıba sokmayın

• Abazzers kullanıcısına yanıt
    Sanırım duygusuz olduk yoldaş. Veya hayatın yalan olduğunu anladık.

• Kalpsiz biri nasıl iman konusunda kendini güclendirebilir ki? Eskisi gibi değilim. Çocukluğuma geri dönmek istiyorum aga sebepsizce mutlu olduğum günlere. Kolay kandığım günlere. Namaz kılamk istiyorum ama o konuda da imanım zayıfladı. Ciddi bir desteğe ihtiyacım. Yaşamak icin bir sebebe ihtiyacım var aga. Bir sebebe ihtiyacım var. Aile kurmak belki en doğrusu olacak ama ben yalnız öleceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: Adoring

Konu acman birsey degil hem konu acip hemde yorum atanlara posta koymaya calisman sacma.Boyle devam edersen olmaz ya kendini kabul edeceksin yada zaten yardima ihtiyacin yok madem konu acma

Senden adam olmaz diyerek yardım etmeye calıstı diyorsun. Özür dilerim o zaman aga iliğimi sökün tamam siz haklısınız ben hep sucluyum kanımı emin. Alın lan canımı alın siz haklısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramparapam

İnsanım aga insanım bir kalıba sokmayın

Hatalarinin farkina varmissin en azindan ama ben kotu olucam artik hep kotu seyler yapicam havasina girmen cok ergence olmus neyse umarim duzeltirsin kendini hepsi senin elinde kardesim cok gencsin daha.

• Ramparapam kullanıcısına yanıt
    Alakası yok hocam, neyse siz böyle devam edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eCCo -- 11 Nisan 2017; 7:47:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TermeLee

quote:

Orijinalden alıntı: Sar1Lac1

bende soğuk duruyorum hemde aşırı, teyzem dedi hatta çok soğuksun felan kardeşin daha cana yakın, annem araya girdi senin onun öyle göründüğüne konuştuğuna bakma belli etmez dedi.

benim etrafımdada kimse yok, olmasınada gerek yok çünkü güzel insan kullanıyorlar bu devirde

asosyalsin ve kendine bahane üretiyorsun. haklı göstermeye çalışıyorsun. Kendine yapabilecek sosyal aktiviteler bul. Mesela bi dükkanda servis elemanı ol. İnsanlarla birlikte ol. Hayata atıl.

3 senedir çalışıyorum, 1 senedir haftasonları ingilizce kursuna gidiyorum, haftada 4 gün spor salonuna gidiyorum.

keşke asosyal olup evde oturma, yatma şansım olsa

• Bende soğuk duruyorum ama az kişi ile samimi olmak çok daha güzel.

• Hayatinin icine etme sigaraya hic baslama yillar sonra basladigin gune lanet edersin. Alkolu de cok abartma.

• quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

john çok iyi konu değil mi abi yaa

Konuyu açan adam

https://www.youtube.com/watch?v=QT2_PcjvOt0
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramparapam

Kalpsiz biri nasıl iman konusunda kendini güclendirebilir ki? Eskisi gibi değilim. Çocukluğuma geri dönmek istiyorum aga sebepsizce mutlu olduğum günlere. Kolay kandığım günlere. Namaz kılamk istiyorum ama o konuda da imanım zayıfladı. Ciddi bir desteğe ihtiyacım. Yaşamak icin bir sebebe ihtiyacım var aga. Bir sebebe ihtiyacım var. Aile kurmak belki en doğrusu olacak ama ben yalnız öleceğim

Bende suan senin gibiyim kara gecede karincayi goren Allah bizide goruyor elbet. Benide seven yok kimsenin umrunda degilim olsem gitsem annem haric kimseninde umrunda olmaz hayatinda kimse eksiklik hissetmez ama gavlete kapilma bir gun elbet duzelecek fazlada kafani yorma boyle meselelere oluruna akisina birak yoksa kafayi yersin benim gibi ben akisina birakiyorum en azindan birakmaya calisiyorum

• sakız çiyne
  • Oha resmen ermişsin lan. hakikati bulup insan-ı kamil olmuşsun.

Ehe :D
  • Toplum seni öyle kabul etmiyor. Toplumun umrunda değilsin tıpkı hiç kimsenin umrunda olmadığı gibi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.