Şimdi Ara

DİŞCİ KORKUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sağ altaki dişim aşırı ağrıyor ve kanıyor ve dokunsam dahi acıyor oraya iğne yaparlarmı ya :( yani iğne yapmadan önce uyuşturması için başka birşey yokmu gaz veya sprey gibi yardım edin lütfen ve dişciye gidicem dolgumu yaparlar yoksa çekerlermi dişim baya çürük kapkara

• Büyüyk ihtimal Kanal tedavisi yaparlar.Korkulacak bir durum yok.
  • ağzına bir şey veriyorlar su gibi bir şey o uyuşturuyor.biraz tutup tükürüyorsun.sonra iğne yapıyorlar.bu ikisi zaten acıtmıyor.bu ikisinden sonra zaaaaaten bişey acıtmıyor :D acıtsa bile doktor hanımdı benimki.acıtsada umrumda olmazdı açıkçası.
  • Cidden çekmeyeceklermi ya :D kanal tedavisi bir kere oldum çok uzun sürüyor ya 2-3 kere gitmemiz gerekiyor galiba çekin desem çekmezlermi dişim çok kötü durumda çünkü çekseler daha iyi
  • Hocam eczaneden vemcaine pump spray al dişine sık iğneyi feln hissetmezsin lokal anesteziktir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korkma.

Korkma, herkes gidiyor dişçiye diye bir önerme olamaz çünkü cehenneme de herkes gidiyor. Ama cehennemden kork.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayRealist -- 25 Nisan 2016; 21:08:04 >
  • Efkan Karaman E kullanıcısına yanıt
    Sağ,sol ve iç çeneden iğne yapıp 5 dakika sonrasında hissetmezsin bile. Rahat bırak kendini ne kadar kasarsan o kadar çok uzar iş. geçmiş olsun.

Not: en az 40 defa diş yaptırdım.
  • Diş kanal tedavisi olduysa gene çürüdüyse, çekerler. Ama diş çekimi aslında kötü değil, insan rahatlıyor çekilirken. Şimdi gidip muayene ettirmezsen emin ol ilerde çok daha karmaşık operasyonlar yapmaları gerekebilirler.
  • benim damağıma işaret parmağım kadar iğne vurdular. acıdan değil ama vururken nedense gözünden bi damla yaş düşüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.