Şimdi Ara

Disco Elysium Yeni Dil Anketi | TÜRKÇE İÇİN OY KULLANIN! (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
5
Favori
4.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
336 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu anketin çok belirleyiciliği yok bence. Ciddi bir şekilde çalışacak gönüllü çevirmenler bulsalar afrika kabilesine bile çıkarırlar.
  • TÜRKÇE olmazsa olmasın. Şu araplara kaybetmeyelim yeter
  • blackrock89 kullanıcısına yanıt
    Ne alaka hocam ya. Oyuna çeviri gelsin derdindeyiz biz siz bot atıp geçilsin diyorsunuz.
  • Gerekirse ben çeviririm siz arapları geçin yeterki. Aslında boşa uğraşıyoruz çevirecek olanlar yine bizim çevirmen gruplarından birisi olacak. Tek artısı resmi çeviri olacak çeviren gruba referans olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackrock89 -- 22 Mayıs 2020; 22:0:25 >
  • Bence bu adamların pek umrunda değil gibi anket olayı.
    aldığım oyunu iade ettim.
    açıklama gelene kadar da para vermem.
    ayıp bu ilgisizlik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeytinburnu 85 -- 23 Mayıs 2020; 1:33:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 10K fark olmuş.
  • Zeytinburnu 85 Z kullanıcısına yanıt
    En iyisini yapmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeytinburnu 85

Bence bu adamların pek umrunda değil gibi anket olayı.
    aldığım oyunu iade ettim.
    açıklama gelene kadar da para vermem.
    ayıp bu ilgisizlik..
    Ne alakası var şimdi. En başından beri söylüyorum, adamlar topluluktan gelen talepleri ölçmek için bu anketi yapıyor. Olayı siz büyütüyorsunuz. Eninde sonunda çevirilerle ilgilenen zaumstudio'dan bir ekip topluluk çevirisi sürecini başlatacak. İlgisizlik filan yok. Devlet meselesi değil bu. Rica ediyorum oyunuzu kullanın talep olduğunu gösterin, sonrasında unutun bu anketi. Lütfen, iade etmeye filan hiç gerek yok. Açıklama yapılacak bir olay değil bu ki öyle açıklama yapsınlar. Bilgi talep ediyorsanız loca@zaumstudio.com adresine mail atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overlord_ -- 23 Mayıs 2020; 12:20:4 >

• Vallaha çok iyiyiz biz ya(!) İşimize yarayacak olan şeyi bırakıp bomboş işlerde ustalaşmamızda üzerimize yok. Daha forumda 2-3 ay önce anonymous çevrilecek oyun seçin diye anket açtı orada da aynısını yaptık adamları bıktırıp gönderdik. Burada da aynısı yaşanacak ilk 2 sıradaki hariç hepsine yama yapacaklar siz de gelip buranın altına 'Abi macarca var türkçe yok ben bu oyunu almam' diye ağlamaya geri döneceksiniz(bunu yapacak olanlar da yeter ki arapları geçelim gev gev boş konuşan adamlar olacak) Bunu diyen arkadaşlar acaba en az 2 milyon kelimeyi nasıl çevirecek acaba.

Fırsatlar, kalite olarak araplardan ilerde olsak da beyin ve cahillik bakımından yarışıyoruz. Bence bu anket tam da bunu gösteriyor hangimiz daha cahil boş işlerle uğraşıyor diye.

O değil de 20k oy veren gerçekten türkçe oynamak isteyen oyuncuların, destek için anketin yaygınlaşmasını sağlayan yayıncıların, oyun sitelerinin (bsc gibi) yaptıkları reklamlarını da çöp ettik. Extra da 'yayıncılar birşey yapmadı kimse uğraşmadı' diye de ağlarız oylama bitip gelmeyince yama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karafelt11 -- 23 Mayıs 2020; 13:55:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karafelt11

Vallaha çok iyiyiz biz ya(!) İşimize yarayacak olan şeyi bırakıp bomboş işlerde ustalaşmamızda üzerimize yok. Daha forumda 2-3 ay önce anonymous çevrilecek oyun seçin diye anket açtı orada da aynısını yaptık adamları bıktırıp gönderdik. Burada da aynısı yaşanacak ilk 2 sıradaki hariç hepsine yama yapacaklar siz de gelip buranın altına 'Abi macarca var türkçe yok ben bu oyunu almam' diye ağlamaya geri döneceksiniz(bunu yapacak olanlar da yeter ki arapları geçelim gev gev boş konuşan adamlar olacak) Bunu diyen arkadaşlar acaba en az 2 milyon kelimeyi nasıl çevirecek acaba.

Fırsatlar, kalite olarak araplardan ilerde olsak da beyin ve cahillik bakımından yarışıyoruz. Bence bu anket tam da bunu gösteriyor hangimiz daha cahil boş işlerle uğraşıyor diye.

O değil de 20k oy veren gerçekten türkçe oynamak isteyen oyuncuların, destek için anketin yaygınlaşmasını sağlayan yayıncıların, oyun sitelerinin (bsc gibi) yaptıkları reklamlarını da çöp ettik. Extra da 'yayıncılar birşey yapmadı kimse uğraşmadı' diye de ağlarız oylama bitip gelmeyince yama.
    Gev Gev boş konuşan cahil olan sensin terbiyeni takın. Türkçe kazanınca özel çeviri mi yapacaklar sanıyorsun ya da sen mi çevireceksin? Çevirecek olanlar yine bizleriz resmi olsa ne olmasa ne. Arapçılığı git başka yerde yap yeri burası değil. Senin gibi nankörler yüzünden bundan sonra da ücretsiz çeviri çıkarmayacağım, yapmayacağım. Madem öyle şuan çevirdiklerimi (sözde sürpriz yapacaklarımı) ya ücretli paylaşacağım ya da tanıdıklara yollayacağım sadece. Bundan sonra ücretsiz yama yok, buradan tüm foruma duyurumdur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tebrikler arkadaşlar bizi araplarla beraber rezil ettiniz, umarım gelmez Türkçe artık daha da rezil olmayız. Ben utandım şu tablodan... Şu tabloyu vatan millet savaşına çeviren herkese Allah akıl fikir versin.

Disco Elysium Yeni Dil Anketi | TÜRKÇE İÇİN OY KULLANIN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TackleBarry -- 23 Mayıs 2020; 14:43:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TackleBarry kullanıcısına yanıt
    Aga kusura bakma ana bunu bu noktaya getiren bizzat yapimci. Boku cikti oylamanin ortalik veletlere kaldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir şairin lafı varmış; Bizimkiler her şeyin içine sadece helanın dışına eder diye. Heh bu anket olayı da onun kanıtıdır. Buyuruun.
  • blackrock89 kullanıcısına yanıt
    İkinci paragraftaki cümlemi canlı olarak millete gösterdiğin için teşekkür ederim. Arapçılığı nerde yapmışım acaba göremedim gösterirsen iyi olur. Yorumumdaki tek hata ise arkadaşın attığı bot program ss ini atmamış olmam onu atlamışım. Arapçılık dediğin üstlerde yazan ' Yeter ki arapları geçelim gerekirse ben çevirirm' diye burada senin gibi insanların gazını alıp sonra hiçbir şey olmamış gibi davranmaksa yanlış kişiye arapçılık diyorsun. Anketi 40k yapana kadar burada insanlar oyun oynayan oynamayan arkadaşlarına yolladı; buradan irili ufaklı yayıncılara reklam yapması için kendimizi yırttık forum olarak, 40k oya kadar düzgünce getirdik sonra üstteki gibi bot atıp arapları geçelim kafasına girenler yüzünden bu 40k oy veren insanların uğraşına limon sıkıldı. Bunu burada yazınca arapçılık oluyor aynen kardeş. ilkokul öğrencisi bile şu sayılara baktıgında bir gariplik oldugunu anlar. Adamlar anket yapıp toplulukları ölçüyor basit anlamda (kendileri yapmayacak olsa da).

Ama kardeş haklısın arapçılık yapıyorum ben. ''Yeter ki arapları geçelim türkçe olmasa da olur'' diyen de benim 12 sayfa da. Bunları da umarım düzgün okursun da ben senin gözünde arapçı olarak kalsam da olur.

• Problem tamamen yapımcı kaynaklı.
    Bir anket olursa tarihide olur .
    Tarihi olmayan anket mi olur ne zaman biteceği belli olmayan
  • quote:

Orijinalden alıntı: karafelt11

İkinci paragraftaki cümlemi canlı olarak millete gösterdiğin için teşekkür ederim. Arapçılığı nerde yapmışım acaba göremedim gösterirsen iyi olur. Yorumumdaki tek hata ise arkadaşın attığı bot program ss ini atmamış olmam onu atlamışım. Arapçılık dediğin üstlerde yazan ' Yeter ki arapları geçelim gerekirse ben çevirirm' diye burada senin gibi insanların gazını alıp sonra hiçbir şey olmamış gibi davranmaksa yanlış kişiye arapçılık diyorsun. Anketi 40k yapana kadar burada insanlar oyun oynayan oynamayan arkadaşlarına yolladı; buradan irili ufaklı yayıncılara reklam yapması için kendimizi yırttık forum olarak, 40k oya kadar düzgünce getirdik sonra üstteki gibi bot atıp arapları geçelim kafasına girenler yüzünden bu 40k oy veren insanların uğraşına limon sıkıldı. Bunu burada yazınca arapçılık oluyor aynen kardeş. ilkokul öğrencisi bile şu sayılara baktıgında bir gariplik oldugunu anlar. Adamlar anket yapıp toplulukları ölçüyor basit anlamda (kendileri yapmayacak olsa da).

Ama kardeş haklısın arapçılık yapıyorum ben. ''Yeter ki arapları geçelim türkçe olmasa da olur'' diyen de benim 12 sayfa da. Bunları da umarım düzgün okursun da ben senin gözünde arapçı olarak kalsam da olur.
    Türkçe için bot basanlarda zerre hata yok . Sidik yarışına işi ZAUM getirdi . Arapların bot bastığı belliyken anketi kapatmadılar . Hala daha açık .

• Arap ve Türk dili diskalifiye edilir. Polonyalılar kazanır. Dünya oyun camiasına kazandırdıkları başyapıtlarla bunu da fazlasıyla hak ediyorlar zaten.
  • Arkadaşlar olayı şöyle açıklayayım mı?

Bu anket olayı ilk başladığında biz bileğimizin hakkıyla aldık bayrağı birinci sıraya koyduk. Bu bir süre Lehçe ile rekabet çerçevesinde devam etti. Ta ki, Araplar ortalığı karıştırana kadar.

Araplar 2-3 haftadır 1000-1500 gibi oylarda takılırken tek gecede 36,000'i gördü. E tabii biz de bunu kendimize yediremedik, o kadar uğraşın boşa gittiğini görmek herkesin zoruna gitti 'Araplar bot açıp bizi geçmişler' diyerek bir süre sızlandık. Ben sayfayı yenilediğimde Türkçe 5 artarken Arapça 20-25 artıyordu yani.

İşin rengi orada değişti zaten, odak noktası en baştan beri oyuna eklenecek dilin seçilmesiyken, Arapların hamlesinden sonra ankette en fazla oy alıp birinci gelmeye döndü. Oyuna Türkçe eklenmiş, eklenmemiş pek umrunda olmamaya başladı herkesin, yeter ki Arapları kendi oyunlarıyla yenelim dendi.

Gitmiş birisi bot yazmış, sınırsız oy basıyor demiş. Şimdi yapımcılar tüm oyları kontrol etse, bizimkilerin de bottan geldiğini görse, en başta gösterdiğimiz o çaba da heba olmuş olacak.

Bir de ülkemize hakaret etmenin de bir anlamı yok, bizim ülke her şeyin içine eder gibi sözler hoş değil. Bizim ülkemiz rekabetin tadını kaçırıyor bir süre sonra, olay bu kadar. Hatırlarsanız bir ara Nasa, Mars'a göndereceği araç için bir site açmıştı, bilet muhabbeti falan. Türkiye mesela orada da birinciydi, herkes konuşmaya başlamıştı Türkiye çok hevesli uzay alanında falan, oysaki alakası yok, birinci olmaya çalışıyoruz sanal ortamdaki anket vs. gibi şeylerde.

Bu olay için de birbirinize girip, keyfinizi kaçırmayın derim ben.

• Tamam kardeş anlaşılmış. Burada hata ya arapların ya da yapımcının bizim hile hurda yapmamızın hiçbir yanlış tarafı yok. Hırsızdan çalan hırsızı savunuyoruz şurda. Yanlışa yanlış yapmayalım diyorum insanlar yanlışa yanlış diyemiyor. Teşekkürler umarım düzgün okuyan olur da 1 kişi de olsa benim yazdıklarımı düzgün anlar.

Aynen kardeşim biz sütten çıkmış ak kaşığız. Suçlular ya onlar ya da diğerleri... Bizim yaptığımız şey yanlış yanlış değil aslında(!)... Biz böyle iyi gelişiriz ha... İyi pohpohlamalar size..
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.