Bildirim
Disconnet to server
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben bu oyunun ta a..... kardes doğru söylüyon oyuna girmek girilmiyo girsende manyak bi lag var
-
aca ba oyuna diconet olmadan giren varmıdır??? -
Beyler ben bu sorunu çözdüm eğer oyun kalabalıksa hızı'nıza göre sizi alıyor eğer siz msn,ıcq vs... gibi programları kapatırsanız ve oyuna girerseniz en fazla 2 kere DC yersiniz ben 30 kere DC olmuşdum bir kere msn'i kapatıp girdim direkt oyundaydım bunu 5-6 kere denedim hepsinde başarılı oldum.Size'de öneririm -
7 dk ka sonra girin şu an site saati 23:57 yani birazdan 00:00 olacak o anda bir boşluk olabilir
msn len alakası yok ben 2.5 aydır msn e uğramıyorum aktivite yapmam gerekicek büyük ihtimal zaten
oyuna bir türlü giremiyorum
hatta serverlar içinde bir tek yeni charımın olduu venice ye giremiyom kafayı yiyecem maymun filanda o charda öyle bir ayrımda yok (sro ya para yedirenler diye???)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnIy4yOu -- 17 Nisan 2006; 17:58:02 > -
ya neden bu kadar lag var anlamıyorum böle bir oyunu yapıyorlarsa bunun önlemini alsınlar yaa böle olursa cok kişi bırakır bu oyunu -
sabah 6 7 gibi hiç lag yok ve dc olmadan girebilirsiniz ama o saatte
EDIT: 7-8/8-9 gibide oluyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theren -- 17 Nisan 2006; 22:08:48 > -
ya suan 15 dk dır deniyorum hala dc diyor ya kafayı yiyicem -
Beyler bu ne ya oyundan milleti soğutmak için uğraşıyolar galiba
lvl 24 sos gitti lagtan
gelde küfür etme sinirden kasanın ön panelini kırdım
oyuna girsemmi girmesemmi kararsızım deli oldum
düzelip düzelmedini birisi bildirsin Allah aşkına
-
bence oyuna sadece türkler giremiyo - yüzde 100 türk telekomun başarısı
haram olsun verdiğim paraya - hem en pahalı internet hem en siqdir poktanı -
quote:
Orjinalden alıntı: Freestyler_10ur
Beyler ben bu sorunu çözdüm eğer oyun kalabalıksa hızı'nıza göre sizi alıyor eğer siz msn,ıcq vs... gibi programları kapatırsanız ve oyuna girerseniz en fazla 2 kere DC yersiniz ben 30 kere DC olmuşdum bir kere msn'i kapatıp girdim direkt oyundaydım bunu 5-6 kere denedim hepsinde başarılı oldum.Size'de öneririm
ben herşeyi kapatıp denedim olmuyor 4 saatte girdim anca.onunla alakası yok bazıları acayip taktikler bile geliştirmiş hem enter a hem connect e aynı bas,oku 2 tur yazının üstünde dolaştırıp bas vs. bununla ilgisi yok -
Tamamen server'ın doluluk oranı ile alakası war beyler,girememek normal,ama girdikten sonra anormal bir lag gelirde sonra dc olursanız o daha sinir bozucu oluyor bence.... -
quote:
Orjinalden alıntı: KneeDeep
Tamamen server'ın doluluk oranı ile alakası war beyler,girememek normal,ama girdikten sonra anormal bir lag gelirde sonra dc olursanız o daha sinir bozucu oluyor bence....
evt evt giriyorum oyunda bir lag oluyor snra dc veriyor zatn deli oluyorum girmek için o kadar uğraşıyorum giriyorum snra oyunda dc veriyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X